Valla abla gönlü olsun die 100 k fazla ödeyen adamı da şey yapma yani sonuçta düğünün ertesisi o maddiyat sizin hayatınız için rahatlık demek .Yani şöyle merakınız gidermek için anlatıyorum bunu da bu aradaben orta gelirli ailenin çocuğuyum o yüzden bana göre aşırı lüks yer belki size uygun gelebilir.Hem fiyatı uygun hem bazı kriterlerine uyan yerlere bakmış öyle dedi bu dediğim salonu 300kya ayarlamış . Bu civarda olan salonlara bakmış hep .Bir beğendiği salon daha varmış ora 400k demiş o da tarih olarak 3.haftaya geliyor yine çocukların gideceği zaman. Zaten bana 100k farkları var bura iyi demişti ama tarih tutsaydı orayı da tutacaktı.Bu konuda da yalan söylemiyor cunku cocukların gideceğini ben sonradan araya kattım en baştan söylemişti şu şu günler boşluk diye.
Bu biraz bahane gibi . Neyse şimdiden mutluluklar diliyorum size . Kimseye göre değil kendinize göre yer tarih ayarlayın . Evin içine girince baş başa kalıcaksınız çünkü. İsteyen bir şekilde gelir ben öyle düşünüyorumAblama zaten gündüz olacak sonra uçak biletine dönersin dedim olmaz diyor . Yani çocuklarını almaya yetişse bile kabul etmiyor .Ben çocuklarımsız evlenemem duramam orada diyor. Yorumlarınız için çok teşekkür eder8m bu arada.Asiri kafama takıyordum vicdanen kötü hissediyordum arada kalmıştım fikir almak çok iyi geldi.Hepinize teşekkür ederim cevap veremediklerim olsa da tek tek okuyorum
Ben belediye salonunda nikah kıydım deniz manzaralıydı para da vermedimKaçsınlarbuluyorlar valla kimse gitmese nerde o paralara çıkacak salonlar. Ben de anlamadım herkes fakir ama para akıyor maşallah
Sapanca da göl kenarı belediye salonu varBen belediye salonunda nikah kıydım deniz manzaralıydı para da vermedim
Manzarası ve konumu çok hoşuma gitmişti burda kimse salon tutmuyor gerçi.
Yok orası değilSapanca da göl kenarı belediye salonu var
Bu karar daha yeni cikti çocuklar ilk kez geçen haftalarda gitti ve problem çıkmadı.Tabi çocuklar verilirken bile tam isim olarak ne deniyor unuttum ama polis ve sosyal hizmetlerden kişilerin oldugu alana götürülüp teslim ediliyor babaya anne kendisi vermiyor. Bir odada anne bekliyor babaya çocuğu veriyorlar alıyor gidiyor.Buna da eşi başvurmuş evden de alabilirdi ama iletişime geçmemek için.Yani hiç konuşmuyorlar arada çok zıtlık var iyi ayrılmadılar.Çocuklar gidince bir şey mi yaşandı daha önceden . Ablanız çocuklara hemen ulaşabileceği mesafede kalmak istemesi adama güvensizliği daha önce yaşadığı bir şeyden mi ? Eğer öyleyse çok fazla kimseye yüklenmeye gerek yok bu konuda
Herşeyi usulüne göre yapıyorlar . Canım zıtlık varda adamın kendi çocuğuna bişey yapacak hali yok sen çok takılma ablanın belli ki psikolojisi iyi değil yapacak bişey yok herkes mutlu olduğu yerde kalsın .1 kişi için bütün herşey altüst olmaz . Farklı günler muhakkak vardır salonda ama siz gününü ayarladıysanız bir kişi için değişiklik yapmaya gerek yokBu karar daha yeni cikti çocuklar ilk kez geçen haftalarda gitti ve problem çıkmadı.Tabi çocuklar verilirken bile tam isim olarak ne deniyor unuttum ama polis ve sosyal hizmetlerden kişilerin oldugu alana götürülüp teslim ediliyor babaya anne kendisi vermiyor. Bir odada anne bekliyor babaya çocuğu veriyorlar alıyor gidiyor.Buna da eşi başvurmuş evden de alabilirdi ama iletişime geçmemek için.Yani hiç konuşmuyorlar arada çok zıtlık var iyi ayrılmadılar
Evet yemekli.Tabi normal gelebilir size göreceli bir durum bizde hep normal salonda yapılır bu tarz yerler bana göre lükse kaçıyor.Bir arkadaşım evlenecek kır düğünü yapıyorlarmış yemekli vs 140kya anlaşmışlar.O bile bana aşırı fazla gelmişti.Bence güzel normal salonda da olabilirdi bana kalsa gereksiz bir şey . Çok güzel zamanlar ama hemen atlatmak istiyorum o kadar stres topu oldum ki şu süreçte arada kalmaktan bıktım. Çok güzel şeyler ama stresten insan güzelliklerinin tadını çıkaramıyormuşBu gözler kulaklar sheraton otelde düğün isteyen geline şahit oldu, tamam aşkım dedi damat. Zamanında lüks araba ev parasına sadece düğün yaptılar. 300-400 bin tamam şu an çok gibi geliyor da sil yanından sıfır enflasyon öncesi gibi. Yemekli düğün muhtemelen ki o fiyata normal geldi bana
Ama siz hep bana hep bana diyorsunuz adam size açıklamış tamam eyvallah siz gormemıssınız size gereksiz geliyor falan ama bazı seylerınde bi oluru var benım çevrem var cemiyet var basite indirgeyemem benimde bi ailem benımde bi adım şanım namım ne bileyim her tuşa basmış damat bey . demekki önemsiyor ki kesenin ağzını bol bol açıyor . Siz sadece kendınizi düşünürseniz bu bencilce olur . Başkası 140 a tutar senınki 400 u gözü kapalı verir bu onun problemi . adam izah ettikçe siz ne gerek var modundasınız. 140 bile nasıl çok gördünüz anlamadım yemekli düğün için … gelinliğiniz bile 30-50 arasıdır şu dönemde .Evet yemekli.Tabi normal gelebilir size göreceli bir durum bizde hep normal salonda yapılır bu tarz yerler bana göre lükse kaçıyor.Bir arkadaşım evlenecek kır düğünü yapıyorlarmış yemekli vs 140kya anlaşmışlar.O bile bana aşırı fazla gelmişti.Bence güzel normal salonda da olabilirdi bana kalsa gereksiz bir şey . Çok güzel zamanlar ama hemen atlatmak istiyorum o kadar stres topu oldum ki şu süreçte arada kalmaktan bıktım. Çok güzel şeyler ama stresten insan güzelliklerinin tadını çıkaramıyormuş
Haklısınız doğru zaten sonra ben diretmedim bir iki kez söyledimAma siz hep bana hep bana diyorsunuz adam size açıklamış tamam eyvallah siz gormemıssınız size gereksiz geliyor falan ama bazı seylerınde bi oluru var benım çevrem var cemiyet var basite indirgeyemem benimde bi ailem benımde bi adım şanım namım ne bileyim her tuşa basmış damat bey . demekki önemsiyor ki kesenin ağzını bol bol açıyor . Siz sadece kendınizi düşünürseniz bu bencilce olur . Başkası 140 a tutar senınki 400 u gözü kapalı verir bu onun problemi . adam izah ettikçe siz ne gerek var modundasınız. 140 bile nasıl çok gördünüz anlamadım yemekli düğün için … gelinliğiniz bile 30-50 arasıdır şu dönemde .
Şimdi bizim memlekette deniz yoktu die kocamın memleketinde denize girmesine karışamam ki yüzmeyi bilen girsin . (Misal verdim) salıverin adam derin denizlerde süzülmek istiyor kendıne guvenıyor demekki
Çocuklar babasındayken ablan niye gelemiyor çok saçma çocukları babasıyla başbaşa bırakamayacağı adamla niye çocuk yapmış ? Nerden baksan saçma siz nişan düğün kına her neyse istediğiniz tarihte yapın siz insanlara göre değil insanlar size göre kendini ayarlamalıMerhaba arkadaşlar.Ben şu an nişanlıyım farklı şehirlerdeyiz nişanlım evlilik için düğün salonu bakıyor. Olabilecek ayları kendisine söyledik o da bakmaya gitti ama tek boş tarih nisan ilk haftasıymış ablam da boşanma aşamasında ve o tarihte çocuklar babalarına kalmalı gidebilirler ablam çocuklarımı alırsa ben gelemem diyor . Çocukların babasının her ayın 1.haftası ve 3.haftası haftasonu alma hakkı var o günler haricinde bir yer olması lazım ama öyle tarihli bir yer de yokmuş.Anca eylül-ekime boşluk varmış o zamana da çok geç olacak. Ablam da ben gelemem alırsa diyor.Bir seçenek olarak ablam gelemezse kına gecesi yaşadığım şehirde yapılır gelindiğimi giyerim dedik diğer seçenek düğünün eylülden sonrası olmasıydı nişanlıma ikisini söyledim erteleme seçeneğimiz yok çok bekleyemeyiz dedi ablanın olmasını da çok isterim uğraşacağım başka boş tarih için ama olmazsa yapacak bir şeyimiz yok dedi. Biz bireyiz öncelik biziz diye de bastıra bastıra söyledi.Ben de bir şey diyemedim.Burda kına gecesinde gelinlik giysem bile düğüne ablamın olmayacak olmasını çok kafama takıyorum bir yandan acaba ona haksızlık mı ediyorum diyorum. Nişanlım da haklı ben de çok ertelensin istemiyorum ama ablam da olsun istiyorum o an ona ablam gelemeyeceği için olmaz da diyemedim acaba demem gerekiyor muydu ablamı ezmiş oluyor muyum? Kendisi çok da hevesliydi . Çok arada kaldım
Üfff ablan sallıyor ya ne avukatı insan gibi eşine rica etse deccal olsa kabul eder ablan kendi kendine bahane yaratıyo özel hissetmek için3.5 yaşındalar. Çocuklarımsız gelmem diyor. Öğlen olacak zaten düğün dedim siz hemen dönersiniz olmaz cocuklarimsiz dedi. Yarın avukatla konuşacak çocukların gitmesini ertesi hafta haftasonuna falan ötelemek için ama çok büyük ihtimalle kabul olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?