yaşadığım saçmalıklar hangi günahın bedeli acaba?

yani %1 de olsa ihtimal var tabii ama umarım yapmaz böyle bişey. ya da yapsın yaa, yazsın da bi cevapsız kalsın bakalım görsün nasıl oluyormuş. benden ayrıldıktan sonra ertesi gün pat diye özledim yazan kendisiydi, ihaneti itiraf eden de. hayır ondan itiraf etmesini asla beklemezdim mesela. lakin ben ona en son aşırı ağır konuştum, yoklasa da bişey bulamayacağını biliyor.
%100 yazıcak.yüzsüzdür bu tipler mesaj attığında burayada yaz lütfen:)ama sakın seni tekrar kendine çekmesine izin verme.

yani %1 de olsa ihtimal var tabii ama umarım yapmaz böyle bişey. ya da yapsın yaa, yazsın da bi cevapsız kalsın bakalım görsün nasıl oluyormuş. benden ayrıldıktan sonra ertesi gün pat diye özledim yazan kendisiydi, ihaneti itiraf eden de. hayır ondan itiraf etmesini asla beklemezdim mesela. lakin ben ona en son aşırı ağır konuştum, yoklasa da bişey bulamayacağını biliyor.
Yüzde 1 mi.
Yüzde yüz yazar bu adam 1 ay veriyorum.
Oda max

peki sizce neden yazar veya neden yazmaz?
yazar diyenler, neden?
yazmaz diyenler, neden?
Merak eder
Yazar
İnsandır yazar
Bilmiyorum ki dinamikleri neler ama seni tanımıyorum sen önemlisin bnm için sen nasıl iyi hissedeceksin ben mesela hiç kendime söz dinlemedim hic

Merak eder
Yazar
İnsandır yazar
Bilmiyorum ki dinamikleri neler ama seni tanımıyorum sen önemlisin bnm için sen nasıl iyi hissedeceksin ben mesela hiç kendime söz dinlemedim hic

yazar çünkü hep yedekte birileri olsun ister haremine katmak için.
boş duramazlar.
aynı anda bir kaç kişi olsun egoları doysun isterler.
en çokta cinsellik için yazar.
son kavgamızda artık onu sevmediğimi, içimde bişey kalmadığını, yanına geldiğimde eskisi gibi hissetmediğimi, zaten yaptığı pislikleri kabul edecek kadar da düşmediğimi söyledim. özellikle sevmeme konusuna çok takıldı, inanmadı. duyguların bi anda bitemeyeceğinden emin çünkü, çakal :) ama ben onun hem suçlu hem güçlü ve egoist bir tavırla, bizim bir daha bir araya gelemeyeceğimizi sebebinin de benimle alakalı olduğunu, ikimizin çok çok farklı olduğunu yazması üzerine epey bi dayadım döşedim. hazmedemedin, olgun değilsin, kuyruk acın var gibisinden saçmaladı. ben de sevgimin kalmadığı konusunda ısrar ettim, biraz dalga geçti sonra ben başka bişey yazmadım bitti konuşma.

yazar çünkü hep yedekte birileri olsun ister haremine katmak için.
boş duramazlar.
aynı anda bir kaç kişi olsun egoları doysun isterler.
en çokta cinsellik için yazar.
Yazmazsa da daha kolayını bulmuştur herhalde ondandir bilemedim

son kavgamızda artık onu sevmediğimi, içimde bişey kalmadığını, yanına geldiğimde eskisi gibi hissetmediğimi, zaten yaptığı pislikleri kabul edecek kadar da düşmediğimi söyledim. özellikle sevmeme konusuna çok takıldı, inanmadı. duyguların bi anda bitemeyeceğinden emin çünkü, çakal :) ama ben onun hem suçlu hem güçlü ve egoist bir tavırla, bizim bir daha bir araya gelemeyeceğimizi sebebinin de benimle alakalı olduğunu, ikimizin çok çok farklı olduğunu yazması üzerine epey bi dayadım döşedim. hazmedemedin, olgun değilsin, kuyruk acın var gibisinden saçmaladı. ben de sevgimin kalmadığı konusunda ısrar ettim, biraz dalga geçti sonra ben başka bişey yazmadım bitti konuşma.
duyguların bitmemiş olsa bile ona belli etme yazdığında cevap vermezsen eğer ancak ondan anlar.İstediğin hakareti et kavga et tartış yerin dibine sok laftan anlamaz.Tepkisiz olursan çok fazla uğraşmak istemez bir sonraki hedefe doğru koşmaya başlar:)

duyguların bitmemiş olsa bile ona belli etme yazdığında cevap vermezsen eğer ancak ondan anlar.İstediğin hakareti et kavga et tartış yerin dibine sok laftan anlamaz.Tepkisiz olursan çok fazla uğraşmak istemez bir sonraki hedefe doğru koşmaya başlar:)
olur da yazarsa biraz dalga geçesim, egosunu incitesim var aslında. ihaneti itiraf ettiğinin ertesi günü deli gibi mesaj attığında tepkisiz kalmıştım bir süre. kudurmuştu resmen. ama ne bileyim, içim de hiç soğumuyor ya ona karşı.

olur da yazarsa biraz dalga geçesim, egosunu incitesim var aslında. ihaneti itiraf ettiğinin ertesi günü deli gibi mesaj attığında tepkisiz kalmıştım bir süre. kudurmuştu resmen. ama ne bileyim, içim de hiç soğumuyor ya ona karşı.
O duracak mı oda canini acıtacak
Eline ne geçecek

sen bilirsin tabiki ama bir anda yanında bulabilirsin kendini şaşırırsın.seni çok iyi analiz etmiştir zaten.o yüzden tavsiye etmem uğraşmanı.

Benim anlamadığım,bunu size niye anlattığı? Geri dönmek niyetindeyse anlatmaz gecerdi,zaten duymamıssınız ki aldattığını. Dürüstlük diyeceğim ama sanmıyorum. Mecbur kalmadıkça,dürtmeden,ısrar etmeden dürüst davranacak erkek yok gibi birşey.
Sanki "bak benim çevremde senden başka kadınlarda var,kaçırma beni hemen kaparlar "demeye çalışmış kısacası kendini kıymete bindirmeye çalışmış ama elinde patlamış. Bekledigi tepkiden farklı bir tepki almış.
Bence boşverip yoluna bakmalısın.
İnsanlar farklı farklı,kimseyi de bununla aynı kefeye koymamalısın. Güven problemi falan deyipte zira bu başkasının hatasını günahsız birine yüklemek olur. O ilişkiden de hayır gelmez zsten. İnsan nasıl cekebilir ki başkasının gunahının bedelini.
Soysuzmuş deyip gecmeli,altında neden aramak falan gereksiz inan bana.

X