Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar bende geldim aranıza benide alırmısınız :):)

daha çok yeniyim belki bu yolda ama yaşayıp görücez alllahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inş. bu güzel duyguyu.

kendimi tanıtayım 25 yaşındayım doğumevinde çalışıyorum hergün karnı burnunda kontrole gelen çatır çatır doğuran kadınların arasında doğuramamak yavaş yavaş koymaya başlasada şimdilik direniyorum.
2.5 yıllık evliyim eylülden beride çalışıyıoruz 4. ayımız yani hala bi tık yok. doktorumun dediğine göre 5.5 cm lik bi çikolata kistiyle hamile kalmam biraz zormuş 6-7 ay dene desede umudumu yitirmiyorum.
bu ay ilk defa ovulasyon testlerine başladım netten sipariş verip dün ve bugün yani 18. ve 19. günde yakalım çift çizgileri yani yumutam oluşmuş çatlıcak inş. diğer aylarda hep 14. güne ağırlık verdiğim için sonrasında dinlenmeye çekiliodum belkide yumurtayı yakalayamadık kim bilir.:emir_bebek:

işte böyleee...:KK23:
burda birilerinin desteklediğini görmek bile güzel. dışarıda bu olay böyle olmuo çünkü acınarak bakılması yada aman olur takma kafana denmesi uyuz etsede şimdilik ses çıkartmıyorum ve duymuyorum :KK36:

canım hoş geldin safalar getirdin. listeye ekledim seni canım bak kendine.....:KK6::KK6:

bende aynı senin gibi düşünürdüm bir kaç sene geçtimi hiç heyecan kalmaz diye...ama hiçde öyle olmadı hala ilk günkü gibi kapılarda öperek karşılayıp işe giderkende öperek uğurluyorum camlardan bakıyorum gidene kadar....inşallah daim olur sizinde heyacanınız:127::127::127:hiç bitmez
amin ablacım amin. çok hoşuma gitti bu haliniz. Rabbim sizinkini de daim etsin inşallah. Ömür boyu o heyecanla karşılarsın inşallah ve 80 yaşında da dans edersiniz $smilietanz014be3.gif

tecavüz olayına bende şaşırıyordum nasıl denk geliyor diye oysa tecavüzden dolayı kadın aşırı korku ve adrenalinden dolayı yumurtası çatlıyormuş ondan hamile kalıyorlarmış anlatabildimmi biraz karışık oldu sanki... istersen dene zararı olmaz... bende eşime diyorum boşanalım gizli gizli birlikte olalım belki hamile kalırım diye heyacan dorukta olacak nasıl olsa...bende zayıf sayılmam ama yaşımı göstermiyorum minyon tipliyim yazın benden 1 yaş büyük komşumla alışverişe gitmiştik oradaki kadın beni kızı sanmış
bu olay garibime gitti:44: adrenalinden dolayı yumurta mı çatlıyor? kocalarımızdan boşanamayacağımza göre şöyle luna parka gidip "gondol veya hani bööle ters dönen korkunç oyuncaklar" var ya onlara binsek. benim mesela oralarda kalbim duracak gibi olur. gayet güzel adrenalin ve korku yaşıyor insan. o anda yumurta çatlayabilir, biz de o anda yapsak....:44:

olmaz diye bişi yok bence

Son düzenleme:
günaydın pınarcımmm...

inşallah herşey istediğin gibi olacak canım

inşallah canımmmm dilek kapımız açık olurda inşallah birbirimiz için bütün istediklerimiz gerçek olur...dün gece dua okuyordum duamda sizlerin nicklerinizi hep saydım sonrada gülme tuttu nicklerle çok komik oluyo..ama maaşallah birsürü şekermi şeker arkadaşlarım oldu...sizlerle çok mutluyum..iş yapmıyorum wallaa...sonra bi oturacam gelemicem yanınıza bazı günler...durum onu gösteriyo :KK66: hepinizi seviyorum Allah yardımcımız olsun...

kızlar az önce aldığım bir habere göre DERHAL HEPİMİZ HALİMİZE şükrediyoruz tamam mı?

konu içeriği aşırı üzücü olduğundan yazmayacağım ama öncelikle sağlıklı olduğumuza şükredelim..

sevdiklerimizle birlikteyiz sonra..daha ne olsun.Allahımm sen koru bizi ve sevdiklerimizi....

sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım
hepinize günaydın........... geçmişi okudum geldim rahatladım.:KK76:

sara hatunum işine alıştın mı nasıl gidiyor, ayrıca sen de kocacınla dans ediyo musun evde:KK36:
pınarcım iş güç nasıl bebeğim...
seraycım sen neler yapıyosun....
dolunaycım bu gece seni rüyamda gördüm...

Son düzenleme:
kızlaaaaarrrrrr bu sabahta sıcak poğaçalar benden , çayı kim demleyecek hadiiiiiiiiiii.
ben poğaçaları almaya gidiyorum:KK55:

iyiyiz fıstığımmm sen nasılsın?
ağrın falan yok inşallah?

ohhh valla az kaldı bide giribim zaten:2::2::2::2:iyice dinlenirim

(hep bööle diyorum sonra bi elimde vileda,bi elimde domestosla buluyorum kendimi:44:)

o vileda ve domestosu benimde elime almam lazım ama zor görünüyo pazara artık..

evet canım az kaldı...bende çok isterdim o dediklerini yapmayı ama 2 haftadır c.tesileri evde yokuz:KK70: bu c.teside kardeşim askere gidecek asker yemeği var...bu haftada yatar o güzel gün...hayaller süperrrr...güzel bi c.tesi diliyorum size..:KK66:

canım menim Allah kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin güle güle gitsin güle güle gelsn inşallah

sende haftaya cumartesinin planlarını şimdiden yap ona göre proğramla kendini:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

iyiyiz fıstığımmm sen nasılsın?
ağrın falan yok inşallah?

ohhh valla az kaldı bide giribim zaten:2::2::2::2:iyice dinlenirim

(hep bööle diyorum sonra bi elimde vileda,bi elimde domestosla buluyorum kendimi:44:)

boynum ağrıyo canım ya ağrı kesici aldım şimdi

inşallah canımmmm dilek kapımız açık olurda inşallah birbirimiz için bütün istediklerimiz gerçek olur...dün gece dua okuyordum duamda sizlerin nicklerinizi hep saydım sonrada gülme tuttu nicklerle çok komik oluyo..ama maaşallah birsürü şekermi şeker arkadaşlarım oldu...sizlerle çok mutluyum..iş yapmıyorum wallaa...sonra bi oturacam gelemicem yanınıza bazı günler...durum onu gösteriyo :KK66: hepinizi seviyorum Allah yardımcımız olsun...

amiiiiiiiiiiiiin canım menim dualarına yürekten amiiiiiiiiiiiiin canımın içi

günaydınnn ablacımmmm nasılsın?

boynum ağrıyo pınarım ya ama ağrı kesici aldım inşallah geçer geçmezse doktor yolu gözüküyo offf ya

günaydın Saracımmmm:)

Pınarım sende hoşgeldinnn:)
hosbulduk tatlımm
nasılsınız kızlar

günaydın pınarcımmm...
günaydın sanada canımcıgım:KK9:
nasılsınız kızlar[/QUO

iyiyim ben..sen nasılsın?beklemedeyim hala az kaldı heyecan sarmaya başladı beni...bakalım nolcekkk...
insallah allah hakkında hayırlısını vermiştir bende beklemedeyim ayın 15 beklyom bakalım ne olucak bende dün bas dönmesi vardı bugunde sol kasıgımda agrı var psikolojikmi acaba diyip duruyom kendime bakalım gelsinde günlerimiz görücez artık:KK30:
nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansam :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:güzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oohhh bende insallah nisandan sonra bu hayellere kavusucam nisanda işi bırakmayı düsünüyorummda ablacım cok sıkıldık artık yetisemiyorum evin işi işin işi cok yıprandım artık nisana kadar evimin ihtiyacları bitiyo yaptırıp oturucam artık en cokta uyumayı özledimmm birde alısverisi

kurban olsun dolunayın sana:)hayır olsun kız nasıl gördün?:13:

sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım

sara hatunum işine alıştın mı nasıl gidiyor, ayrıca sen de kocacınla dans ediyo musun evde:KK36:

hosbulduk tatlımm

günaydın pınarcımmm...
günaydın sanada canımcıgım:KK9:

insallah allah hakkında hayırlısını vermiştir bende beklemedeyim ayın 15 beklyom bakalım ne olucak bende dün bas dönmesi vardı bugunde sol kasıgımda agrı var psikolojikmi acaba diyip duruyom kendime bakalım gelsinde günlerimiz görücez artık:KK30:

oohhh bende insallah nisandan sonra bu hayellere kavusucam nisanda işi bırakmayı düsünüyorummda ablacım cok sıkıldık artık yetisemiyorum evin işi işin işi cok yıprandım artık nisana kadar evimin ihtiyacları bitiyo yaptırıp oturucam artık en cokta uyumayı özledimmm birde alısverisi
yakın günlerimiz 13ü benimde ama 4 gün erken oldum geçen ay yine erken olursam diye yarın bi test yapcam akşam..kısmet bakalım

sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım

napim canım çalışamıyorum bi türlü sizlerleyim ve mutluyum...Allah bozmasın..Aminnn...sen napıosun canımmm.

günaydın Saracımmmm:)

Pınarım sende hoşgeldinnn:)

nasılsınız kızlar

günaydın pınarcımmm...

nasılsınız kızlar[/QUO

iyiyim ben..sen nasılsın?beklemedeyim hala az kaldı heyecan sarmaya başladı beni...bakalım nolcekkk...

nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansam :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:güzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım menim Allah kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin güle güle gitsin güle güle gelsn inşallah

sende haftaya cumartesinin planlarını şimdiden yap ona göre proğramla kendini:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

boynum ağrıyo pınarım ya ama ağrı kesici aldım inşallah geçer geçmezse doktor yolu gözüküyo offf ya

cok gecmiş olsun ablacım hala gecmedimi ya cok üzüldüm simdi bence git daha fazla cekme acıyı bir igne yapsın rahatla canım benimm

sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım

günaydım tatlım menim nasılsın

biz evde eşimle aklımıza estimi kalkıp dans ederiz canım siz dans etmezmisiniz :26::26::26::26::26::26:

kızlaaaaarrrrrr bu sabahta sıcak poğaçalar benden , çayı kim demleyecek hadiiiiiiiiiii.
ben poğaçaları almaya gidiyorum:KK55:

ben işteyim demleyemem ama söylerim hatta söyledim bile buyurun çaylaaaaaaar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kardeşime yazdığın dilekler için teşekkür ederim bitanemmm...haftaya yapcam planımı kesin ama kırmızılar gelirse tahmin edilen bir son :KK70: olmaz ama okadarıda yeter napalımm..:KK66:

sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım

iş güç igrenç gidiyo cıkmak istiyorum işten ama nisana kadar dayanmam lazımm kuzum yaa bir yahudi patronum var sinir ediyo beni herifff keline ettigim herifi.30: kusura bakmayın kızlar yaa cok sinirliyim bugun:KK9:

kurban olsun dolunayın sana:)hayır olsun kız nasıl gördün?:13:
valla kuzum hani bazen bi rüya uyanır uyanmaz aklında olur da bi kaç dakika sonra aklından pırrrr diye uçuverir ya aynen ööle. rüyanın konusunda dair aklımda hiç bişi kalmadı. fakat yine senle burda yazışıyoduk:KK1: napiyim yüzünü bilmiyom ki görem kuzum.
butopikten başka bir geçmişimiz yok seninle.

hakkında haıyrlısı olsun canım ama bence işten çıkma be güzelim daha çok gençsin şimdi çalışmayıp ne zaman çalışacaksın çocuk da yaparım kariyer de sözü nerede kaldı dimi ama senin fikrine saygım sonsuz ama ben hep üretmekten çalışmaktan yanayım ayaklarımın üzerine sağlam basabilmeli ekonomik özgürlüğüm olmalı hep böyle düşündüm bu yüzden işim hep ön planda oldu benim için bu yüzden geç evlendim ama olsun bi şikayetim yok

hosbulduk tatlımm

yakın günlerimiz 13ü benimde ama 4 gün erken oldum geçen ay yine erken olursam diye yarın bi test yapcam akşam..kısmet bakalım

insallah kuzum erken olmassın yarın test yapıcaksan sabahtan yap bence herkes sabah yapın diyo niye bilmem bende 28günde oluyodum 2aydır 30günde olmaya basladım bakalımm neler olucak hakkımızda 2012 bebklemi giricezz bende dün gece dua ederken aklıma gelen bütün isimleri saydım aklıma gelmeyenleride topige katılan herkese nasip et allahım dedimm hic birkadını anne olma hevesinden mahrum etme dedim AMİNN

X