yaşadığımız esrarengiz olayları paylaşalım mı

azyeb

rabbimin mucizesi beyzam
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
471
19
46
buda benden olsun hanımlar
ben yaşanılan esrarengiz olayları dinlemeyi severim
ama sonra çok tırsarım yalnız kalınca
çokta korkutucu olmayacak şekilde
herkesin yaşadığı,hissettiği,duyduğu birtakım şeyler vardır
yazalım paylaşalım ne dersiniz

selam kızlar ilk ben başlatayım yazmayı.... bundan 4-5 sene önce evli değilim ozamnlar ablam var yeni hatim etti kuran okuyacağım dedi bnde tv seyrediyordum tamam dediim abla sen diğer odaya git ben kapıyı kapatıp sesini kısarım iyice dedim tamam dedi gitti odaya kapattı kendi kapısınıda benden çıt çıkmıyor ama rahatsız olmasın diye okusun diye neyse aradan 1 saat geçti ablam sinirli bişekilde geldi yanıma yha dedi sen nasıl bi insansın hiç mi utanmıyosun bu ne saygısızlık felan ben diyorum abla noldu naptım ben diyorum dedi ablam 1 saattir girdin odaya rahatsız ediyosun beni etrafımda geziosın dikkatimi dağıtıyorsun ben şoktayım tabi abla dediim ben hiç çıkmadım odadan ikimizde üstümüze birşey alıp çıktık evden o anki korkuyu anlatamam kızlar...komşuya gittik ablam titriyo annemler gelene kadar girememiştik eve eyvahedigeldismile

ilk olarak ben başlayayım
birçok şey var yaşadığım ama birini anlatayım
arkadaşın nişanına gitmiştik.elektrikler kesilince eve geldim.evde kimse yok teyzemlere gitmişler ve elektriklerde yok.beni aldı bir telaş.hemen aradım babamı çabuk eve gelin diye.tabi o sıralar işyerinde çok konuşuyoruz bu tarz şeyleri.camdan bakıyorum merakla gelmelerini beklerken birden aklıma anahtarı kapının üzerinde unuttum gibi geldi.sonra kapının açıldığını duydum.kapıdan sonra uzun bir koridor var ve sonunda mutfak var.kapının sesini duydum ama baktım anahtar masanın üzerinde yani kapıda değil.ortam sessiz ve karanlık.tüm cesaretimi toplayıp çıktım koridora ve kimsecikler yok.açık pencereden yola baktım heryer sessiz ve karanlık.ama o sesi duyduğuma çok eminim yani psikolojik olarak hisetmedim gerçekti.

selam kızlar ilk ben başlatayım yazmayı.... bundan 4-5 sene önce evli değilim ozamnlar ablam var yeni hatim etti kuran okuyacağım dedi bnde tv seyrediyordum tamam dediim abla sen diğer odaya git ben kapıyı kapatıp sesini kısarım iyice dedim tamam dedi gitti odaya kapattı kendi kapısınıda benden çıt çıkmıyor ama rahatsız olmasın diye okusun diye neyse aradan 1 saat geçti ablam sinirli bişekilde geldi yanıma yha dedi sen nasıl bi insansın hiç mi utanmıyosun bu ne saygısızlık felan ben diyorum abla noldu naptım ben diyorum dedi ablam 1 saattir girdin odaya rahatsız ediyosun beni etrafımda geziosın dikkatimi dağıtıyorsun ben şoktayım tabi abla dediim ben hiç çıkmadım odadan ikimizde üstümüze birşey alıp çıktık evden o anki korkuyu anlatamam kızlar...komşuya gittik ablam titriyo annemler gelene kadar girememiştik eve eyvahedigeldismile

ikimizde aynı anda yazmışız canım..ikimizinkide ilk oldu..ne diyosun ya gerçekten ürkütücü..

yaa ben çok yaşadım böyle olaylar çevremde yaşanda bir çok insan var cnm hepsini anlatmaya kalksam baya gererim ortamı en iyisi ben susayım korkmaya başladım galiba opuyorumnanaktan

X