- 3 Kasım 2015
- 462
- 693
- 103
Nişanlisinin ne suçu varmış, benim nişanlım böyle bir konuda bana tarih ayarla diyecek bir tarafimla gülerim valla ne saçma talep.Bence nişanlısı ablasına gıcık
Abla da bilmiyorum ekstrem özel durumlar olabilir yoksa kardeşinin düğününe niye gelmesin. Gelir bence bir şekilde.
Nişanlı abladan daha uyuz geldi bana
Nişanlıdan ablaya odaklanamadım
Ya ne güldüm gece geceÇırağan sarayı falan mı bu salon vallahi merak ettim
Şimdi ablaya orta yol bulmadı diye kızıyoruz güzelNişanlisinin ne suçu varmış, benim nişanlım böyle bir konuda bana tarih ayarla diyecek bir tarafimla gülerim valla ne saçma talep.
Bacım kınamıyorum yarın başımıza gelir neyimBiz ana değil miyiz
Belki yaşadığı şehir kalabalık bir şehirse yer olmayabilir geçen sene kardeşime de çok zor yer bulduk 3 ay öncesinden tuttuk.
Bence ablanın derdi başka gibi geldi banaBacım kınamıyorum yarın başımıza gelir neyimanaların sağı solu belli olmaz
Ablası dayanamaz ayarlar ya sanmıyorum gelir illa çözülür o sorun
Kıskandı mı diyorsunBence ablanın derdi başka gibi geldi bana
Farklı bir sorun var da çocukları bahane ediyor gibi geldi.Kıskandı mı diyorsun
Tamam çocuklarına düşkün de zaten babalarında olacak çocuklar? Bilemedim sanki karşılıklı olarak mantıklı çözümler aramıyormuşsunuz gibi geldi.Çocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Bilemedim, amaaan al evlenmek de zor boşanmak daFarklı bir sorun var da çocukları bahane ediyor gibi geldi.
O gün istesin çocukları babasından ikna olur belki de.Çocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Bekarlık sultanlık kategorisinden yararlanamıyoruz dimi o hakkımız bitti.Bilemedim, amaaan al evlenmek de zor boşanmak dasalon tutmak ayrı dert misafir ayrı dert , al boşanan da dertli çocuğu olan da bekarlık sultanlıktır
Yani şöyle merakınız gidermek için anlatıyorum bunu da bu aradaŞimdi ablaya orta yol bulmadı diye kızıyoruz güzel
Kıza ben seçtim eledim şu şu salonlar demiş, sonra da aaa bize bu tarih uyuyor demiş seçmiş
Hani nerde gelin burda?
Abla suçlu da nişanlı çok da ponçik değil. Burada gelin de seçmemiş ki tarihi. Bu uygun başka seçenek yok demiş ayarlamış. Hani gelin de yok tercih etme kısmındabir de niye o salon vallahi çok merak ettim yalan yok çok müthiş bir yer olması lazım Türkiye gibi bir yerde lüksünden her seviyeye uygun dünya tane salon var. Düğün memleketi koca ülke
Evet bitti bu yüzden kimsenin bizden daha mutlu olmaya hakkı yok. Herkes evlensinBekarlık sultanlık kategorisinden yararlanamıyoruz dimi o hakkımız bitti.
Ablası gelmezse çok üzülür gibi geldi. Neyse umarım gelir ne diyim. Böyle kardeş Allah herkese versin.
Bi salon 400 bin olmuş nasıl evlensin bu milletEvet bitti bu yüzden kimsenin bizden daha mutlu olmaya hakkı yok. Herkes evlensin
Ablası gelir ya olayın başı sonu yok tahminler teoriler var bulur bir yol halledilir
KaçsınlarBi salon 400 bin olmuş nasıl evlensin bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?