Yaşadığım bir sıkıntı var fikir verir misiniz?

Bu nasıl bi bencil düşünce birde bu yüzden düğün mü erteleyeceksiniz gerçekten? Çocuklar zaten babasında olacak düğüne gitmese evde otursa ne değişiyor, resmen yaptığı şımarıklık. İyi orta yol bulmaya çalışıyorsunuz. Bi tane aklı selim insanda ablana bu ne saçma sebep demiyor mu

Ablanızın gelemem demesi saçma geldi bana. Çocuklar olmadan gelemiyorsa siz de kendinize uygun tarih bakın, boşverin üzmeyin kendinizi. Gelme imkanı varken gelmek istemeyen kişi ablanız. Bu düğün, eğlence bir kere olacak. Birkaç saat kardeşinin mutlu , özel gününde yanında olup desteklemek istemez mi hiç insan ? Tarihi nişanlınızla planlayın. Gelen gelir gelmeyen de gelmesin yapacak bir şey yok.

Bence nişanlısı ablasına gıcık
Abla da bilmiyorum ekstrem özel durumlar olabilir yoksa kardeşinin düğününe niye gelmesin. Gelir bence bir şekilde.
Nişanlı abladan daha uyuz geldi bana
Nişanlıdan ablaya odaklanamadım

Freya senin bu iyi niyetin ne olacak dostum
Konuda abladan başka hatalı birini göremeyorum varda en çok abla hatalı duruyor

Ablanızın çocukları kaç yaşında? Neden çocuklar olmadan gelemiyor yanınıza?
3.5 yaşındalar. Çocuklarımsız gelmem diyor. Öğlen olacak zaten düğün dedim siz hemen dönersiniz olmaz cocuklarimsiz dedi. Yarın avukatla konuşacak çocukların gitmesini ertesi hafta haftasonuna falan ötelemek için ama çok büyük ihtimalle kabul olmaz diyor

Baştan aşağı bi saçmalık var.
Daha yeni düğün mekanı tutmuş biri olarak, eğer ilgili şehirde tek salon/mekan orası değilse gayette istediğiniz tarihte bulunur. Siz o değilden o yeri arayın istediğiniz tarihlerde yer var mı bir sorun bakalım.
Ayrıca düğünü kendinize göre ayarlayacaksınız, akrabalar size uyum sağlayacak bu kişi ablanız dahi olsa.
Düğününüz olmasa bile çocukları baba yanında olacakmış o tarihte.
Her durumda çoçuklarından ayrı olacaksa, ne alaka “çocuklarım olmadan gelmem” demek bunu da anlamış değilim. Siz düğündeyken o evinde mi oturacak tek başına bunalım bunalım?
Gereksiz bir kapris olduğunu düşünüyorum.
Siz kendinize göre planınızı yapın.
Bu evlilik arifelerinde asıl ilgi evlenilecek çiftlere gösterilmesi gerekirken, her şey onlara uygun ayarlanmalı diye düşünülmesi gerekirken maşallah herkes kendine özel ilgi, alaka bekliyor.

Freya senin bu iyi niyetin ne olacak dostum
Konuda abladan başka hatalı birini göremeyorum varda en çok abla hatalı duruyor
Ya niye o salon ben ona çok takıldım Nisan ayında herkesin talep ettiği bu düğün salonunu çok merak ettim
Abla da saçmalamış ama evlat sonuçta bir ana olarak bir şey diyemiyorum

bu ablanızın düğünü değil, mantıklı olan seçenekte ablanız olamıyorsa olmayıversin. Ki kaldı ki çocukları eşi alınca gelemem demesi de çok saçma, ne olmuş yani, orayı anlamadım

Salonları gezmiş ama 5 salon beğenmiş.Deniz kenarında falan beğendiği yer lükse kaçan yerler .Biz haziran düşünüyorduk ama yokmuş nisan var anca dedi .Olan yer var ama beğenmedim dedi bina içindeymiş ben öyle ywrler de olur dedim defalarca en son bana cemiyetim var benim yapamam öyle yerlerde dedi bir şey diyemedim susmak durumunda kaldım.Paradan kaçacak biri değil açıkçası çünkü her şeyimi isteyerek o yaptı.Çeyiz alırken bile alma diyor yine tabi ben alıyorum ama beyaz eşyaları bile bizim almamız gerekirken bize demeden kendisi aldı . Cimriliği yok yani. hiç tarih olmaması kısıtlı salona bakmasindan kaynaklı.

Birbirlerine zıtlaşarak boşandılar o zaman avukat aracılığıyla haberleştiğine göre.
Bu sizin sorununuz değil en mutlu gününüzü ablanız için ötelemek zorunda değilsiniz.
Boşanmış çiftlerinde çocukları için orta yolu buluyor olması lazım.
Teyzelerinin düğününde annesi yanında istiyorsa ex enişte de zorluk çıkarmasın bi zahmet.

Birbirlerine zıtlaşarak boşandılar o zaman avukat aracılığıyla haberleştiğine göre.
Bu sizin sorununuz değil en mutlu gününüzü ablanız için ötelemek zorunda değilsiniz.
Boşanmış çiftlerinde çocukları için orta yolu buluyor olması lazım.
Teyzelerinin düğününde annesi yanında istiyorsa ex enişte de zorluk çıkarmasın bi zahmet.

Gelmesin o zaman. Babaları sonuçta gavurda değiller çocuklar. Gelesi yok heralde. Ben de sandım ki çocuklar da gelsin istiyor. Ben kızım teyzesinin düğününü görsün isterim çünkü.

Ya niye o salon ben ona çok takıldım Nisan ayında herkesin talep ettiği bu düğün salonunu çok merak ettim
Abla da saçmalamış ama evlat sonuçta bir ana olarak bir şey diyemiyorum
Biz ana değil miyiz

Belki yaşadığı şehir kalabalık bir şehirse yer olmayabilir geçen sene kardeşime de çok zor yer bulduk 3 ay öncesinden tuttuk.

Ablanız kendi mutsuz da sizin mutlu olduğunuzu görmek mi istemiyor acaba, çünkü öne sürdüğü şey bariz bahanesi.

Çırağan sarayı falan mı bu salon vallahi merak ettim

Bence siz yine de o dediği salonu bir arayın sorun bakalım hangi günler müsaitlik varmış . Belkide size söylemiyorlar kendilerine göre gün ayarlamak için yer yokmuş diyorlar belli olmaz insanın aklına her şey geliyor. Mutlaka arayın hatta bize de söyleyin lütfen çok merak ettim hangi salonmuş bu

Gerçekten yanınızda olmak isteyen birisi fizandan bile gelir, ablanızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum pek, sonuçta bu sizin en özel gününüz ve abla abi desteği kaçınılmayacak derecede büyükken ablanız önceliğini çocuklarına vermiş. Yerinizde olsam üzülmeyi bırakıp nişanlımla ve düğünümle ilgilenirdim. Evlenecek olan sizsiniz insanlar size göre ayarlayacak işlerini siz insanlara göre değil ne kadar en yakınınız olsa bile

Bende kardeşimin nikahına gidemedim okullar açıktı, bir Allahın kulu da ablam olmazsa evlenemem demedi ya .

Düğüne gittim geri kalamazdım ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…