- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam boşanacağını söylemiş ya, buraya yazıyorum zamanı gelince bakıp bakıp ben ne yaptım dersiniz kendinize: O ADAM BOŞANMAZ! Eminim size şunları söylemiştir, karım beni anlamıyor çok yalnızım aslında kardeş gibiyiz (nasıl kardeşlikse bu çocuk yapmaya engel olamamış) seninle çok mutluyum çok huzurluyum sen şimdiye kadar nerdeydin keşke daha önce çıksaydın karşıma vs. vs.) Çok duydum bu hikayeleri. Siz de duymuşsunuzdur eminim ama muhtemelen ben farklıyım, kesin beni seviyor diye düşünüyor olmalısınız. Ama tekrar yazıyorum O ADAM BOŞANMAZ...Nasil anlatsam bilmiyorum. Yaptgm yanlis ama kendime engel olsmiyirum. Evli bir adam 1 kizi ve 1 aya kalmadan da oglu dogacak. Ust komsumuz. Gordgm ilk gunden beri hoslaniyorum. Ama hic kotuluk gecmedi aklimdan yani ciddi ciddi sevmedim hoslanmadim yani. Onun bana samimiyetini farkettim. 2 bucuk senedir komsuyuz. Ve 3 ay once bna duygularini acikladi. 3 aydir birlikteyiz. Birbrmzi seviyoruz. Karsyla iyi degil. Bosanacak ama icim rahat degil. Aramzda 14 yas fark var. Onu karsyla gormeye dayanamiyorum. O da istemiyor. Surekli uzuntu icindeyiz. Zor gorusuyoruz ve cok dikkat cekiyoruz. Gercekten istiyoruz birbirimizi. Bu size cok yanls gelebilir ama. Bnde imkansz diyordum ve oldu. İnanin onunla cok mutluyum. Ama o yokken cok yanlizim. Aklima hep karisi geliyor zaten ic iceyiz. Komsulugumuz iyi ve kafayi yiyecegim. Anlatamiyorum kimseye. Anlatsam da anliyacaklarini dusunmuyorum zaten
Bu yuzden fikirlerinizi almak istiyorum. Biz bi gelecek dusunuyoruz. Guzel bi geelecek ama cok zor olacagini biliyoruz.