Doktorlar herhangi bir şey tespit edememişler. Belkide psikiyatra görünmeniz gerekir. Çok geçmiş olsun.
psikolojik kısmı var tabiki ama adam boğazında çok ileri akıntı var diyor ama verdiği reçete bana çare olmuyor...kulağıma kadar vurdu ilaçlardan sonra ama çareden ziyade derdime dert kattı..
her hangi bir gargara kullan ilk önce günde üç defa yap..deniz suyu sipreyi var okyanus suyu ondan kullan..ikisi çok faydalı..burun tıkalıysa kulakşarda iltahap yapabilir..psikolojik kısmı var tabiki ama adam boğazında çok ileri akıntı var diyor ama verdiği reçete bana çare olmuyor...kulağıma kadar vurdu ilaçlardan sonra ama çareden ziyade derdime dert kattı..
Kbb gittin mi,geniz eti,tümör,yada dişlerinde bir sorun falan var mı peki.
Kekik suyu denedin mi? Tavsiye ederim...
Diş doktoruna gidin bir de bazen diş yapılarından da olabiliyor,şuan seni gayet iyi anlıyorum,kardeşim grip oldu ondan da bana geçti,gerçekten burun tıkanıklığı çok kötü,bir de gece gelen öksürük olmasa gündüz bir sorun yok ama gece uyutmuyor.gittim canım adam alerjik dedi kamera ile baktı akabinde lu an üst sağ tarafta yirmilik diş çıkmak için gün koluyo sanırım eti patlatmamış ama itelemiş hissediyorum bide bezeler çıktı işte genelde dişte çıkarmış yakın zamanda ağız ve dişe de gideceğim..iyi bir kbb cide bulmam gerek bursa da jimer gibi pahalı bir hastane de işimi görmediyse artık kime giderim bilmiyorum buraları pek bilmiyorum ben..devlet hastanesinide beğenmemiştim..acıbadem zaten bana orta direk insan gelmesin ben zengine bakarım dercesine muayene ücreti 320 tl istedi..şuu an Allaha emanet dolaşıyorum..olmadı gene Konya ya gidecem ama bunu duyanda bursada doktor bulamadıysan yuh diyor..
.Baya doktora gitmissin canim iyi de yapmissin bi de psikologa mi gitsen acaba cunku gayet saglikliymissin fakat vucudunda hastalik belirtileri var o zaman insan psikolojik demekten kendini alamiyor
Kekik suyunun yüksek tansiyona ve ülsere zararı var.mideyi deldirmeyeyim ..nasıl kullanılıyo ki..bende gastrit ve reflü varya kekik suyu çok keskin diye biliyorum canım..anlatsana bi,...
anlatım tarzına bittim
gastritin midendeki asiti tetikleyip reflüye yol açıyor, reflü boğazına kaçıp faranjiti tetikliyorsonra o faranjit kronikleşiyor yaz kış boğaz spreyleriyle yaşıyorsun falan falan.. boğazında ki sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.. bu mikemmel 3'lü benim de başımda, migren bonusuyla endoskopi yapıldı mı sana en son?
anlatım tarzına bittim
gastritin midendeki asiti tetikleyip reflüye yol açıyor, reflü boğazına kaçıp faranjiti tetikliyorsonra o faranjit kronikleşiyor yaz kış boğaz spreyleriyle yaşıyorsun falan falan.. boğazında ki sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.. bu mikemmel 3'lü benim de başımda, migren bonusuyla endoskopi yapıldı mı sana en son?
Kbb gittin mi,geniz eti,tümör,yada dişlerinde bir sorun falan var mı peki.
Öncelikle geçmiş olsun
Kürtaj sırasında alınan uyuşturucular, ardından antibiyotikler ve yaşadığın stres vücut direncini düşürmüş olabilir
Özellikle narkoz aldıysan sonrasında direnç ciddi derecede düşüyor, 3 ameliyatımda da yaşadım bunu
Psikolojik yardım tabi ki al ama solgar omega 3 '950' şiddetle öneririm. Piyasada ki değerleri en yüksek balık yağı ve insanı çok çabuk toparlıyor. Bir aydır kullanıyorum, dört mevsim geçmeyen farenjitim bile geriledi. Doktorum bunu ömür boyu kullanabileceğimi, her yetişkinin mutlaka alması gerektiğini söyledi. Küçük bir dipnot başta mideyi zorlayabiliyor, öğlen yemeklerinden sonra tok karnına alındığında bir sıkıntı yaratmadığını keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?