yaşam boyu fit olmak

dün
sabah yok
öğle 1 tane şeftali
akşam
et kavurma (3 yemek kaşığı)
buğday pilavı (5 yemek kaşığı)
elim kadar pide (içine bal-kaymak)

bu sabah
1,5 kk büyüklüğünde fıstıklı tahin helva
avuç içim kadar pide(içine bal-kaymak)

öğle yemeği
1 tane büyük köfte
azıcık patlıcan kızartması
domates-maydanozdan salata

günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa:cry:
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordan:stop: böyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım:KK12::KK47:
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki:KK67:

neyse zor bela işe döndüm ben bi sert neskafe içeyim de unutayım şu tatlıları:KK39::KK5::cool:

akşam bacağımın ağrısından bişey yiyemedim, antibiyotik içmek için
1 bardak süt
1 tane salatalık

sabah
2 dilim ekmek üstüne kaymak-bal
yarım dilim ekmek+1 haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde fıstıklı tahin helva

öğle
1 tavuk pirzola
5-6 adet patates kızartması(kalınla ince arası bişeydi)
salata

ara
1 kase yoğurt

günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa:cry:
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordan:stop: böyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım:KK12::KK47:
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki:KK67:

neyse zor bela işe döndüm ben bi sert neskafe içeyim de unutayım şu tatlıları:KK39::KK5::cool:

Tam da kahve yemek/tatlı isteğini baya azaltıyor diyecektim..... :)

Çok bal-kaymak yiyorsun, çok dediğim yani sık sık, kilonu koruma aşamasındaysan olabilir belki ama verme aşaması için biraz fazla geldi bana...

Tam da kahve yemek/tatlı isteğini baya azaltıyor diyecektim..... :)

Çok bal-kaymak yiyorsun, çok dediğim yani sık sık, kilonu koruma aşamasındaysan olabilir belki ama verme aşaması için biraz fazla geldi bana...

canım son 3 kilo ve regli dönemi biraz onun rahatlığı rehaveti var ondan :KK66:

ara
elma

akşam
patates yemeği
yarım kase yoğurt

gece 23:30(ilaç alacağım midem kötü olmasın diye)
2 kaşık yoğurt olacak

Merhabalar,

Konun ilgimi cekdi, nerdeyse ayni durumdayiz. Benimde kilom 53 ve 50ye inmek istiyorum ilk asama olarak. Daha sonrasinda 48e inmem gerekdigini dusunuyorum, boyum kisa oldugu icin :KK48:
Bu konu hala aktifse eger bende sana katilip, menu paylasimi, spor paylasimlari yapmak isterim. Bu sekilde daha guzel motivasyon saglamis oluruz :KK54:
Suan oruc tutugum icin her zaman kontrollu bir sekilde ilerlemiyorum fakat ramazan sonrasi olayi tam anlamiyla ele almayi planliyorum :p
Bir ay sonra Turkiyeye tatile gidicem, ve kesinlikle rahat bir sekilde gitmek istiyorum, bunun icinde 1 ayda hedefime ulasmis olmam gerek:KK28:

Hosgeldin, konu aktif ben aktif degilim galiba :KK70:
tabii menu paylasabilirsin. ben buara cok istahsiz oldugum icin 50 nin altina dustum cok az ve dengesiz besleniyorum o yuzden yazmiyorum :KK66: ramazan bitince spor ve menu paylasimi yaparim zaten :)

günlükcüm kilo bildirimim 49,8:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ama iştahsızlıktan oldu bu değişim pek sağlıklı olmadı(daha pazartesi 51,0 dım).

dün tansiyon problemi yaşadığım için bugün oruç değilim:KK34:

sabah
1 haşlanmış yumurta
avuç ayam kadar pide

günlükcüm kilo bildirimim 49,8:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ama iştahsızlıktan oldu bu değişim pek sağlıklı olmadı(daha pazartesi 51,0 dım).

dün tansiyon problemi yaşadığım için bugün oruç değilim:KK34:

sabah
1 haşlanmış yumurta
avuç ayam kadar pide

Geçmiş olsun canım. 49 u gormek heyecanli olsa gerek.dikkat et kendine

Hosgeldin, konu aktif ben aktif degilim galiba :KK70:
tabii menu paylasabilirsin. ben buara cok istahsiz oldugum icin 50 nin altina dustum cok az ve dengesiz besleniyorum o yuzden yazmiyorum :KK66: ramazan bitince spor ve menu paylasimi yaparim zaten :)
:KK70: Anliyorum seni bende ayni sekilde zorluk cekiyorum ramazan boyunca dengeli beslenmeye. Elimden geleni yapiorum simdilik ama ramazan sonrasi bende ayni sekilde hem menu hemde spor paylasimi yaparim buraya :KK56:
Gecmis olsun sana.. Bu kilolara inince sagliga zarar vermeden kilo vermek daha zorlasiyo sanki. Bugun toparlarsin insallah :KK16:

Geçmiş olsun canım. 49 u gormek heyecanli olsa gerek.dikkat et kendine

sağol canım, o kadar stresli bi 3 gün geçirdim ki :KK43: moralim bozukken hayatta yiyemiyorum, midemde taş oturuyor midem bulanıyo ama şükür dün akşam bi şekilde sorunumuzu çözmeye çalıştık. tamamen düzelmesede şimdi daha iyi, bakalım umarım sonu hayırlı olur :) düşün oruç olup iftar yapamadığım(midem almadı kustum, üzüntü stresten) gün oldu :KK43: midemi yavaş yavaş alıştırıp oruç tutmaya başlamam lazım, iki gün ara verdim toplasın diye allah affetsin ama dün nerdeyse hastanelik oluyodum çok korktum :KK43:

:KK70: Anliyorum seni bende ayni sekilde zorluk cekiyorum ramazan boyunca dengeli beslenmeye. Elimden geleni yapiorum simdilik ama ramazan sonrasi bende ayni sekilde hem menu hemde spor paylasimi yaparim buraya :KK56:
Gecmis olsun sana.. Bu kilolara inince sagliga zarar vermeden kilo vermek daha zorlasiyo sanki. Bugun toparlarsin insallah :KK16:

sağol canım bugün daha iyiyim, midemi zorlamadan azcık azcık beslenicem yoksa sindiremiyorum :KK70:

dediğin gibi ramazandan sonra daha aktif oluruz :KK66:

ara
2 kayısı

öğle
adana kebap
domates-biber

günlükcüm bayram kazazedesi geldi :KK43: kilo:52,4 hırs tavan yapmış durumda:KK62:

sabah
1 tane haşlanmış yumurta

ara
1 tane ceviz

öğle
4 kaşık nohut yemeği
1 bardak ayran

ara
1 ceviz

akşam(şansımı seveyim iş yerinde de kurubaklagil vardı :KK43:)
1 tabak kurufasulye

spor
50 dak yürüyüş (yaptım)
10 dak eliptik+ bacak çalışacağım evde(yapacağım inşallah:KK53:)

X