Yaşadığım garip spiritüel deneyimler

sellydncy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
18
5
23
Merhaba,iyi geceler.Şu an üniversite öğrencisiyim. Yıllar önce yks sınavına girdikten sonra tercihleri yapıp yolladığımız ve artık yerleştirme sonucunu beklediğimiz zamanda oldu bu olay. Sınava girenler bilir sınavın ne zaman açıklanacağı tam belli değildir,ha açıklandı ha açıklanacak diye bekleriz. Tercihlerimde üst sıraya yazdığım çoğu yere kesin gözüyle bakıyorduk,7. sıradaki yazdığım yeri sadece dolu olsun diye yazmıştım. Hiç unutmam çarşamba günüydü sabah saatlerinde bir rüya gördüm o okula yerleşmiştim. Şok oldum tabi,aşırı rahatsız oldum.Hemen anneme anlattım,tek şahidim o. Annem de etkilenmişsindir normal falan der demez 15 dakika içinde sonuçlar açıklandı. Bir açtım baktım o okul. Elim ayağım nasıl titredi anlatamam. İnanılmaz ürkütücü bir deneyimdi çünkü asla beklemiyorduk. İki yıl geçti,üniversiteye yerleştim. Bu sefer çok çalışmama rağmen kesin kaldığıma emin olduğum bir ders vardı.Tüm konuları silip süpürmüşken büt o kadar zordu ki hiçbir şey yapamamıştım. Artık kesin kaldım gözüyle bakıyordum. Yine üniversite okuyanlar bilir ki sınavın ne zaman açıklanacağını bilmeyiz. Tıpkı önceki olaydaki gibi hocanın tam da ihtiyacım olan notu verdiğini ve dersten geçtiğimi gördüm rüyamda. Sonra uyandım falan dedim bir kontrol edeyim belki açıklamıştır hoca bütü diye.Bir baktım tam rüyamda gördüğüm ve geçmem için gerekli olan not..O dersten de geçmiş oldum. İki kez böyle bir şey yaşadım ve insanlar nasıl tepki verir bilemediğim için sadece yakın çevremle paylaşmıştım.

Normal böyle şeyler. Bana göre spiritüel değil.

Emin değilim ama böyle şeyler her insanın başına birkaç kez gelmiştir bence. Benimde çok kez başıma geldi rüyamda gördüğüm şeylerin sonradan yaşanması. Ben sizin kadar kafa yormadim ama bilmiyorum sizde cok düşünüp kafaya takmayın

Yapı olarak çok fazla düşünüyorum.Bunun altında bir mesaj mı var,şöyle mi olacak böyle mi diye..İnsanı yiyip bitiriyor malesef

Normal bir durum. Rüyalarımızın bazılarını yaşarken bulabiliriz kendimizi zaten gördüğünüz rüyalar bilinçaltı rüyaları kafaya neyi taktıysanız onu görmüssünüz ve yaşamıssınız.

Yapı olarak çok fazla düşünüyorum.Bunun altında bir mesaj mı var,şöyle mi olacak böyle mi diye..İnsanı yiyip bitiriyor malesef
Doğrudur. Ama akışına bırakın bazen bosvermeyi bilin yani herşeyin altında bı amaç bı mesaj veya bı ikilem aramayın herşey en son olacağına varıyor zaten :)

Ben de tercih listem dolu görünsün diye en sona yazdığım yeri kazandım. Bütünlemede geçmem için 72 almam gerekiyordu ve tam da o notu aldım. Sınav kağıdını doldurmuştum, öğretmen durumu bilip ona göre not verdi belki de. Bunların hangisi spirütel deneyim? Klasik öğrencilik deniyor buna. Yalnız bu fazla düşünme sıkıntılı. Her nefesi her adımı her olayı bir şeylere bağlamanın sonu yok. Bir süre sonra başka bir şey düşünemez hale gelirsiniz.

E yazmışsın çıkmış. Bunun spirituel bir tarafi yok ki. Beyninde 'ulan ya istediklerim çıkmazsa' korkusu vardir, ki sınav sonucunu bekleyen kişinin bilinçaltı bunlarla doludur . Çok normal bir rüya olmuş.
Ha ama deseydin ki "anneannemin tercihlerimden haberi bile yokken arayıp 'aızım rüyamda seni Çanakkalede gördüm' dedi o an tercihler açıklandı beklemedigim canakklae çıkti" diye, yine biraz spirituel olabilirdi
Ama bu haliyle olmamış

Valla ben sana daha ilgincini anlatayım..Arkadaşım beni aradı eşin ile aranız nasıl büyük bir kavga ediyordunuz rüyamda şu an bir yastayım uzun konuşamayacagim iyi olup olmadığını merak ettim dedi..iyim dedim ..ertesi gün eşimle büyük bir tartışma yaşayıp bir ay içerisinde boşandık..Kendim yasamasam inanmazdım arkadaşım anlatirdi arada inanmazdım beni de rüyasında görünce ve ben bizzat kendim yaşayınca inanmaktan başka çarem kalmadı..Bazı insanlar haberci rüyalar görürler

Teyzem kimi rüyasında görse 1haftaya cenaze haberini alırdık. Artık bir süre sonra espiri haline geldi kaynanamı görmedin mi ? Bugün kimin basini yaktın vs vs diye hislerin yoğundur kendini korkutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…