YASAL UYARI:bu konu kaynana kaynata elti kayın görümce unsurları içermemektedir..
Merhaba biraz sivri bir dilim var hayatı tiye almayı seviyorum çünkü zaten yeterince sıkıntılarım var kendimle bir de panik atakla anksiyete eklenince insanlara karşı hep güler yüzlü oluyorum yani karşımdaysan 24 saat gülmekten çenen yorulabilir öyleyimdir,birde aşırı sinirli ve öfke kontrolü olmayan biriyim malesef yanr döner sinirim meşhurdur anında etrafı cehenneme çevirebilirim..neyse olay o değil..
2,5 ay önce 28 mayısta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..o günden beri sıkıntım bitmedi,çevremdekiler psikolojik diyolar ama emin değilim..
birincisi ara ara sol kasığıma sancı giriyor hala..göbek deliğimde akıntı var ara ara batıyor,bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor önceden olmazdı kıssadan hisse aşağı kısım özerklik ilan etti 2 aydır..
kürtaj öncesi korkudan mı desem heyecandan mı nefesim kesildi hastanede birden tansiyonum yükseldi acil müdahale yapıldı..o anı hala unutamıyorum beynim akıp çıkacak sanmıştım haka ürpermeme sebep oluyor..
o andan sonra genzim hep tıkalı kaldı yani akıyomuş ben hissetmiyorum daha önce sinüzitim yoktu..ilk zamanlar çok panik yaptım annemlerle konyaya gittim ordaki doktorlara göründüm beyin emarı çekildi tiroidime bakıldı iç organlarıma bakıldı kalbime bakıldı ciğerlerime bakıldı SAĞLAM DEĞİL SAPASAĞLAMSIN denildi...
geçmedi o tıkanma nefes gelmiyor yok koca dünyada bana oksijen kalmamış gibi..neyse Bursaya döndüm jimere gittim geri oranın kbb sine doktor alerjik dedi antihistaminik ilaçlar ve burun spreyini verdi yolladı..bunları kullanırken boğaz ağrılarım ve aşırı geniz akıntım başladı ses mes kalmadı..boynumda çıkan bezelerden bahsetmiyorum bile ayrı bir olay oldu benim için neyseki korkmama gerek yokmuş ki hala ensemde durur birisi.. neyse doktoru aradım ben daha beter oldum diye dediği bir de antibiyotik kullan..
la kardeşim ben zaten 3 kutu kullandım aşağısı ve yukarısı için..başka bir hastanenin genel cerrahı artık antibiyotik kullanma dedi..bende soğan suyu yaptım 15 gün hem zayıflatır hem rahmi temizletir hemde boğazıma iyi gelir diye,hiçbir şey olmadı..4
midemde oturan öküzlerden bahsetmeyim zaten ydirmiyor içirmiyor boğazda tıkalı....
gel gelelim iki gündür yapış yapış içide dolu ee genizde tıkalı burun nefes alıyor ama arkadan gitmiyor...
KIZLAR hastalık hastası gibi oldum çok doktora gittim sonuç odağı olmadı bana bir el atın kimseye çaktırmıyorumbu durumu..ama bazen öyle bir kesiliyorum ki şu anda bile boğazım yapış yapış ne içebiliyorum ne yiyebiliyorum..alternatif tıbba açığım htta daha çok açığım hastaneye gitmeye yüzüm kalmadı kendime idealist doktorları toplayıp hastane açacağım o durumdayım..bilime ve tıbba güvenim zerre kadar kalmadı..siz bana aşağısı ve yukarısı için çözüm önerileri sunun..bende topiklerde hatunlara sarmayayım ne dersiniz
edit:kesinlikle tanısı konulmuş reflü gastrit ve faranjitim var..