Yaşadığım garip spiritüel deneyimler

Tesir almışsınızdır. Bu normaldir. Aslında tüm insanlara hem gün içinde hem de rüyalarda çeşitli tesirler gelir. Hassasiyeti olan kişiler bunu fark eder. Ancak yatay tesir alanlar alay ederler.

Çok fazla düşündüğünüz için bilinçaltı etkileniyor. E rüyalarda bilinçaltının yansımasıdır.
Bende üniversite ilk yılımda freuda vermiş veriştirmiştim vizeye çalışırken . Neden bu kuramı yaptı, ne gerek vardı, bizede uymazdı falan filan. O gece rüyamda Freud bana kuramını anlattı , ertesi gün 25 sorunun 20 si gece anlattığı yerden çıktı. Bence normal bu, yani siz gibi spiritüel diye düşünmedim açıkcası.

Vay canına. Her öğrencinin bilmediği bir hayalini yaşamışsınız

bende rüyamda görmüştüm hangi okula gireceğimi ama ne bilim sonrasında çok üzerine düşmüştm 3 . tercihim falandı çok öyle umursamadım olaya spiritüel oalrakta bakmadım sonuçta tercihi yapan bendim elbet biri çıkacaktı biliç altı bana göre

Yani süpriz olacak vaooovvv ,vay canına dedirten bir durum yok ki anlattıklarınızda.
Rüyalar zaten genelde insanın kafasına taktığı şeyle ilgili oluyor.
Tercihlere yazdıgınız okulun cıkması normal gayet.
Puan konusu da olabilir birşey gayet

Sizden biraz daha iyisi Mendeleyev Periyodik tabloyu rüyasında gördüğü iddiası dikkatimi çekerdi.
Sonuçta kanıtlanabilir bir şey değil, ders konusuna eklemek daha gizemli bir hava oluşturuyor sanırım.

o kadar çok düşünmüşsün ki kendine çekmişsin bunları

Enerji çekimi diye bir şey var sizde de o oluyor sanırım birçok insana da oluyor ilginç bulmadım enerjiye çok inanıyorum

ilk olayı çok kafana takmışsın ağzına söylüyorsun zaten boş olmasın diye yazdıgını o yuzden rüyana girmiş çıkınca da şok geçirmişsin
ikinci olayda da büt ve tek ders sınavlarında bazı hocalar sadece ad soyad ve bi kaç soru alakasız karalasan bile geçirmeye meyilli yani ondan da bir cevap arama
şansın yaver gitmiş şükür de ve geç

Keşke o çok istediğim şeyi rüyamda görsem mutlu olsam ve şıp diye de o gün içinde gerçekleşse

Neyseki ben olanı gördüm.

Tabi ki yani Muhtemelen üzerinde çalışıyordu ve bilinçaltı adında uykuda bilgileri düzenleyen koca bir okyanus var. Tablo hikayesinin haricî bir bilgisayardan yüklenmiş versiyonunu anlatmak işleyişe aykırı bir kere.

Sizinde öyle olmuştur üzerinde okuduğunuz, çalıştığınız konulardır sonuçta. Sadece rüyada konu anlatımının rüyalarla bu denli haşırneşir bir isim tarafından yapılması ayrıca ironik olmuş belirtmeden edemeyeceğim

Insan, uc asagi bes yukari ne not alacagini tahmin edemeyecek kapasitedeyse zaten üniversite okumamali meslek yuksekokuluna gitmeli. Keza, tercih listesine istemedigi bi yeri yazmis olmak için yazan da.
Tercih listemi dershanedeki danışman öğretmenimin önerisi ile yapmıştım. Ayrıca aşağı yukarı ne not alacağını tahmin edemiyor demeniz çok komik hiç mi öğrenci olmadınız? Herkesin düşük bekleyip yüksek aldığı,yüksek bekleyip düşük aldığı bir sürü sınavı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…