YASAL UYARI:bu konu kaynana kaynata elti kayın görümce unsurları içermemektedir..

Üzerlik tohumu buharı da geniz akıntısı nda bana cook iyi geldi.2 yemek kaşığı üzerlik tohumu nu 1 litre suda kısık ateşte kaynatın. Sonra üzerinize çarşaf örtüp tencerede ki buharı ağızdan ve burundan 2 dk. soluyun.sonra çarşaf üzerinden alıp bir pamuğu o suda ıslatın burun içini silin, ıslatın. Bunu 15 gün yapın ve 1 gün yap 1 gün yapma ve gece yatmadan yapmanızı tavsiye ederim.

annem halfetili içli köfte çiğ köfte fellah elde lahmacun ne istersin başka gülümm oldu bu iş

en iyisi yarın aktara gitmek..dün eşime diyodum yıllık aktar alışverişimi yapmam lazım diye evde bir şey kalmadı az papatya dışında...

canım benim söylediğim iliadin Pediatric damla olanı spray değil. ..ikisi farklı hele kulak ağrı varsa zararı olmazsa rahatsızlıklarına mutlaka dene farkı anlarsin

mideyi deldirmeyeyim ..nasıl kullanılıyo ki..bende gastrit ve reflü varya kekik suyu çok keskin diye biliyorum canım..anlatsana bi,...

Aslında içsen iyi olurdu ama midende problem varsa bence de içmemelisin.

O zaman gargara yap. Bir aktara yada belki eczacıya danışırsan kullanımı konusunda seni daha iyi bilgilendirir diye düşünüyorum.

canım benim söylediğim iliadin Pediatric damla olanı spray değil. ..ikisi farklı hele kulak ağrı varsa zararı olmazsa rahatsızlıklarına mutlaka dene farkı anlarsin

Yalnız damlayı yatarak uygula ya da başını geriye doğru tutup damlat ve kaldırma birkaç dk.bekle ya da yat biraz ki iyice Dağılsin ..

Canim bekarken banada olmustu nefes alamazdim boyle birden kesilrdi dr gittim ne gerekiosa yaptilsr brsey cikmayinca psikolojik dedi neye sıkıldiysan ondandir dedi.. Cok sukur sebebini bilince zamanla gecti

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

Valla oldu.
Hastalıkdan bak nerelere geldi topik kız :)))))
Ne zaman acıoz :)

ne zaman geliyon buraya
mune yemek tariflerine taşımasa bari

pazartesi damlasını alacağım canım inşallah deneyecğim...sağolasın

Aynı annemin durumu. Faranjit gastrit reflü. Konuyu takipteyim. Biz de ne yaptıysak çare bulamadık

bizi takip etmekten vazgeçmeyin

Yalnız damlayı yatarak uygula ya da başını geriye doğru tutup damlat ve kaldırma birkaç dk.bekle ya da yat biraz ki iyice Dağılsin ..

anlaşılmıştır

benimde etkisini bu kadar kuvvetli hissetmemin sebebi psikolojik canım önceden korkup acile gidiyodum şimdi alıştım sadece tedirginim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…