yaşam boyu fit olmak

eveeettt günlükcüm dün akşam iki dilim ekmek yedim fakaaaatttt ekstra 30 dk 3 km yürüyüş yaptım ceza olarak :KK70:

bu sabah kilom:51,6 (-800, fekat halen +1,8 im var hafta sonuna kadar bunu atmaya çalışacağım bakalım ne kadar gidecek)

bugünün menüsü belli

sabah
1 haşlanmış yumurta+maydanoz

ara
sütlü neskafe(buaralar kalsiyumu azaltmışım farkında olmadan, o yüzden aralar sütlü kahve :KK66:)

öğle

ara
sütlü neskafe

akşam
taze fasulye yemeği 1 tabak
ekmek(1 dilimde kalmaya çalışacağım)

spor
sabah 25 dak 2,5 km yürüyüş yaptım
akşam 40 dak 4 km yürüyüş yapacağım
20 dak bölgesel çalışma yaparım :)

eveeettt günlükcüm dün akşam iki dilim ekmek yedim fakaaaatttt ekstra 30 dk 3 km yürüyüş yaptım ceza olarak :KK70:

bu sabah kilom:51,6 (-800, fekat halen +1,8 im var hafta sonuna kadar bunu atmaya çalışacağım bakalım ne kadar gidecek)

bugünün menüsü belli

sabah

ara
sütlü neskafe(buaralar kalsiyumu azaltmışım farkında olmadan, o yüzden aralar sütlü kahve :KK66:)

öğle

ara
sütlü neskafe

akşam
taze fasulye yemeği 1 tabak
ekmek(1 dilimde kalmaya çalışacağım)

spor
sabah 25 dak 2,5 km yürüyüş yaptım
akşam 40 dak 4 km yürüyüş yapacağım
20 dak bölgesel çalışma yaparım :)

Oo bugünun menusu supermis !!
Sabah ve ogle sadece bir yumurta + maydanoz az degilmi? Banami oyle geldi?
Ozel bir diyet yapiorsanda bilgilerini beklerim :)

Bende bu sabah misir gevregi+ süt yadim, yarim sekerli kahveyle, ve ara yapmadim. Bu misir gevregi isini baya begendim ben ya, uzun sure tok tutuyor :)

Oo bugünun menusu supermis !!
Sabah ve ogle sadece bir yumurta + maydanoz az degilmi? Banami oyle geldi?
Ozel bir diyet yapiorsanda bilgilerini beklerim :)

Bende bu sabah misir gevregi+ süt yadim, yarim sekerli kahveyle, ve ara yapmadim. Bu misir gevregi isini baya begendim ben ya, uzun sure tok tutuyor :)

kuzum sırrı şurada ben memlekete 49,8 kilo ile gittim, 1 hafta hunharca yeme sonucu 2,6 kilo alıp döndüm. şimdi aldığım kilolar yerleşmeden atmak için biraz sert bi diyet yapıyorum(bi 10 gün devam etmeye çalışacağım:KK66:)
yalnız niye yumurta dersen beni çok tok tutuyor ve yanında ekmek aramıyorum. normalde sabah bi yumurta yiyip öğle yemeğinde iş yerinde ne varsa onu yerdim fakat bugün öğlen dolma çorba ve tatlı vardı yemek istemeyince öğle menümde yumurta oldu(iş yerinde ocak var yağsız ve kolay oluyo hazırlaması :KK70:). yarın yumurta olmayacak , şok diyet değil yani :KK70: ama düşük kalorili diyet diyebiliriz :KK66:

kuzum sırrı şurada ben memlekete 49,8 kilo ile gittim, 1 hafta hunharca yeme sonucu 2,6 kilo alıp döndüm. şimdi aldığım kilolar yerleşmeden atmak için biraz sert bi diyet yapıyorum(bi 10 gün devam etmeye çalışacağım:KK66:)
yalnız niye yumurta dersen beni çok tok tutuyor ve yanında ekmek aramıyorum. normalde sabah bi yumurta yiyip öğle yemeğinde iş yerinde ne varsa onu yerdim fakat bugün öğlen dolma çorba ve tatlı vardı yemek istemeyince öğle menümde yumurta oldu(iş yerinde ocak var yağsız ve kolay oluyo hazırlaması :KK70:). yarın yumurta olmayacak , şok diyet değil yani :KK70: ama düşük kalorili diyet diyebiliriz :KK66:

Anladim canim haklisin yerlesmeden atmak daha kolay olur o kilolari :) Iradene hayranim !! :)
Bende belki bir kac gun uygularim kilom istedigim kadar azalmazsa... 1 ay sonra 49-50 kilo olmam gerek yani, yaza ilk defa fit bir sekilde girmek istiyorumm !

Anladim canim haklisin yerlesmeden atmak daha kolay olur o kilolari :) Iradene hayranim !! :)
Bende belki bir kac gun uygularim kilom istedigim kadar azalmazsa... 1 ay sonra 49-50 kilo olmam gerek yani, yaza ilk defa fit bir sekilde girmek istiyorumm !

ooooo hedeflerde aynıymış, gerçi tartıda 49 u görünce 48 mi olsam demedim değil :KK70:

Hahaha bende belki oyle dusunurum bilemicem o kiloya varinca nasil olcagimi :)
Boyumda kisa oldugu için kesin oda yetmez banaa

kilo verdikçe şımarıyorum, başta hedefim 50 idi. şimdi 48 mi olsa diyom hayırlısı :KK70:

kilo verdikçe şımarıyorum, başta hedefim 50 idi. şimdi 48 mi olsa diyom hayırlısı :KK70:

Ayy keske ya gercekden, bu rakamlar kulaga cok hos geliyor, ama neden olmasin yaa, neden yanii?? Agzimi tutmam gerek sadecee...

Menumude bildireyim:
Sabah:
Misir gevregi
Süt
Yarim sekerli kahve

Oglen:
Bir dilim ekmek
Karisik salata: Roka, domates, misir, seker pancari, ton baligi, 1 yumurta, Bir kac parca kasar peyniri, havuç, turp, yesil mercimek
Kavun

Salata buyuk degildi normal boyda, ogleni kurtarmis sayiyorum :)

Ayy keske ya gercekden, bu rakamlar kulaga cok hos geliyor, ama neden olmasin yaa, neden yanii?? Agzimi tutmam gerek sadecee...

Menumude bildireyim:
Sabah:
Misir gevregi
Süt
Yarim sekerli kahve

Oglen:
Bir dilim ekmek
Karisik salata: Roka, domates, misir, seker pancari, ton baligi, 1 yumurta, Bir kac parca kasar peyniri, havuç, turp, yesil mercimek
Kavun

Salata buyuk degildi normal boyda, ogleni kurtarmis sayiyorum :)

kız o nasıl salata, salata deyip geçme hakaret sayar kendine :KK70: ayrı ayrı besinleri girerek bi kalorisini hesaplasana çok merak ettim kaç kalori :KK57:

eveeeettttt günlükcüm dünkü menüme eklerim ne oldu
akşam
ekmek 1 dilim değil çiçek ekmeğin 1 topakı
fasulyemi yedim
2 kaşık yoğurt
yarım salatalık

yemekten sonra
1 yeşil elma
5 minik olgunlaşmamış erik

sporumun hepsini yaptım hatta yürüyüş 50 dak oldu :)

spordan sonra çoooooooooooookkkkk açtım o yüzden
1 haşlanmış yumurtanın beyazı(kolesterol hastası olduğum için sarısını kocişe sattım o saatte yemeyim diye)
1 lokma ekmek
1 minik susamlı bisküvi

yidim vallahi :KK43:

evettt gelelim bugüne kilo 51,3 (-300, halen vermem gereken +1,5 var:KK67:)

sabah
1 haşlanmış yumurta

öğle
5 minik köfte (yuvarlak sulu köfte şeklinde)

ara
1 meyve

akşam
tavuk ya da balık olacak:KK52:
salata

akşam spordan sonra 1 su bardağı süt ya da 1 kase yoğurt (acıkıyorum hiç olmazsa sağlıklı bişey olsun:cool:)

kız o nasıl salata, salata deyip geçme hakaret sayar kendine :KK70: ayrı ayrı besinleri girerek bi kalorisini hesaplasana çok merak ettim kaç kalori :KK57:

Hahaha vallaha yerken iyiydide boyle yazinca banada bir karisik geldi baya :)
Kendim olusturdum salatami :)
Yani soyle bir asagi yukari bakinca 300 kaloriyi buluyodur, hepsinde azcik azciik :)

Hahaha vallaha yerken iyiydide boyle yazinca banada bir karisik geldi baya :)
Kendim olusturdum salatami :)
Yani soyle bir asagi yukari bakinca 300 kaloriyi buluyodur, hepsinde azcik azciik :)

salataların ağası olmuş kız bu :KK70: krallık kurmuş yakında midende baş kaldırır ben kralım buraların ağası benim diye :KK70:

salataların ağası olmuş kız bu :KK70: krallık kurmuş yakında midende baş kaldırır ben kralım buraların ağası benim diye :KK70:

Hahaha :KK70:Aman bas kaldirmasin gobegim buyur yoksa :eek: :eek:
Evde olsa bu kadar malzemeyi hazirlamaya usenirim, ama hepsi hazir olunca karistirdim vallaha hehehe
Cokda guzeldi yaniiii :)

evettt gelelim bugüne kilo 51,3 (-300, halen vermem gereken +1,5 var:KK67:)

sabah
1 haşlanmış yumurta

öğle
5 minik köfte (yuvarlak sulu köfte şeklinde)

ara
1 meyve

akşam
tavuk ya da balık olacak:KK52:
salata

akşam spordan sonra 1 su bardağı süt ya da 1 kase yoğurt (acıkıyorum hiç olmazsa sağlıklı bişey olsun:cool:)

Çok sağlıklı ve hafif yemişsin seni kutluyorum!!!

eveeetttt dün akşam
fırında yarım çupra
2 dilim fırın patates
çoban salata
yarım dilim ekmek

spordan sonra :KK70: (guya süt-yoğurt olacaktı, şekerim mi düştü ne meyveye doyamadım)
1 salkım üzüm
1 yeşil elma
1 şeftali

heh günlükcüm ben sana kilomu yazmayı unuttum. bugün kilo: 50,9 (-400, halen +1100 :KK67:, artıdan çıkana kadar dövecem kendimi). keşke böyle hergün 300 400 azalsa :KK76: 3 günde bayram öncesi kiloma dönebilirim belki:KK69:

şimdiiii dün akşam 23:00 de yediğim meyveleri sindiremedim galiba :KK12: halen aç değilim

sabah bu vakte kadar sadece çay, sağlıklı olmadığını biliyorum ama kendimi zorlayınca midem bulanıyor :110:
hoş poğaça verseler yerim:KK53: ama yanımda ki yumurta cazip gelmio :KK70: (yanımda haşlanmış yumurta ve salatalık getirdim :21:)
bakalım yiyince görüşürüz günlükcüm haberdar ederim seni:KK25:

saat 10:00
2 tane salatalık

saat 12:45
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık(köyden geldi, hiiiçççç dayanamam çıtır çıtır. çok severim kimse bana oha demesiiinnn çünkü o salatalık bitene kadar tırtıklarım benn. daha 1 tane daha var bi 2 saat sonra da onu yerim :KK70:)

X