işte çok değiştirmemeye planlı gitmeye çalışıyorumburaya yazmazsam ipin ucu kaçıyor. planlı menü mantığı ile çok güzel gitmeye başladı kilom yarın yazıcam ama bugün zil takıp oynayacaktım nerdeyse, lisedeki kilolarıma yaklaşıyorum [/QUOTE]
ooo cok güzel tatlım süpersin. Çıtır olmana çok az kalmış demekki:)
Ay mesajim yine alıntıda kaldı
Cokk tebrik ederim canımmm aferin sana..cok güzel kilo vermissin:)) bir daha ancak hamile kaldığında alırsın insallah
kızz sen hemen niye geri geldin bakımara
kalan yarım ay çöreği
öğle
3 tane izmir köfte
5 adet elma dilim patates
4 tane çilek
offf offff hiç diyet modunda değilim yaaaaaa
Zihinsel ferahlık hedefine bayıldımmerhaba günlükcüm, artık kalıcı olarak açıyorum seni. Adından da anlaşılacağı üzere bu sadece beslenme günlüğü olmayacak yaşam boyu sağlıklı ve fit olarak kalmak için gereken herşeyi yapmaya çalışacağımbuna bol su içmek, spor yapmak, sağlıklı beslenmeye çalışmak, zihinen yaşlanmamak genç kalmak dahil olacak. yapabileceğimin en iyisini yapmak hedefim
şimdiiii gelelim bilgilere
boy:158
ilk diyete başlangıç kilosu:57,4
güncel kilo:52,9
kilo hedefi:48
su hedefi: enaz 10 bardak
spor hedefi: haftada 3 gün
zihinsel ferahlık hedefi: günde enaz 50 syf kitap okuma
not: kilo tartı günleri cumaları olacak
kızz sen hemen niye geri geldin bakım
banada arada el atsana
bende sen gibi ama nasıl yapcam bilmiyorumkızzzz ben sana el atarsam kilo alırsın buara :) hiiiçççç motive değilimmenü paylaşmıom farkındaysan
sağol canım hep birlikte ama ben bu akşam yememe işinde kararlıyımiyiki doğdun kuzucum, nice mutlu mutlu yaşların olsun :)