inşallah gülümm görünüyor değil mi zaten bi tuhadım asla gelmeyen beyaz akıntı geldi hafif bi halsizlik ve ağzımda metalik tat var şimdi regle daha var ya silik çıkması bormal herhalde yenilemek lazım ay bana dua edin bende size edecem rabbim kabul eylesinBende gördümmmm ay çok mutlu oldum umarım doğrudur
Ederiz tabi görünüyor bencede belirtilerde uyuyor ben bişeyi merak ediyorum kaç gün var adetine benim 8günüm var test yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa üzülürüm sağ kasığımda bugünde ağrı varinşallah gülümm görünüyor değil mi zaten bi tuhadım asla gelmeyen beyaz akıntı geldi hafif bi halsizlik ve ağzımda metalik tat var şimdi regle daha var ya silik çıkması bormal herhalde yenilemek lazım ay bana dua edin bende size edecem rabbim kabul eylesin
canım benim 3 gün var, sağ kasık ağrısı süt beyaz kokusuz akıntı ilk defa oldu bu he bide ağızda metalimsi acı bi tat ve halsizliğim varEderiz tabi görünüyor bencede belirtilerde uyuyor ben bişeyi merak ediyorum kaç gün var adetine benim 8günüm var test yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa üzülürüm sağ kasığımda bugünde ağrı var
Dua et benimde bebişim olsuncanım benim 3 gün var, sağ kasık ağrısı süt beyaz kokusuz akıntı ilk defa oldu bu he bide ağızda metalimsi acı bi tat ve halsizliğim var
amin kuzum amin inşallahDua et benimde bebişim olsun
Adete kadar test yapma bence benimde kasıklarım çok ağrımıştı ama öyle adam akıllı bi akıntı olmadı inşallah vardırArkadaşlar meraba benim bugün iğnemin yapılmasının ardından 12.13 gün geçti arada ağrılarım oluyor bir de göğüslerim çok ağrıyor test yapmaya korkuyorum şuan ne yapsam bilemiyorum:)
İnşAllah yaaAdete kadar test yapma bence benimde kasıklarım çok ağrımıştı ama öyle adam akıllı bi akıntı olmadı inşallah vardır
Canim masallah git doktora hemen baksin bariz var gibi masallah darisi bize sagliklaEki Görüntüle 3458951 Kızlar az önce test yaptım
İnşallah ya yarın gideceğim hepinize çok dua ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorumCanim masallah git doktora hemen baksin bariz var gibi masallah darisi bize saglikla
Bundan önce herhangi bir belirtiniz var mıydı peki şüphelenmiş miydiniz yaniBen reglden 5 gün önce temizlik yapmıştım sonrasın da sol kasığıma batma şeklinde ağrılar oldu göğüs uçlarımda sızlıyordu dedim çıkmaz ama bi ihtimal diyip test yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim 28 çıkmıştı.
Çıkar belki ama ben yapma derim adet gecikmesinden sonra kesin belli olur adet öncesi kimyasal gebelik oluyorsa düşüyormuş ama insan duramıyorum sizi çok iyi anlıyorumKızlar yumurtlama sonrası 9 ncu günüm test yapsam çıkar mı adetime 8 gün var
Bi test yapma imkanınız varsa veya doktora gitme imkanınız varsa doktora gidin derim ben adet gecikmemim 3.günü öğrendim silik çizgi çıkmıştı testte bence sende hamilesin çünkü benimde kasıklarımda Ağrı vardı hatta adet olucam diye korkuyordumselamın aleyküm hayırlı akşamlar dilerim hepsinize msjlari hepsini okudum Rabbim sizlerle ve benimle beraber her anne adayına Salih hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını evlatsiz bırakmasın çok üzücü çok yorucu bir durum okadar iyi anlıyorum ki sizleri ama size şuan birşeyler sormak istiyorum ben 2 buçuk yıllık evliyim yeni eşimle ilk kez bu ay çocuk düşündük regl tarihim 13 ağustosta eşimle 27 ağustosta ilk kez çocuk denedik ve normalde benim regl günüm bugün olması gerekiyordu olmadım ayrıca adet olmadan 2 3 gün önce mutlaka kahve rengi lekelenme oluyor sonra regl oluyordum ve aşırı sancı hiç şuan öyle bir durum yok goguslerimle şişer ve çok acıdı adet olmadan önce ama şimdi sadece şişkinlik var ağrı yok birde karnimda hafif kasıklarımda sancı gibi bir durum var guruldama test yapmaya korkuyorum sizde gebe olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?