Yas süreci suçluluk duygusu ?

Buarada benimle konuştuğunuz uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten

Niye kızınızın olduğu yerde bir yaşam kurmuyorsunuz kızınız ne olacak niye ölmek istiyorsunuz bu kadar dayanılmaz olan nedir
İlk defa evden çıktım eşimden dolayı şuan korkuyorum duygularım çok tuhaf içimde bi acı var ayrılık hiç kolay değilmiş gerçekten

Hiçbir şey için çocuğunu bırakmayacaksın. Sne de ailenle giidp çocuğuna bakacaksın! Bu ne böyle? Kocaya dönmeyi düşünüyosun ama çocuğu annenizle göndermek hangi akıl? Dünya yanmadı yıkılmadı. İnsanlar neler neler çekiyor. Gençsiniz. Mantıklı oturup mantıklı kararlar verin lütfen.

İyi adammiydi iyi bir evlilikmiydi iyi bir babamiydi ondan sa anlarım tabikiİyi bir insandan ayrildiysaniz haklısınız

Şuan mantığım devre dışı haklısınız ama çok üzülüyorum

Yok ben calismiyroum uzun suredir. Hamileyim muhtemelen cocuk nasipse bes yasina gelene kadarda calisamayacagim. Yani korkmak degil aslinda kaygi ozlem uzuntu saskinlik bunlari hissediyorsun. Ama geciyor bir kac gun sonra kafani dagitacak seyler bulursan gecer. Cocugunu al temiz havaya cik konus surekli oyna.biraz olsun iyi gelir. Zaten duzgun bir adam olsa herseyden once seni degil evladini arar

Çok ani kararlar veriyorsun. Çocuk için köklü değişikliklerin üst üste olması iyi birşey değil. Mesela ben ayrılırken baba gitti, ev değişiyor diye okul ve kreşini değiştirmedim. Günlük 50 km yol yaptım iki minik çocukla. E şimdi senin yavru babadan ayrıldı, ev değişti, il değişti bir de anne mi gitsin? Çocuğun yanında kalmalı. Tam gün devlet anaokulları var. Oraya gönder çıkışta yanına getirir servis oldu bitti. Söylemesi kolay deme lütfen aynı yollardan geçtim ben de

Boşanmak süreci inanın herkes aynı şeyleri yaşıyor çocuksuz boşanmama rağmen nefes alamdigin,kalbimin sıkıstigi ağlama ataklarımın olduğu o günler çok zordu. Sizin çocukla belki daha zor duruyor olabilir ama çektiginiz o cehennemi düşünün. Hiç iyileşmek istemedim hala etkisi var ama sadece günler geçtikçe bunun azalacağını ve bunun biteceğini kabul ederseniz yükünüz biraz daha azalacaktır. Ağlayın elbet içinizi ferahlatin bu süreç böyle azalacak geçecek.. Her şeyin biteceğini kabul ettiğimizde canınız daha az acıyacak.

Karşı taraf çok rahat ama o böyle değil

Allah'ın nereden kapı açacağı belli olmaz,Samsundaki iş imkanlarıni deneseydiniz ilk önce,hem İstanbul'da kiralar yüksek , kazandığınızin çoğu kiraya gidecek belki de, Samsun'daki hastanelerle görüşün

Samsun da iş çok yok ilçesi çünkü İstanbul'da hastane ile görüştüm ben çalışır para yollarım dedim anneme çok güveniyorum benden daha iyi bakar zor olacak sadece mecburiyet
Nasıl yollayacaksınız para? İstanbulda yaşamak çok pahalı. Kendiniz bile geçinemezsiniz

Yanlış anlamayın ama kızınızı samsuna gönderiyorsunuz. Onunla ayrılacaksınız. Ama siz kocanızın derdine düşmüşsünüz. Çocuğunuzu düşünün bence

Çok fevri ve ani hareketler.Etrafınızda aklıselim birinin olması lazım.sonu başı yok, plan yok.inanın böyle olmaz daha çok bocalarsınız. Çocuğun anne ve babaya ihtiyacı vardır. Anneanneye değil. Çocuğu alıp evden gittiniz hadi bu tamam ama gerisi çok ofsayt.
Aleyhinize kullanılacak çok durum var.
İstanbul da sanki aylık 100 bin kazanacak gibi düşünmeniz de gerçekçi değil. Üzgünüm ama çok drama filmi gibi düşünmüşsün ama o film bu hayat.
Lütfen aklıselim olun. Çocuğu bırakmayın.

Ailemle mi gideyim o zaman ben kendime burda bi şans vereyim biraz çalışaym demiştim erkek kardeşimin yanında eve kira vermeyecem kazandığım bana kalacaktı ondan demiştim

Nasıl ya bır anne evladından nasıl ayrılır... İş yokmuş bılmem ne aç kalın hanfendı.. Gıdın çocuğunuzun yanına varsın sız aç kalın... Annenızın yanına gıdın.. Evladınızdan ayrılmayın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…