• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımı yasarmiyim

Esma3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
57
8
1
38
Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...

Yazık.
İnsan aynı hatayı bir kere yapar.
O zaman hata olur zaten
Seninki hatalıktan çıkmış.
Hiç mi vicdanın sızlamadı o adamların eşlerini düşünmedin mi ?
Sen de vicdan olduğunu pek sanmıyorum gerçi.
Miden de mi yok?

Evlenme zaten,senin gibiler üremesin.

Pişman olman da yeni sayfa acmana sebeb bence arkana bakma artık

Pişman olmuşsun onun hesabını biz değil Allah sorar. Allah affetsin. Pişman olmakta bir erdemdir. Bundan sonraki hayatına iyi bir yön vermek senin elinde.

merakimi mazur gor ben pek anlam veremiyorum bu evli kisilerle birlikte olanlara...
aksam esinin yanina gidiyor sonra sana geliyor. seni tamamen sevse esinden ayrilirdi ama demek ki sevmiyor ve sen bu iliskiyi devam ettiriyorsun. hem de uc defa ayni seyi tekrar ediyorsun...
aklim almiyor... neden kabul.ediyorsun? ask mi? ihtiyac mi? yoksa talebi varsa iyi maldir bir de ben deneyim ihtiyaci mi?

Aklin yarin obur gun gelme basina gelme ihtimali var diye geldi acaba?

Eger oyleyse simdiki dusuncelerinin pek bir onemi yok.

Kendin yerine baskasini once dusunursen belki o zaman bahtin degisir.

Bir de ben evli olsam kocamin ne halt karistirdigini bilmek isterdim.

O eslere de bir sekilde duyurmak gerek.

Son düzenleme:
merakimi mazur gor ben pek anlam veremiyorum bu evli kisilerle birlikte olanlara...
aksam esinin yanina gidiyor sonra sana geliyor. seni tamamen sevse esinden ayrilirdi ama demek ki sevmiyor ve sen bu iliskiyi devam ettiriyorsun. hem de uc defa ayni seyi tekrar ediyorsun...
aklim almiyor... neden kabul.ediyorsun? ask mi? ihtiyac mi? yoksa talebi varsa iyi maldir bir de ben deneyim ihtiyaci mi?

dünyada erkek mi kalmamıştı da evli erkeklere meylettiniz.

1 olsa hata olur, 2 olsa zayıflık, 3 artık alışkanlıktır.

bence de evlenmeyin, evliliğe uygun biri değilsiniz. eşiniz sizi aldatacak diye bir şey diyemem ama eşinize sadık kalabileceğinizi sanmıyorum anlattıklarınızdan.

Yaptığın yanlış bunda hemfikiriz. Pişman olmuşsun ve olan olmuş biten de bitmiş. Hiç arkana bakma bile. İnsanın yaşattığını yaşayacağına da inanmıyorum.öyle olsaydı sayısız kötü insanların yada devletlerin yaptıkları kötülükte boğulmaları gerekirken zevki sefa içinde yaşamazlardı.

Back