Yaşadığım garip spiritüel deneyimler

Bende asla aklıma gelmeyen bir şey yaşadım, kötü bir rüya gördüm 2 gün sonra felaket geldi başıma, birkac kez yine böyle şeyler oldu, kafayı cok yormuyorum normal diye düşünüyorum, rüyamda bir akrabamı gördüysem mesela, birkac gün sonra haber geliyor beni konusmuş şerefsiz akraba terörü rüyada bile rahat yok

Tercih listende olan bir şeyi rüyanda görmen garip değil.
Sınav sonucunda da ya geçersin ya kalırsın %50 ihtimal.
Daha ilginç olayın var mı?

Bence 7. seçeneğin gelmesinden korktuğun için öyle rüya görmüşsündür ve maalesef o gelmiş.diğeri zaten olağan bir durum herkese olur çalışırsın ucundan geçersin yada geçemezsin bazende çalışmazsın ama bir şekilde geçersin.hocan tam istediğin notuda vermiş olabilir eğer çalışkan bir öğrenciysen bazen öyle güzellikler yapıyorlar.dersleri çok düşündüğün için rüyana giriyordur.bende stresliysem sürekli ya dosyamda sorun olur rüyamda ya duruşmada beklenmedik birşey olur.asıl çok tuhaf bir olay ilkokulda bana oldu ama hala açıklamasını bulamadım.biz arkadaşımla okulun arka bahçesinde geziyoruz ders boş olduğu için ıssız bahçe sadece biz varız.birden dedimki dikkat et çocuğu çektim saniyesine oraya yukardan su döküldü ama ben suyun döküleceğini falan bilmiyordum görmemiştimde çocukta bende çok şaşırmıştıkyıllar geçmesine rağmen bunu düşünürüm bazen.diğeride babam vefat ettiği sabah ben daha haberi almamıştım onun kendi odasında aşırı güzel bir ışık saçarak geldiğini gördüm hayırdır inşallah dedm.uyandıktan birkaç saat sonra vefat ettiği haberi geldi.

Bende kpss tercih sonuçları açıklanmadan önce işten geldim apartmanda asansör beklerken bir anda "Allahım bari 28. tercihim falan gelsin yaa" demiştim ama nereyi yazdığımı hatırlamıyordum tabii. Ertesi gün açıklandı ben sevindim ettim falan sonra aklıma geldi bi baktım kaçıncı tercihimmiş diye. Gerisini siz tahmin edin

Sevdigim kalp krizinden öldü..en sevdiğim şiiri bizim imkansizligimiza benzetirdim .. sonra okuduğumda ölümüm birden olacak'seziyorum mısrasını gördüm

Benim annemde genelde olacakları görür
Benim görüştüğüm biri olduğunu bilmeden evlendiğimi görmüştü nitekim birkaç ay içinde evlendim. Asıl önemli kısmı annem o rüyasında iki defa evlendiğimi görmüş

Çok normal bu olanlar bende üniversite sınavına giren kardeşimin istediği bölümü kazandığını görmüştüm rüyamda kalktım anlattım rüyayı aynı gün sonuçlar açıklandı ve kazanmış.
Bir kere de yıllardır gorusmedigimiz bir akraba bizi arayıp müsaitseniz size geleceğiz dedi rüyamda ben de anneme anlattım aradan 5 dk geçmedi o akraba aradı.
Bunun gibi bir sürü olay yasamisimdir ama hiç önemli konularda işe yarayan bir rüya görmedim açıkçası. Çok yakın bir akrabamız rüyasında kimi vefat etmiş görürse o kişi 10 güne kalmadan vefat eder, sülalede vefat eden herkesi görmüştür rüyasında mutlaka bu gerçekten spritüel bir olay ama bizim başımıza gelenler öylesine olaylar işte.

Ben de bazen 1 2 hafta sonra olacaklari ruyamda goruyorum. Anneme anlattigimda 'Aptala malum olur kizim' diyor. Dogulu oldugumuz icin spirituel olamiyoruz.

Ben en son tercihime yerleştim, listeyi hazırlarken annem: bunu yazdık ama başımıza gelcek var diye dolanıyordu ortalarda. Nitekim başımıza geldi.

E zaten yazmışsınız. 7. Tercih de çıkmış.
Üniversitede de bazı hocalar ertesi sene uğraşmamak için asistanlara der ki geçeceği kadar puan ver. Mesele bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…