- 5 Nisan 2023
- 3.815
- 11.697
- 128
- 27
Bu nasıl bi bencil düşünce birde bu yüzden düğün mü erteleyeceksiniz gerçekten? Çocuklar zaten babasında olacak düğüne gitmese evde otursa ne değişiyor, resmen yaptığı şımarıklık. İyi orta yol bulmaya çalışıyorsunuz. Bi tane aklı selim insanda ablana bu ne saçma sebep demiyor muÇocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Düğünden bişey anlamaz kesin sebebi odur. Çocukları olmadan içtiği su su değilse.Çocuklar babasındaysa ablanıza ne mani varda gelmiyor? Çok saçma bi sebep.
Bence nişanlısı ablasına gıcıkYa biz 2 ay içinde istediğimiz salonda istediğimiz tarihte ve saatte yer bulduk imkansız Mayıs Haziran temmuz Ağustos hepsi dolu olamaz bence de sallıyor . Ablası konusuda isteyen bir şekilde gelir düğün bir gün günü birlik bile gidip gelirsin uçakla heryer 2 saat
Freya senin bu iyi niyetin ne olacak dostumBence nişanlısı ablasına gıcık
Abla da bilmiyorum ekstrem özel durumlar olabilir yoksa kardeşinin düğününe niye gelmesin. Gelir bence bir şekilde.
Nişanlı abladan daha uyuz geldi bana
Nişanlıdan ablaya odaklanamadım
3.5 yaşındalar. Çocuklarımsız gelmem diyor. Öğlen olacak zaten düğün dedim siz hemen dönersiniz olmaz cocuklarimsiz dedi. Yarın avukatla konuşacak çocukların gitmesini ertesi hafta haftasonuna falan ötelemek için ama çok büyük ihtimalle kabul olmaz diyorAblanızın çocukları kaç yaşında? Neden çocuklar olmadan gelemiyor yanınıza?
Ya niye o salon ben ona çok takıldım Nisan ayında herkesin talep ettiği bu düğün salonunu çok merak ettimFreya senin bu iyi niyetin ne olacak dostum
Konuda abladan başka hatalı birini göremeyorum varda en çok abla hatalı duruyor
Salonları gezmiş ama 5 salon beğenmiş.Deniz kenarında falan beğendiği yer lükse kaçan yerler .Biz haziran düşünüyorduk ama yokmuş nisan var anca dedi .Olan yer var ama beğenmedim dedi bina içindeymiş ben öyle ywrler de olur dedim defalarca en son bana cemiyetim var benim yapamam öyle yerlerde dedi bir şey diyemedim susmak durumunda kaldım.Paradan kaçacak biri değil açıkçası çünkü her şeyimi isteyerek o yaptı.Çeyiz alırken bile alma diyor yine tabi ben alıyorum ama beyaz eşyaları bile bizim almamız gerekirken bize demeden kendisi aldı . Cimriliği yok yani. hiç tarih olmaması kısıtlı salona bakmasindan kaynaklı.Ya biz 2 ay içinde istediğimiz salonda istediğimiz tarihte ve saatte yer bulduk imkansız Mayıs Haziran temmuz Ağustos hepsi dolu olamaz bence de sallıyor . Ablası konusuda isteyen bir şekilde gelir düğün bir gün günü birlik bile gidip gelirsin uçakla heryer 2 saat
Birbirlerine zıtlaşarak boşandılar o zaman avukat aracılığıyla haberleştiğine göre.3.5 yaşındalar. Çocuklarımsız gelmem diyor. Öğlen olacak zaten düğün dedim siz hemen dönersiniz olmaz cocuklarimsiz dedi. Yarın avukatla konuşacak çocukların gitmesini ertesi hafta haftasonuna falan ötelemek için ama çok büyük ihtimalle kabul olmaz diyor
Birbirlerine zıtlaşarak boşandılar o zaman avukat aracılığıyla haberleştiğine göre.3.5 yaşındalar. Çocuklarımsız gelmem diyor. Öğlen olacak zaten düğün dedim siz hemen dönersiniz olmaz cocuklarimsiz dedi. Yarın avukatla konuşacak çocukların gitmesini ertesi hafta haftasonuna falan ötelemek için ama çok büyük ihtimalle kabul olmaz diyor
Çocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Biz ana değil miyizYa niye o salon ben ona çok takıldım Nisan ayında herkesin talep ettiği bu düğün salonunu çok merak ettim
Abla da saçmalamış ama evlat sonuçta bir ana olarak bir şey diyemiyorum
Ablanız kendi mutsuz da sizin mutlu olduğunuzu görmek mi istemiyor acaba, çünkü öne sürdüğü şey bariz bahanesi.Merhaba arkadaşlar.Ben şu an nişanlıyım farklı şehirlerdeyiz nişanlım evlilik için düğün salonu bakıyor. Olabilecek ayları kendisine söyledik o da bakmaya gitti ama tek boş tarih nisan ilk haftasıymış ablam da boşanma aşamasında ve o tarihte çocuklar babalarına kalmalı gidebilirler ablam çocuklarımı alırsa ben gelemem diyor . Çocukların babasının her ayın 1.haftası ve 3.haftası haftasonu alma hakkı var o günler haricinde bir yer olması lazım ama öyle tarihli bir yer de yokmuş.Anca eylül-ekime boşluk varmış o zamana da çok geç olacak. Ablam da ben gelemem alırsa diyor.Bir seçenek olarak ablam gelemezse kına gecesi yaşadığım şehirde yapılır gelindiğimi giyerim dedik diğer seçenek düğünün eylülden sonrası olmasıydı nişanlıma ikisini söyledim erteleme seçeneğimiz yok çok bekleyemeyiz dedi ablanın olmasını da çok isterim uğraşacağım başka boş tarih için ama olmazsa yapacak bir şeyimiz yok dedi. Biz bireyiz öncelik biziz diye de bastıra bastıra söyledi.Ben de bir şey diyemedim.Burda kına gecesinde gelinlik giysem bile düğüne ablamın olmayacak olmasını çok kafama takıyorum bir yandan acaba ona haksızlık mı ediyorum diyorum. Nişanlım da haklı ben de çok ertelensin istemiyorum ama ablam da olsun istiyorum o an ona ablam gelemeyeceği için olmaz da diyemedim acaba demem gerekiyor muydu ablamı ezmiş oluyor muyum? Kendisi çok da hevesliydi . Çok arada kaldım
Çırağan sarayı falan mı bu salon vallahi merak ettimSalonları gezmiş ama 5 salon beğenmiş.Deniz kenarında falan beğendiği yer lükse kaçan yerler .Biz haziran düşünüyorduk ama yokmuş nisan var anca dedi .Olan yer var ama beğenmedim dedi bina içindeymiş ben öyle ywrler de olur dedim defalarca en son bana cemiyetim var benim yapamam öyle yerlerde dedi bir şey diyemedim susmak durumunda kaldım.Sallıyor mu sallamıyor mu yani bilemiyorum ama paradan kaçtığı aklıma çok gelmiyor açıkçası çünkü kendisiyle aramda 14 yaş var ve her şeyimi isteyerek o yaptı.Çeyiz alırken bile alma diyor yine tabi ben alıyorum ama beyaz eşyaları bile bizim almamız gerekirken bize demeden kendisi aldı . Cimriliği yok yani. hiç tarih olmaması kısıtlı salona bakmasindan kaynaklı.
Bence siz yine de o dediği salonu bir arayın sorun bakalım hangi günler müsaitlik varmış . Belkide size söylemiyorlar kendilerine göre gün ayarlamak için yer yokmuş diyorlar belli olmaz insanın aklına her şey geliyor. Mutlaka arayın hatta bize de söyleyin lütfen çok merak ettim hangi salonmuş buSalonları gezmiş ama 5 salon beğenmiş.Deniz kenarında falan beğendiği yer lükse kaçan yerler .Biz haziran düşünüyorduk ama yokmuş nisan var anca dedi .Olan yer var ama beğenmedim dedi bina içindeymiş ben öyle ywrler de olur dedim defalarca en son bana cemiyetim var benim yapamam öyle yerlerde dedi bir şey diyemedim susmak durumunda kaldım.Sallıyor mu sallamıyor mu yani bilemiyorum ama paradan kaçtığı aklıma çok gelmiyor açıkçası çünkü kendisiyle aramda 14 yaş var ve her şeyimi isteyerek o yaptı.Çeyiz alırken bile alma diyor yine tabi ben alıyorum ama beyaz eşyaları bile bizim almamız gerekirken bize demeden kendisi aldı . Cimriliği yok yani. hiç tarih olmaması kısıtlı salona bakmasindan kaynaklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?