Yaşadığım bir sıkıntı var fikir verir misiniz?

Ablanızın bahanesi çok ayıp ve yersiz. Düğün bu yani. Çocuklar olmadan gelemem ne demek. Hepimiz çocuğumuza düşkünüz de kardeşimiz düğününü ona göre ayarlasın demeyiz. Nişanlınızı dinleyin ablanızı da dert etmeyin. Ben olsam darılırdım bile siz üzülüyosunuz.

İyi gelmesin, herkesi pohpohlayalım

Yok parası ucuz diye değil.Zaten yeri bana attı deniz kenarında bir salon kapalı yemekli vs.Lüks bir yer . Hatta ben kendisine dedim ki başka yerler bak hayır diyor illa 5 salon varmis güzel olan.Diğerleri bina içindeymiş.Bina içinde olsun dedim yani bizde zaten genelde öyle olur benim öyle lüks isteklerim yok hep hayır dedi en son dediğimde dedi ki benim cemiyetim var bizden gelecekler var yakışacak olan yerde olur diğer yerlerde olmaz.O öule diyince ben de en son sustum.Yarın yine bir boşluk ayarlamaya calisacakmis araya birini sokarak ama olursa diyor.

neyi görecekler zaten küçüklermiş

biptirsin gitsin. benim ablam boyle diyecek ben onun için günümü degistirecegim, kinamda gelinlik giyeceğim saka gibi
çocuklarımsiz gelemem. eee cocuklarin kocanda kaliyor ayda iki haftasonu? ne yapıyorsun? oturup ağlıyor musun?
valla benim düğünüme keyfi gelmek istemeyen gelmesin. gelin benim. kimseye de yalvaramam, hele ki böyle sacma seyler icin planimi bozamam. sana gelmem diyene kadar onca vakit var eksine desin "o ay istersen 1. ve 2. haftalarda al, su tarihte dugun olacak" diye. onca zamanin hukuku var adam niye ille alayim desin? o kadar mi kötü ayrildi kocasiyla?
ayrica o dugun salonu olmaz benzeri baska yer olur illa yaz istiyorsaniz. koca sehirde bir tane mi size uygun salon var ? yok yazin olmaz, yok aksam olmaz oglen olur. ne sacma ya, turkiyede yasamiyor muyuz? adim basi dugun salonu. arayin daha cok uyan bir tane bulun

Ablanız niye gelemiyor anlamadım.
İkincisi de enişte o hafta değil diğer hafta alsın. Sonuçta eski de olsa baldızın düğünü var. Anlar herhalde.

Bide benim anlamadığım Ocak ayındayız ve nisan ve Eylül dışında aylarda nasıl olmaz boşluk
Ben de yukarıda sordum aynısını şahsen sallıyor nişanlısı
Olay dallanıp budaklanmadan iş uzamadn masraf artmadan salon pahalanmadan en ucuz sezonda öğlen bir de üstelik, ucuza kapatma derdinde hissiyatı oluştu.
Ayrıca daha evlenmeden ablasından ötürü biz bir bireyiz mesajı vermesi itici
Niye ille o salon mesela?
Ayrıca düğüne ablam da gelemeyecek ise niye düğün yapayım iki tanımadığım teyze göbek atacak diye
Saçma
Tamam ablası da değişik ama düşünüyorum küçük çocuğum olsa elbette çocuğumu da düşünürüm yani düğüne gidecek olsam. Ablaya kızanlar olmuş da üzülüyor belki. Ben çocuğumla aynı yerde olmasam uyku tutmaz beni yadırgamadım. İşe gidince yemek yedi mi diye aklımızda kalıyor belki küçük bebek yani

sanki o baba çocukları alıp babane halanın üzerine atmıyor
çok meraklı çocuklara
peeh

Ay şu konuda bile nişanlıyı suçlayamayız hayır ya Ablanızın tutumu aşırı saçma, çocuklar babasında olacak daha da güzel gelir ilgilenir yanınızda olur. Nişanlınız yine saygı duymaya çalışmış ben takdir ettim valla. Siz kendinizi önceleyeceksiniz, seçme şansınız olsa yine belki seçerdiniz ama ablanızın anlamsız tutumu yüzünden neden siz uyum sağlamak için düğünü erteleyesiniz ya da mekan değiştiresiniz? Bir buluşma görüşme de değil ki düğününüz yahu

O zaman ablanız da biraz sorun var yanlış anlamayın. Çocuklarını 2 gün sonra görecek ama kardeşinin düğünü tek bir gün. Telafisi yok. Ne demek “gelmem”.

Ablanızın çocukları kaç yaşında? Neden çocuklar olmadan gelemiyor yanınıza?

Ne demek gelmem ne alaka yahu. Kendi kendine sorun cıkarıyor bu bi zorunluluk degil bencillik. Babası 2-3 gün fazla baksın bakabiliyosa hatta dügün zamanı cocuk yük olur. Ablanızın dügün döneminde stresinizi alması yardımcı olmaya calisması yanınızda olması gerekirken kendine göre plan istiyor. Ayy asiri sinir oldum

Beybi her yer düğün salonu ve cayır cayır pahalı diye kimse sahildeki deniz gören yeri tutmak için kuyruğa girmiyor. Tek sahili gören salon o olamaz bence. Sen çok etki altına girme şimdiden. Ara sor eline yapışmaz telefon. Yabancı biri gibi fiyat tarih al hınca hınç dolu muymuş bu müthiş salon

Ya biz 2 ay içinde istediğimiz salonda istediğimiz tarihte ve saatte yer bulduk imkansız Mayıs Haziran temmuz Ağustos hepsi dolu olamaz bence de sallıyor . Ablası konusuda isteyen bir şekilde gelir düğün bir gün günü birlik bile gidip gelirsin uçakla heryer 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…