Merhaba arkadaşlar.Ben şu an nişanlıyım farklı şehirlerdeyiz nişanlım evlilik için düğün salonu bakıyor. Olabilecek ayları kendisine söyledik o da bakmaya gitti ama tek boş tarih nisan ilk haftasıymış ablam da boşanma aşamasında ve o tarihte çocuklar babalarına kalmalı gidebilirler ablam çocuklarımı alırsa ben gelemem diyor . Çocukların babasının her ayın 1.haftası ve 3.haftası haftasonu alma hakkı var o günler haricinde bir yer olması lazım ama öyle tarihli bir yer de yokmuş.Anca eylül-ekime boşluk varmış o zamana da çok geç olacak. Ablam da ben gelemem alırsa diyor.Bir seçenek olarak ablam gelemezse kına gecesi yaşadığım şehirde yapılır gelindiğimi giyerim dedik diğer seçenek düğünün eylülden sonrası olmasıydı nişanlıma ikisini söyledim erteleme seçeneğimiz yok çok bekleyemeyiz dedi ablanın olmasını da çok isterim uğraşacağım başka boş tarih için ama olmazsa yapacak bir şeyimiz yok dedi. Biz bireyiz öncelik biziz diye de bastıra bastıra söyledi.Ben de bir şey diyemedim.Burda kına gecesinde gelinlik giysem bile düğüne ablamın olmayacak olmasını çok kafama takıyorum bir yandan acaba ona haksızlık mı ediyorum diyorum. Nişanlım da haklı ben de çok ertelensin istemiyorum ama ablam da olsun istiyorum o an ona ablam gelemeyeceği için olmaz da diyemedim acaba demem gerekiyor muydu ablamı ezmiş oluyor muyum? Kendisi çok da hevesliydi . Çok arada kaldım
Çocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.Neden çocuklar olmadan gelemiyor ben onu anlamadım ?
Niye ille de boşluğu olmayan o salon peki?Merhaba arkadaşlar.Ben şu an nişanlıyım farklı şehirlerdeyiz nişanlım evlilik için düğün salonu bakıyor. Olabilecek ayları kendisine söyledik o da bakmaya gitti ama tek boş tarih nisan ilk haftasıymış ablam da boşanma aşamasında ve o tarihte çocuklar babalarına kalmalı gidebilirler ablam çocuklarımı alırsa ben gelemem diyor . Çocukların babasının her ayın 1.haftası ve 3.haftası haftasonu alma hakkı var o günler haricinde bir yer olması lazım ama öyle tarihli bir yer de yokmuş.Anca eylül-ekime boşluk varmış o zamana da çok geç olacak. Ablam da ben gelemem alırsa diyor.Bir seçenek olarak ablam gelemezse kına gecesi yaşadığım şehirde yapılır gelindiğimi giyerim dedik diğer seçenek düğünün eylülden sonrası olmasıydı nişanlıma ikisini söyledim erteleme seçeneğimiz yok çok bekleyemeyiz dedi ablanın olmasını da çok isterim uğraşacağım başka boş tarih için ama olmazsa yapacak bir şeyimiz yok dedi. Biz bireyiz öncelik biziz diye de bastıra bastıra söyledi.Ben de bir şey diyemedim.Burda kına gecesinde gelinlik giysem bile düğüne ablamın olmayacak olmasını çok kafama takıyorum bir yandan acaba ona haksızlık mı ediyorum diyorum. Nişanlım da haklı ben de çok ertelensin istemiyorum ama ablam da olsun istiyorum o an ona ablam gelemeyeceği için olmaz da diyemedim acaba demem gerekiyor muydu ablamı ezmiş oluyor muyum? Kendisi çok da hevesliydi . Çok arada kaldım
Düğün dediğin bir kere olacak illa gelmem diyorsa vermesin canım geldiğinde gönderir babasına bişey olmazÇocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Arada avukat aracılığıyla iletişimi oluyor eski eşiyle anca . İyi ayrılmadılar zaten konuşmuyorlar öyle.Yarın avukatıyla konuşacak ne yapılabilir diye ama çok büyük ihtimalle bir şey yapılamaz diyor.Yine de konuşacak ama olumsuz olursa nasıl bir yol izleyeceğim işte arada kaldığım için ben de çok dert edindim.babalarına üç beş gün geç almasını söyleyemiyor musunuz
yemin ederim şu konuları okudukça ben boğuluyorum evde
nedir bu iletişimsizlik nedir bu iş bilmezlik sorun çözememezlik
Aşkım beni yanlış anlama da nişanlın cimri olabilir mi? Öğlen Nisan ayında ne gibi bir yoğunluk olabilir salonlarda? Ve öğlen?? Parası daha ucuz diye seçmiş olmasınÇocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Tövbe yarabbim, senin düğünün olmasa zaten çocuklar yine babasinda degilmi, yanında olmayacak yani. Saçma sapan işlerle uğraşmayın Allah aşkına nişanlın ne diyorsa onu yap. Çocuksuz gelemezmis gelmesin daha iyi. Ona göre ayarlamami yapılırmış. Senin yanında olmak isteyen her şekilde olur canım. Kendini yorma tamam mı.Çocuklarım olmadan gelmem diyor.İkizler ve küçükler çocuklarına aşırı düşkün.Zaten öğle düğünü olacak bir de boşluk olmadığı için akşam istiyorduk ama anca öğle vaktine ayarlayabilmiş.Gelirsin sonra zaten hemen dönersiniz dedim olmaz çocuklarımsız gelmem dedi.
Ben ablana değil o ayrı bir vukuat da nişanlına da takıldım. Sen o konuyu da iyice inceleArada avukat aracılığıyla iletişimi oluyor eski eşiyle anca . İyi ayrılmadılar zaten konuşmuyorlar öyle.Yarın avukatıyla konuşacak ne yapılabilir diye ama çok büyük ihtimalle bir şey yapılamaz diyor.Yine de konuşacak ama olumsuz olursa nasıl bir yol izleyeceğim işte arada kaldığım için ben de çok dert edindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?