- 18 Mayıs 2008
- 9.691
- 15.591
Çok fazla düşündüğünüz için bilinçaltı etkileniyor. E rüyalarda bilinçaltının yansımasıdır.Merhaba,iyi geceler.Şu an üniversite öğrencisiyim. Yıllar önce yks sınavına girdikten sonra tercihleri yapıp yolladığımız ve artık yerleştirme sonucunu beklediğimiz zamanda oldu bu olay. Sınava girenler bilir sınavın ne zaman açıklanacağı tam belli değildir,ha açıklandı ha açıklanacak diye bekleriz. Tercihlerimde üst sıraya yazdığım çoğu yere kesin gözüyle bakıyorduk,7. sıradaki yazdığım yeri sadece dolu olsun diye yazmıştım. Hiç unutmam çarşamba günüydü sabah saatlerinde bir rüya gördüm o okula yerleşmiştim. Şok oldum tabi,aşırı rahatsız oldum.Hemen anneme anlattım,tek şahidim o. Annem de etkilenmişsindir normal falan der demez 15 dakika içinde sonuçlar açıklandı. Bir açtım baktım o okul. Elim ayağım nasıl titredi anlatamam. İnanılmaz ürkütücü bir deneyimdi çünkü asla beklemiyorduk. İki yıl geçti,üniversiteye yerleştim. Bu sefer çok çalışmama rağmen kesin kaldığıma emin olduğum bir ders vardı.Tüm konuları silip süpürmüşken büt o kadar zordu ki hiçbir şey yapamamıştım. Artık kesin kaldım gözüyle bakıyordum. Yine üniversite okuyanlar bilir ki sınavın ne zaman açıklanacağını bilmeyiz. Tıpkı önceki olaydaki gibi hocanın tam da ihtiyacım olan notu verdiğini ve dersten geçtiğimi gördüm rüyamda. Sonra uyandım falan dedim bir kontrol edeyim belki açıklamıştır hoca bütü diye.Bir baktım tam rüyamda gördüğüm ve geçmem için gerekli olan not..O dersten de geçmiş oldum. İki kez böyle bir şey yaşadım ve insanlar nasıl tepki verir bilemediğim için sadece yakın çevremle paylaşmıştım.
Nerden biliyorsunuz yapmadığını9 ay onceden dogacak çocuklarımın cinsiyetini adını doğacağı gune kadar görüyordum. Bu beni Ana Vanga yapmadı.
Vay canına. Her öğrencinin bilmediği bir hayalini yaşamışsınızÇok fazla düşündüğünüz için bilinçaltı etkileniyor. E rüyalarda bilinçaltının yansımasıdır.
Bende üniversite ilk yılımda freuda vermiş veriştirmiştim vizeye çalışırken . Neden bu kuramı yaptı, ne gerek vardı, bizede uymazdı falan filan. O gece rüyamda Freud bana kuramını anlattı , ertesi gün 25 sorunun 20 si gece anlattığı yerden çıktı. Bence normal bu, yani siz gibi spiritüel diye düşünmedim açıkcası.
bende rüyamda görmüştüm hangi okula gireceğimi ama ne bilim sonrasında çok üzerine düşmüştm 3 . tercihim falandı çok öyle umursamadım olaya spiritüel oalrakta bakmadım sonuçta tercihi yapan bendim elbet biri çıkacaktı biliç altı bana göreMerhaba,iyi geceler.Şu an üniversite öğrencisiyim. Yıllar önce yks sınavına girdikten sonra tercihleri yapıp yolladığımız ve artık yerleştirme sonucunu beklediğimiz zamanda oldu bu olay. Sınava girenler bilir sınavın ne zaman açıklanacağı tam belli değildir,ha açıklandı ha açıklanacak diye bekleriz. Tercihlerimde üst sıraya yazdığım çoğu yere kesin gözüyle bakıyorduk,7. sıradaki yazdığım yeri sadece dolu olsun diye yazmıştım. Hiç unutmam çarşamba günüydü sabah saatlerinde bir rüya gördüm o okula yerleşmiştim. Şok oldum tabi,aşırı rahatsız oldum.Hemen anneme anlattım,tek şahidim o. Annem de etkilenmişsindir normal falan der demez 15 dakika içinde sonuçlar açıklandı. Bir açtım baktım o okul. Elim ayağım nasıl titredi anlatamam. İnanılmaz ürkütücü bir deneyimdi çünkü asla beklemiyorduk. İki yıl geçti,üniversiteye yerleştim. Bu sefer çok çalışmama rağmen kesin kaldığıma emin olduğum bir ders vardı.Tüm konuları silip süpürmüşken büt o kadar zordu ki hiçbir şey yapamamıştım. Artık kesin kaldım gözüyle bakıyordum. Yine üniversite okuyanlar bilir ki sınavın ne zaman açıklanacağını bilmeyiz. Tıpkı önceki olaydaki gibi hocanın tam da ihtiyacım olan notu verdiğini ve dersten geçtiğimi gördüm rüyamda. Sonra uyandım falan dedim bir kontrol edeyim belki açıklamıştır hoca bütü diye.Bir baktım tam rüyamda gördüğüm ve geçmem için gerekli olan not..O dersten de geçmiş oldum. İki kez böyle bir şey yaşadım ve insanlar nasıl tepki verir bilemediğim için sadece yakın çevremle paylaşmıştım.
Ben o kadar saydırınca adama söz hakkı doğdu bence.Vay canına. Her öğrencinin bilmediği bir hayalini yaşamışsınız
Çok fazla düşündüğünüz için bilinçaltı etkileniyor. E rüyalarda bilinçaltının yansımasıdır.
Bende üniversite ilk yılımda freuda vermiş veriştirmiştim vizeye çalışırken . Neden bu kuramı yaptı, ne gerek vardı, bizede uymazdı falan filan. O gece rüyamda Freud bana kuramını anlattı , ertesi gün 25 sorunun 20 si gece anlattığı yerden çıktı. Bence normal bu, yani siz gibi spiritüel diye düşünmedim açıkcası.
o kadar çok düşünmüşsün ki kendine çekmişsin bunlarıMerhaba,iyi geceler.Şu an üniversite öğrencisiyim. Yıllar önce yks sınavına girdikten sonra tercihleri yapıp yolladığımız ve artık yerleştirme sonucunu beklediğimiz zamanda oldu bu olay. Sınava girenler bilir sınavın ne zaman açıklanacağı tam belli değildir,ha açıklandı ha açıklanacak diye bekleriz. Tercihlerimde üst sıraya yazdığım çoğu yere kesin gözüyle bakıyorduk,7. sıradaki yazdığım yeri sadece dolu olsun diye yazmıştım. Hiç unutmam çarşamba günüydü sabah saatlerinde bir rüya gördüm o okula yerleşmiştim. Şok oldum tabi,aşırı rahatsız oldum.Hemen anneme anlattım,tek şahidim o. Annem de etkilenmişsindir normal falan der demez 15 dakika içinde sonuçlar açıklandı. Bir açtım baktım o okul. Elim ayağım nasıl titredi anlatamam. İnanılmaz ürkütücü bir deneyimdi çünkü asla beklemiyorduk. İki yıl geçti,üniversiteye yerleştim. Bu sefer çok çalışmama rağmen kesin kaldığıma emin olduğum bir ders vardı.Tüm konuları silip süpürmüşken büt o kadar zordu ki hiçbir şey yapamamıştım. Artık kesin kaldım gözüyle bakıyordum. Yine üniversite okuyanlar bilir ki sınavın ne zaman açıklanacağını bilmeyiz. Tıpkı önceki olaydaki gibi hocanın tam da ihtiyacım olan notu verdiğini ve dersten geçtiğimi gördüm rüyamda. Sonra uyandım falan dedim bir kontrol edeyim belki açıklamıştır hoca bütü diye.Bir baktım tam rüyamda gördüğüm ve geçmem için gerekli olan not..O dersten de geçmiş oldum. İki kez böyle bir şey yaşadım ve insanlar nasıl tepki verir bilemediğim için sadece yakın çevremle paylaşmıştım.
Neyseki ben olanı gördüm.Sizden biraz daha iyisi MendeleyevPeriyodik tabloyu rüyasında gördüğü iddiası dikkatimi çekerdi.
Sonuçta kanıtlanabilir bir şey değil, ders konusuna eklemek daha gizemli bir hava oluşturuyor sanırım.
Neyseki ben olanı gördüm.
Tercih listemi dershanedeki danışman öğretmenimin önerisi ile yapmıştım. Ayrıca aşağı yukarı ne not alacağını tahmin edemiyor demeniz çok komik hiç mi öğrenci olmadınız? Herkesin düşük bekleyip yüksek aldığı,yüksek bekleyip düşük aldığı bir sürü sınavı olmuştur.Insan, uc asagi bes yukari ne not alacagini tahmin edemeyecek kapasitedeyse zaten üniversite okumamali meslek yuksekokuluna gitmeli. Keza, tercih listesine istemedigi bi yeri yazmis olmak için yazan da.