Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar iyice boşladınız burayı aşk olsun hepinize
ben hep burdayim

Ben giriyom bakiyom kimse yok geri cikiyom

Ellerine saglik;
heee heee

çok geçmiş olsun canim. Allahım şifa versin. Çocuklara kadar indi kalp krizi. Rabbim çocuklarımizi korusun inşallah..

aaaaaaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin

ne günlere kaldık çocuklar bile kalp krizi geçiriyo hep yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanıyo
aynen hiç saglikli değil tüketiklerimiz malesef. Hepsi hormonlu ilacli

heeee ama kalbim burda hep ben onu kastetmistim

kızlar kızlar gelem mi
yanağızdan öpem mi
siz ananızın koynunda
ben soğuktan ölem mi
sabah Günaydın yazarken. Benim de dilime dolandı hatta buraya yazacakdim yazmadım.

kalp kalbe karşıymış demekki canım bak aynı şarkıyı düşünmüşüz

aerobikten geldim yemeğimi hazırladım kocişimi bekkiyom şimdi gelir yemeğimizi yer duşa gireriz sonra bi daha duşa gireriz sonra bide sabahnan duaşa gireriz
abboooooowwwwwwww
Selamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam
sag salim
Gecmis olsun cnm iyi olursun insallah

Selamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam sag salim

geçmiş olsun canım yarın kolonoskopiden çıkınca haber ver mutlaka hiç korkma uyuyacağın için bişey hissetmeyeceksin inşallah sonucuda temiz çıkar

Selamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam sag salim
Geçmiş olsun nazom... inşallah bişey cikmaz...

yok tızım kimseyle yarış içinde değilim sadece kocişime yeniden aşık oluyorum her gün bu yüzden bizde sabahlar olmuyor hep ama arada yazıyorum sadece
Allah bozmasin canim benim. Hep böyle mutlu olun inşallah. Biz walla o işlerden elimizi ayagimizi çektik. Malum hamilelikten dolayı. Şafak az kaldı ama

Sewos'u solliycan ha gayretttt
Sollamis bile bacimmmm

yok tızım kimseyle yarış içinde değilim sadece kocişime yeniden aşık oluyorum her gün bu yüzden bizde sabahlar olmuyor hep ama arada yazıyorum sadece

Maasallah maasallahhhhAllah bozmasin

Allah bozmasin canim benim. Hep
böyle mutlu olun inşallah. Biz walla o işlerden
elimizi ayagimizi çektik. Malum hamilelikten
dolayı. Şafak az kaldı ama
Dogumdan sonra hemen duzelecegini saniyosan yaniliyosun helede iki cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…