yok ben boyarım zaten sadece diplere sürecemBacin boyayaydi sacini basini
benimkide geldi kalkıp bende yemeği hazırlayayımHerif erken geldi yemeemizi yidik
ben hep burdayimkızlar iyice boşladınız burayı aşk olsun hepinize
heee heeeBen giriyom bakiyom kimse yok geri cikiyom
Ellerine saglik;
çok geçmiş olsun canim. Allahım şifa versin. Çocuklara kadar indi kalp krizi. Rabbim çocuklarımizi korusun inşallah..kızlar benim kuzenimin kızı var daha 7 yada 8 yaşında çocuk kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ilk defa bu yaşta bir çocuğun kalp krizi yaşadığını duydum çok üzüldüm inşaallah birşey olmaz....
aynen hiç saglikli değil tüketiklerimiz malesef. Hepsi hormonlu ilacliaaaaaaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin
ne günlere kaldık çocuklar bile kalp krizi geçiriyo hep yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanıyo
heeee ama kalbim burda hep ben onu kastetmistimşaşı beş oldum gördünmü
günaydın canım
günaydın canım
ay hiç güleceğim yoktu tızım sen eskiyle karıştırdın galiba son zamanlarda günde b,ir iki cümle ya yazıyon ya yazmıyon
sabah Günaydın yazarken. Benim de dilime dolandı hatta buraya yazacakdim yazmadım.kızlar kızlar gelem mi
yanağızdan öpem mi
siz ananızın koynunda
ben soğuktan ölem mi
ben hep burdayim
heee heee
çok geçmiş olsun canim. Allahım şifa versin. Çocuklara kadar indi kalp krizi. Rabbim çocuklarımizi korusun inşallah..
aynen hiç saglikli değil tüketiklerimiz malesef. Hepsi hormonlu ilacli
heeee ama kalbim burda hep ben onu kastetmistim
sabah Günaydın yazarken. Benim de dilime dolandı hatta buraya yazacakdim yazmadım.
aerobikten geldim yemeğimi hazırladım kocişimi bekkiyom şimdi gelir yemeğimizi yer duşa gireriz sonra bi daha duşa gireriz sonra bide sabahnan duaşa gireriz
abboooooowwwwwwwwaerobikten geldim yemeğimi hazırladım kocişimi bekkiyom şimdi gelir yemeğimizi yer duşa gireriz sonra bi daha duşa gireriz sonra bide sabahnan duaşa gireriz
Gecmis olsun cnmSelamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam
sag salim
Selamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam sag salim
Sewos'u solliycan ha gayrettttaerobikten geldim yemeğimi hazırladım kocişimi bekkiyom şimdi gelir yemeğimizi yer duşa gireriz sonra bi daha duşa gireriz sonra bide sabahnan duaşa gireriz
Geçmiş olsun nazom... inşallah bişey cikmaz...Selamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam sag salim
Sewos'u solliycan ha gayretttt
Allah bozmasin canim benim. Hep böyle mutlu olun inşallah. Biz walla o işlerden elimizi ayagimizi çektik. Malum hamilelikten dolayı. Şafak az kaldı amayok tızım kimseyle yarış içinde değilim sadece kocişime yeniden aşık oluyorum her gün bu yüzden bizde sabahlar olmuyor hep ama arada yazıyorum sadece
Afiyet olsun yarasın canimsalep içtik aşkımla
Sollamis bile bacimmmmSewos'u solliycan ha gayretttt
yok tızım kimseyle yarış içinde değilim sadece kocişime yeniden aşık oluyorum her gün bu yüzden bizde sabahlar olmuyor hep ama arada yazıyorum sadece
Dogumdan sonra hemen duzelecegini saniyosan yaniliyosun helede iki cocuklaAllah bozmasin canim benim. Hep
böyle mutlu olun inşallah. Biz walla o işlerden
elimizi ayagimizi çektik. Malum hamilelikten
dolayı. Şafak az kaldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?