Yaşadığım şoku atlatamıyorum, alt komşuma fena üzüldüm

yaşamış bırı olarak baska bırının yasamasına cok uzuldum

çocuğa çok üzüldüm kimbilir ne kadar korkmuştur yavrum..heleki hala annesini ağlayarak görüo..kıyamam yaa allah cezasını versin o kızın ki verecektir zaten..adamı piyon olarak görüo belli ki..allah ıslah etsin ne diyim çok üzüldüm..boşansın asla yüreği tedavi olmaz o kadının ..çalışsın kimseye sığınamsına gerek yok baksın keyfine..

hem kıza hem adama dava acsın. bak kız ogrencıymnıs ıste ödeyemez de ailesi gırer işin içine. aldıgı parayla rahat rahat gecınır. kayınpederını falan dinlemesin. adamı böyle süründürsün. oha oldum yaaaa. gözümü kırpmadan okudum. hele o adamın kardesi. yuh beee

canım sakinleştikten sonra bu yazıları okutsan? bircok kadının objektif fikirlerini görse?? kızarmı sana acaba? ben sana guvenıp derdımı anlatıorum sen mıllete anlatıosun diye? sonucta senıde komsunuda tanımıyoruz, bısey demez dimi?

çok çok üzüldüm ne biçim insanlar var ya o kızı bir şekilde engellemek lazım çok arsız olduğundan bahsetmişsiniz ama belki durum ailesine iletilirse bu kadar rahat davranamaz bence üstelik birde öğrenciymiş adamı resmen parası için kullandığı belli..

o üniversitede okuyan kızın ailesi duysa bu iş bence kökten biter. üniversiteye de rezil etmek lazım aslında terbiyesize bak be pişkin pişkin sırıtmış bide son gülen iyi gülermiş @@

herşeyden önce kadının psikolojik yardıma ihtiyacı var önce buna ikna etmeye çalışın
belki böylece kendisine olan güveni geri gelir

çocuk için çok üzüldüm. nasıl korkmuş annesi için. biraz kafasını toparladıktan sonra her şeye daha mantıklı bakacağını ummaktan başka çare yok.
(((((((((

çok üzüldüm ama eminim kızın okulu bitince aşkıda bitecektir .sırf para içindir aşkı.Allahım yardım etsin çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…