• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAL UYARI:bu konu kaynana kaynata elti kayın görümce unsurları içermemektedir..

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
598
37
YASAL UYARI:bu konu kaynana kaynata elti kayın görümce unsurları içermemektedir..

Merhaba biraz sivri bir dilim var hayatı tiye almayı seviyorum çünkü zaten yeterince sıkıntılarım var kendimle bir de panik atakla anksiyete eklenince insanlara karşı hep güler yüzlü oluyorum yani karşımdaysan 24 saat gülmekten çenen yorulabilir öyleyimdir,birde aşırı sinirli ve öfke kontrolü olmayan biriyim malesef yanr döner sinirim meşhurdur anında etrafı cehenneme çevirebilirim..neyse olay o değil..

2,5 ay önce 28 mayısta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..o günden beri sıkıntım bitmedi,çevremdekiler psikolojik diyolar ama emin değilim..
birincisi ara ara sol kasığıma sancı giriyor hala..göbek deliğimde akıntı var ara ara batıyor,bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor önceden olmazdı kıssadan hisse aşağı kısım özerklik ilan etti 2 aydır..

kürtaj öncesi korkudan mı desem heyecandan mı nefesim kesildi hastanede birden tansiyonum yükseldi acil müdahale yapıldı..o anı hala unutamıyorum beynim akıp çıkacak sanmıştım haka ürpermeme sebep oluyor..

o andan sonra genzim hep tıkalı kaldı yani akıyomuş ben hissetmiyorum daha önce sinüzitim yoktu..ilk zamanlar çok panik yaptım annemlerle konyaya gittim ordaki doktorlara göründüm beyin emarı çekildi tiroidime bakıldı iç organlarıma bakıldı kalbime bakıldı ciğerlerime bakıldı SAĞLAM DEĞİL SAPASAĞLAMSIN denildi...

geçmedi o tıkanma nefes gelmiyor yok koca dünyada bana oksijen kalmamış gibi..neyse Bursaya döndüm jimere gittim geri oranın kbb sine doktor alerjik dedi antihistaminik ilaçlar ve burun spreyini verdi yolladı..bunları kullanırken boğaz ağrılarım ve aşırı geniz akıntım başladı ses mes kalmadı..boynumda çıkan bezelerden bahsetmiyorum bile ayrı bir olay oldu benim için neyseki korkmama gerek yokmuş ki hala ensemde durur birisi.. neyse doktoru aradım ben daha beter oldum diye dediği bir de antibiyotik kullan..

la kardeşim ben zaten 3 kutu kullandım aşağısı ve yukarısı için..başka bir hastanenin genel cerrahı artık antibiyotik kullanma dedi..bende soğan suyu yaptım 15 gün hem zayıflatır hem rahmi temizletir hemde boğazıma iyi gelir diye,hiçbir şey olmadı..4

midemde oturan öküzlerden bahsetmeyim zaten ydirmiyor içirmiyor boğazda tıkalı....

gel gelelim iki gündür yapış yapış içide dolu ee genizde tıkalı burun nefes alıyor ama arkadan gitmiyor...

KIZLAR hastalık hastası gibi oldum çok doktora gittim sonuç odağı olmadı bana bir el atın kimseye çaktırmıyorumbu durumu..ama bazen öyle bir kesiliyorum ki şu anda bile boğazım yapış yapış ne içebiliyorum ne yiyebiliyorum..alternatif tıbba açığım htta daha çok açığım hastaneye gitmeye yüzüm kalmadı kendime idealist doktorları toplayıp hastane açacağım o durumdayım..bilime ve tıbba güvenim zerre kadar kalmadı..siz bana aşağısı ve yukarısı için çözüm önerileri sunun..bende topiklerde hatunlara sarmayayım ne dersiniz :3::3::3::3::3::3:

edit:kesinlikle tanısı konulmuş reflü gastrit ve faranjitim var..

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorlar herhangi bir şey tespit edememişler. Belkide psikiyatra görünmeniz gerekir. Çok geçmiş olsun.

Doktorlar herhangi bir şey tespit edememişler. Belkide psikiyatra görünmeniz gerekir. Çok geçmiş olsun.

psikolojik kısmı var tabiki ama adam boğazında çok ileri akıntı var diyor ama verdiği reçete bana çare olmuyor...kulağıma kadar vurdu ilaçlardan sonra ama çareden ziyade derdime dert kattı..:43:

Kbb gittin mi,geniz eti,tümör,yada dişlerinde bir sorun falan var mı peki.

psikolojik kısmı var tabiki ama adam boğazında çok ileri akıntı var diyor ama verdiği reçete bana çare olmuyor...kulağıma kadar vurdu ilaçlardan sonra ama çareden ziyade derdime dert kattı..:43:

Kekik suyu denedin mi? Tavsiye ederim...

.Baya doktora gitmissin canim iyi de yapmissin bi de psikologa mi gitsen acaba cunku gayet saglikliymissin fakat vucudunda hastalik belirtileri var o zaman insan psikolojik demekten kendini alamiyor:1::1:

her hangi bir gargara kullan ilk önce günde üç defa yap..deniz suyu sipreyi var okyanus suyu ondan kullan..ikisi çok faydalı..burun tıkalıysa kulakşarda iltahap yapabilir..

Kbb gittin mi,geniz eti,tümör,yada dişlerinde bir sorun falan var mı peki.

gittim canım adam alerjik dedi kamera ile baktı akabinde lu an üst sağ tarafta yirmilik diş çıkmak için gün koluyo sanırım eti patlatmamış ama itelemiş hissediyorum bide bezeler çıktı işte genelde dişte çıkarmış yakın zamanda ağız ve dişe de gideceğim..iyi bir kbb cide bulmam gerek bursa da jimer gibi pahalı bir hastane de işimi görmediyse artık kime giderim bilmiyorum buraları pek bilmiyorum ben..devlet hastanesinide beğenmemiştim..acıbadem zaten bana orta direk insan gelmesin ben zengine bakarım dercesine muayene ücreti 320 tl istedi..şuu an Allaha emanet dolaşıyorum..olmadı gene Konya ya gidecem ama bunu duyanda bursada doktor bulamadıysan yuh diyor..:ssz:

gittim canım adam alerjik dedi kamera ile baktı akabinde lu an üst sağ tarafta yirmilik diş çıkmak için gün koluyo sanırım eti patlatmamış ama itelemiş hissediyorum bide bezeler çıktı işte genelde dişte çıkarmış yakın zamanda ağız ve dişe de gideceğim..iyi bir kbb cide bulmam gerek bursa da jimer gibi pahalı bir hastane de işimi görmediyse artık kime giderim bilmiyorum buraları pek bilmiyorum ben..devlet hastanesinide beğenmemiştim..acıbadem zaten bana orta direk insan gelmesin ben zengine bakarım dercesine muayene ücreti 320 tl istedi..şuu an Allaha emanet dolaşıyorum..olmadı gene Konya ya gidecem ama bunu duyanda bursada doktor bulamadıysan yuh diyor..:ssz:
Diş doktoruna gidin bir de bazen diş yapılarından da olabiliyor,şuan seni gayet iyi anlıyorum,kardeşim grip oldu ondan da bana geçti,gerçekten burun tıkanıklığı çok kötü,bir de gece gelen öksürük olmasa gündüz bir sorun yok ama gece uyutmuyor.

anlatım tarzına bittim :60:

gastritin midendeki asiti tetikleyip reflüye yol açıyor, reflü boğazına kaçıp faranjiti tetikliyor :14: sonra o faranjit kronikleşiyor yaz kış boğaz spreyleriyle yaşıyorsun falan falan.. boğazında ki sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.. bu mikemmel 3'lü benim de başımda, migren bonusuyla :27: endoskopi yapıldı mı sana en son?

.Baya doktora gitmissin canim iyi de yapmissin bi de psikologa mi gitsen acaba cunku gayet saglikliymissin fakat vucudunda hastalik belirtileri var o zaman insan psikolojik demekten kendini alamiyor:1::1:

onada gittim canım5 hafta eline bir kağıt almış fotokopisini çekiyor bi saat onu bana yayık bir sesle okuyor sonra kağıdı bana veriyor git evde oku diyor her hafta 100 lira fotokopiye verdim kitabı alsam 15 lira fotokopiye gerek kalmaz..adı davranışsal bilişsel terapiymiş..o zaman tv de hastayla konuşanlar psikolog değil başka bir şey ..yani psikolog kavramım kaydı ki ben gerekince yardım alırdım hep..

Öncelikle geçmiş olsun
Kürtaj sırasında alınan uyuşturucular, ardından antibiyotikler ve yaşadığın stres vücut direncini düşürmüş olabilir
Özellikle narkoz aldıysan sonrasında direnç ciddi derecede düşüyor, 3 ameliyatımda da yaşadım bunu
Psikolojik yardım tabi ki al ama solgar omega 3 '950' şiddetle öneririm. Piyasada ki değerleri en yüksek balık yağı ve insanı çok çabuk toparlıyor. Bir aydır kullanıyorum, dört mevsim geçmeyen farenjitim bile geriledi. Doktorum bunu ömür boyu kullanabileceğimi, her yetişkinin mutlaka alması gerektiğini söyledi. Küçük bir dipnot başta mideyi zorlayabiliyor, öğlen yemeklerinden sonra tok karnına alındığında bir sıkıntı yaratmadığını keşfettim

mideyi deldirmeyeyim ..nasıl kullanılıyo ki..bende gastrit ve reflü varya kekik suyu çok keskin diye biliyorum canım..anlatsana bi,...
Kekik suyunun yüksek tansiyona ve ülsere zararı var.

gastritin midendeki asiti tetikleyip reflüye yol açıyor, reflü boğazına kaçıp faranjiti tetikliyor :14: sonra o faranjit kronikleşiyor yaz kış boğaz spreyleriyle yaşıyorsun falan falan.. boğazında ki sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.. bu mikemmel 3'lü benim de başımda, migren bonusuyla :27: endoskopi yapıldı mı sana en son?

sonra hepsi bahçıvana gibi olmuş:1::1::1::1:
gittim canım endoskopi yapıldı gastrit ve reflü çıktı ama kürtajdan sonra gitmedim önceydi..bi de yüreğim kalktı sanki onunda etkisi var..

Cok gecmiş olsun canım
Bogazın şçin ada cayını dene istersen bi.
Aşagısında nasıl problem var. Kabızsan günkurusu kayısı ye. (:

Bu öyle bir illet ki 7/24 ve dört mevsim, içim tükeniyor bazen
Ama ilk mesajımda yazdığım balıkyağını öneririm, bünye kuvvetli olunca en azından farenjitinn getirdiği ateş, halsizlik, vücut ağrıları çok hafif geçiyor

Öncelikle geçmiş olsun
Kürtaj sırasında alınan uyuşturucular, ardından antibiyotikler ve yaşadığın stres vücut direncini düşürmüş olabilir
Özellikle narkoz aldıysan sonrasında direnç ciddi derecede düşüyor, 3 ameliyatımda da yaşadım bunu
Psikolojik yardım tabi ki al ama solgar omega 3 '950' şiddetle öneririm. Piyasada ki değerleri en yüksek balık yağı ve insanı çok çabuk toparlıyor. Bir aydır kullanıyorum, dört mevsim geçmeyen farenjitim bile geriledi. Doktorum bunu ömür boyu kullanabileceğimi, her yetişkinin mutlaka alması gerektiğini söyledi. Küçük bir dipnot başta mideyi zorlayabiliyor, öğlen yemeklerinden sonra tok karnına alındığında bir sıkıntı yaratmadığını keşfettim

omega 3 danışıp denerim canım sabahları mide koruyucu alıyorum zaten etkisi minimize olur sanırım sağol..

Back