Yaşadığım bir sıkıntı var fikir verir misiniz?

Nişanlisinin ne suçu varmış, benim nişanlım böyle bir konuda bana tarih ayarla diyecek bir tarafimla gülerim valla ne saçma talep.

Nişanlisinin ne suçu varmış, benim nişanlım böyle bir konuda bana tarih ayarla diyecek bir tarafimla gülerim valla ne saçma talep.
Şimdi ablaya orta yol bulmadı diye kızıyoruz güzel
Kıza ben seçtim eledim şu şu salonlar demiş, sonra da aaa bize bu tarih uyuyor demiş seçmiş
Hani nerde gelin burda?
Abla suçlu da nişanlı çok da ponçik değil. Burada gelin de seçmemiş ki tarihi. Bu uygun başka seçenek yok demiş ayarlamış. Hani gelin de yok tercih etme kısmında bir de niye o salon vallahi çok merak ettim yalan yok çok müthiş bir yer olması lazım Türkiye gibi bir yerde lüksünden her seviyeye uygun dünya tane salon var. Düğün memleketi koca ülke

Biz ana değil miyiz

Belki yaşadığı şehir kalabalık bir şehirse yer olmayabilir geçen sene kardeşime de çok zor yer bulduk 3 ay öncesinden tuttuk.
Bacım kınamıyorum yarın başımıza gelir neyim anaların sağı solu belli olmaz
Ablası dayanamaz ayarlar ya sanmıyorum gelir illa çözülür o sorun

. Damat ucuza kaçmış yorumlarını anlamadım adam deniz kenarı 5 mekanda karar kılmış oda bi kere evleniyor tabikide baldız isteklerine göre davranmıcak . anlattığınıza göre damat cemiyetten gelecekler var bize yakışmalı demiş adam lüks yerlerin peşine düşmüş damat ucuza kaçıyor diyenler neye göre söylüyor anlamadım .

Abla sacmalıyor çocuklar zaten YOK babada yanı OLMAYAN çocuğu sorunmuş gibi sizin önünüze sürmesi ayrıca saçma .cocuklar desen 3,5 yaşındaymış küçükler hani 7-8 yaş olur teyze die içleri gider kıyamazsın evladın gibidir yeğenlerin .

Damat haklı biz demiş zaten biz diyemeyen adamlar yüzünden evlilikler bitiyor .

Bugün sizde biz demezseniz 3 gün sonra damat bey de kendı ailesinin istekleri için sizi ezer geçerse bunun yolunu siz açmış olacaksınız olucaksınız.

Siz kendı ablanızı düşüyorsunuz ama o adamında bi ailesi var adam sebeb olarak gidip ailesine düğünü 3-5 ay daha erteliyorum çünkü baldızımın çocukları babasında olacaklar ortada olmayan çocuklar için baldızım evde yas tutucak dese şaka gibi .

bu tam tersi damadın ablası için açılan bi konu olsaydı hemen nişanı at yazılırdı .

YOK YOK yani çocuklar zaten evde YOK ablayı gelmemesi için tutan şey sizi 3-5 ay daha tutup yıpratmasın .

Konu sahibi salon seçiminde senin ne gibi etkin oldu tam olarak?

Tamam çocuklarına düşkün de zaten babalarında olacak çocuklar? Bilemedim sanki karşılıklı olarak mantıklı çözümler aramıyormuşsunuz gibi geldi.

Ablanız çocuklar babasındayken daha rahat gelebilir eski eşine mi güvenmiyor ki ortada mahkeme kararı var? Salon değiştirilebilir, siz illa o salonu mu istiyorsunuz başka salon yok mu içinize sinen?

2. seçenek olarak damat size gelmıs durumu izah edip fikrinizi zaten seçenekleri sunarak almak istiyor . Sizde ablanızı bahane etmeyin eğer ablanızın olmaması içinize oturacaksa akşam düğünü istiyorum benimde gönlüm olsun falan diyip kendınız üzerinden karşıya bu durumu çaktırmadan tarih konusunda biraz daha araştırmasını falan söyleyin . Yani adam ablanızın değil sizin gönlünüzü yapmak için ugrastıgını bilip ablanıza kinlenmesin .

Farklı bir sorun var da çocukları bahane ediyor gibi geldi.
Bilemedim, amaaan al evlenmek de zor boşanmak da salon tutmak ayrı dert misafir ayrı dert , al boşanan da dertli çocuğu olan da bekarlık sultanlıktır

O gün istesin çocukları babasından ikna olur belki de.

Kimse için değil ama kardeşim için sanırım düğünü 5 gün veya 1 hafta erteleyebilirdim. Ablanız hassas bir dönemden geçiyor, psikolojisi de bozulmuş anladığım kadarıyla. Damat şimdiden sizi böyle basit bir mesele için kırmamalı

Bilemedim, amaaan al evlenmek de zor boşanmak da salon tutmak ayrı dert misafir ayrı dert , al boşanan da dertli çocuğu olan da bekarlık sultanlıktır
Bekarlık sultanlık kategorisinden yararlanamıyoruz dimi o hakkımız bitti.

Ablası gelmezse çok üzülür gibi geldi. Neyse umarım gelir ne diyim. Böyle kardeş Allah herkese versin.

Yani şöyle merakınız gidermek için anlatıyorum bunu da bu arada ben orta gelirli ailenin çocuğuyum o yüzden bana göre aşırı lüks yer belki size uygun gelebilir.Hem fiyatı uygun hem bazı kriterlerine uyan yerlere bakmış öyle dedi bu dediğim salonu 300kya ayarlamış . Bu civarda olan salonlara bakmış hep .Bir beğendiği salon daha varmış ora 400k demiş o da tarih olarak 3.haftaya geliyor yine çocukların gideceği zaman. Zaten bana 100k farkları var bura iyi demişti ama tarih tutsaydı orayı da tutacaktı.Bu konuda da yalan söylemiyor cunku cocukların gideceğini ben sonradan araya kattım en baştan söylemişti şu şu günler boşluk diye.

Bekarlık sultanlık kategorisinden yararlanamıyoruz dimi o hakkımız bitti.

Ablası gelmezse çok üzülür gibi geldi. Neyse umarım gelir ne diyim. Böyle kardeş Allah herkese versin.
Evet bitti bu yüzden kimsenin bizden daha mutlu olmaya hakkı yok. Herkes evlensin

Ablası gelir ya olayın başı sonu yok tahminler teoriler var bulur bir yol halledilir

Bi salon 400 bin olmuş nasıl evlensin bu millet
Kaçsınlar buluyorlar valla kimse gitmese nerde o paralara çıkacak salonlar. Ben de anlamadım herkes fakir ama para akıyor maşallah

Ablama zaten gündüz olacak sonra uçak biletine dönersin dedim olmaz diyor . Yani çocuklarını almaya yetişse bile kabul etmiyor .Ben çocuklarımsız evlenemem duramam orada diyor.Yapacak bir şey yok bu da benim düğünüm sonuçta seçenekler var ama kendisi istemiyor kendi bilir dediğiniz gibi.Yorumlarınız için çok teşekkür eder8m bu arada.Asiri kafama takıyordum vicdanen kötü hissediyordum arada kalmıştım fikir almak çok iyi geldi.Hepinize teşekkür ederim cevap veremediklerim olsa da tek tek okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…