Ben bir yasak aşk yaşamışım farkında olmadan. Biliyorum kızacaksınız ve hak ediyorum. Kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum. Ben birine aşık oldum bir oyunda yanlış anlaşılmasın uygulama oyun uygulaması online çevrimiçi bir oyun voga diye bir oyun uygulaması orada tanıştık oyun oynama amaçlı yüklemiştim özgüven eksikliğim fazlasıyla var bu yüzden erkek arkadaşım üniversite ye gittikten sonra oldu o benim ilk sevgilim bu uygulamadan tanıştım. Ben bekar diye biliyordum 1 yıl konuştuk sevgili olduk sonra problemler ortaya çıktı. Sonradan öğrendim evli olduğunu. 1 yılın sonunda. Çok ağladım ama terk ettim hemen ayrıldım duyar duymaz canım çok yandı. Beni metres olarak görmüş benim haberim bile yok. Bir çocuğu varmış. Benimle tanıştığında çocuğu yeni 2 yaşına girmiş. Kendime zarar vermek istediğimi düşünmüş beni aradı geçenlerde. Yüzüne kapattım direk. Karısına söylemeyi düşündüm yanlış anlamayın ondan ayrılsın benimle çıksın diye değil ben Allaha havale ettim onu. Karısına üzüldüm bilmesi gerekir mi sizce şuan biriyle daha konuşuyormuş pişkin pişkin anlatıyor bir de. Karısının hiçbir şeyden haberi yok şuan. Biliyorum her zaman ikinci kişiye yüklenirler onlar aklını çalmışlar gibi erkeklerin. Ama ben onun aklını çelmedim her şeyi sonradan öğrendim ve hemen ayrıldım. Yorum yazacaksınız altına beddua edeceksiniz belki ama kimseye bu durumu anlatamıyorum en yakın arkadaşıma dahi her şeyi daha yeni yeni öğreniyorum. Bu durum ortaya çıkarsa ailemin yüzüne bakamam. O yüzden buraya yazdım. Kimseye anlatamadığım için. Onu seviyor muyum şuan hayır gerçekten çok ağlattı beni yeni yeni kendime geliyorum annem sorduğunda sadece ayrıldım diyebiliyorum gerisini devam ettiremiyorum. Sizce eşine söylemeli miyim bu durumları?