- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
selam kızlar bende geldim aranıza benide alırmısınız :):)
daha çok yeniyim belki bu yolda ama yaşayıp görücez alllahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inş. bu güzel duyguyu.
kendimi tanıtayım 25 yaşındayım doğumevinde çalışıyorum hergün karnı burnunda kontrole gelen çatır çatır doğuran kadınların arasında doğuramamak yavaş yavaş koymaya başlasada şimdilik direniyorum.
2.5 yıllık evliyim eylülden beride çalışıyıoruz 4. ayımız yani hala bi tık yok. doktorumun dediğine göre 5.5 cm lik bi çikolata kistiyle hamile kalmam biraz zormuş 6-7 ay dene desede umudumu yitirmiyorum.
bu ay ilk defa ovulasyon testlerine başladım netten sipariş verip dün ve bugün yani 18. ve 19. günde yakalım çift çizgileri yani yumutam oluşmuş çatlıcak inş. diğer aylarda hep 14. güne ağırlık verdiğim için sonrasında dinlenmeye çekiliodum belkide yumurtayı yakalayamadık kim bilir.
işte böyleee...
burda birilerinin desteklediğini görmek bile güzel. dışarıda bu olay böyle olmuo çünkü acınarak bakılması yada aman olur takma kafana denmesi uyuz etsede şimdilik ses çıkartmıyorum ve duymuyorum
canım hoş geldin safalar getirdin. listeye ekledim seni canım bak kendine.....
amin ablacım amin. çok hoşuma gitti bu haliniz. Rabbim sizinkini de daim etsin inşallah. Ömür boyu o heyecanla karşılarsın inşallah ve 80 yaşında da dans edersinizbende aynı senin gibi düşünürdüm bir kaç sene geçtimi hiç heyecan kalmaz diye...ama hiçde öyle olmadı hala ilk günkü gibi kapılarda öperek karşılayıp işe giderkende öperek uğurluyorum camlardan bakıyorum gidene kadar....inşallah daim olur sizinde heyacanınız:127::127::127:hiç bitmez
bu olay garibime gitti:44: adrenalinden dolayı yumurta mı çatlıyor? kocalarımızdan boşanamayacağımza göre şöyle luna parka gidip "gondol veya hani bööle ters dönen korkunç oyuncaklar" var ya onlara binsek. benim mesela oralarda kalbim duracak gibi olur. gayet güzel adrenalin ve korku yaşıyor insan. o anda yumurta çatlayabilir, biz de o anda yapsak....:44:tecavüz olayına bende şaşırıyordum nasıl denk geliyor diye oysa tecavüzden dolayı kadın aşırı korku ve adrenalinden dolayı yumurtası çatlıyormuş ondan hamile kalıyorlarmış anlatabildimmi biraz karışık oldu sanki... istersen dene zararı olmaz... bende eşime diyorum boşanalım gizli gizli birlikte olalım belki hamile kalırım diye heyacan dorukta olacak nasıl olsa...bende zayıf sayılmam ama yaşımı göstermiyorum minyon tipliyim yazın benden 1 yaş büyük komşumla alışverişe gitmiştik oradaki kadın beni kızı sanmış
olmaz diye bişi yok bence
Son düzenleme: