yaşam boyu fit olmak

Ay mesajim yine alıntıda kaldı

gördüm canım :)
yaaa evet belki hedefime ulaşmadan bile bırakabilirim, şuanda vücudum orantılı duruyor :) 50 kiloda falan diyeti bırakıp sadece spor yapabilirim, çok da tahta gibi olmak istemiyorum gerçi lisede 48 kiloydum gayet fittim ama tabi arada 10 yaş var neyse ne demiştik rüzgar nereye götürürse

günlükcüm bugün tartı günüüüüü
ilk diyete başlangıç kilo:57,4
geçen haftaki kilo:52,7

bu haftaki kilo : 50,9

fark: -1,8

bu haftalık hedefim kilo korumak ama verirsemde hayır demem

yalnız bi şımardım bi şımardım canım neleeeeerrrr yemek istio, özellikle ekmeği kestiğim için hamurişi yemek istiyorum ama yooookkkkk yemeyeceğim evlilik yıl dönümüme az kaldı ve 4 lü bi rakamda olmak istiyoruummmmm hırs yaptım resmennn yaaaa

sabah bu moralle
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
2 minik domates
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim

öğle
et döner (sadece eti)
ayran

akşam
somon(fırında)
yeşil salata+soğan salatası

gece
yarım kase yoğurt+6 badem

Cokk tebrik ederim canımmm aferin sana..cok güzel kilo vermissin:)) bir daha ancak hamile kaldığında alırsın insallah

kız günlük öğle arası 1 saat yürüyüş yaptımmm ama yine gezer havada

pekiiiii nelere karşı koydum:
kiraz ve erik havuzunda yüzmek istedim(hiç dur durak noktam yoktur bu ikisinde 1 kilo yesem daha yok mu derim)

sonra kandil simitlerini allaaaammm o nasıl bir kokudur, pastaneler dışarı çıkarmış tepsiyle(insanları çeksin diye yapıolar ama alan var alamayan var diyette olan var)

sonraaaaa artık markette gidip çikolatalara bakmak alışkanlık haline geldi, antep fıstığı ezmesi dolgulu çikolata çıkmış(bayram çikolatası şeklinde olan vardı zaten de, bu bildiğiniz büyük boy nasıl ağzımm sulandıııı antep fıstığına da bayılırım ki ben )

ama hiiiiççççç bişey almadım, öğlenki ayranımı kırmızı etin içindeki demir emilimini azaltmasın diye bekletiyorum saat 16:00 gibi içecem buarada yağsız tuzsuz salatalarımı yazmıom kalorisi çok düşük(hemde az yiyom, tuzsuz salatayı hiiiiçççç sevmiom ben) etlerin yanında azcık da salata var yoksa, nasıl yok saydıysam yazmamışım

günlükcüm ben geldim, haftasonu menüleri yoookkkk. çok şımardım çoookkkk 1 kilo almışımdır rahat, belki de daha fazla(cuma günü öğreneceğim artık sonucu, tartılmam çünkü)
işin kötü yanı halen kendime sahip çıkamıyorum

sabah
1 kaşarlı açma
yarım ay çöreği

ara
kalan yarım ay çöreği

öğle
3 tane izmir köfte
5 adet elma dilim patates
4 tane çilek

offf offff hiç diyet modunda değilim yaaaaaa

ara
kalan yarım ay çöreği

öğle
3 tane izmir köfte
5 adet elma dilim patates
4 tane çilek

offf offff hiç diyet modunda değilim yaaaaaa
kızz sen hemen niye geri geldin bakım
banada arada el atsana

Zihinsel ferahlık hedefine bayıldım Başarılar

kızzzz ben sana el atarsam kilo alırsın buara :) hiiiçççç motive değilim menü paylaşmıom farkındaysan
bende sen gibi ama nasıl yapcam bilmiyorum
akşam yemeğini yememeye pazartesi başlıyorum
haftasonu doğum günüm de

iyiki doğdun kuzucum, nice mutlu mutlu yaşların olsun :)

günlükcüm diyet modunda değilim, buaralar çok pis gaza geliyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…