- 8 Şubat 2024
- 3.591
- 4.931
-
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
Buarada benimle konuştuğunuz uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçektenSimdi baktim sanirim delta avm oralardaymis.bak beni dinlersen daha iyi olur sen barisma umuduyla sanirim beklemede kalmak istiyorsun ama senin kocan benimkinden beter. Bizimki en azindan cpcuk icin ulasiyor para atiyor hastaneleri vitaminleri ulstrasonu karsiliyor. Veya birseyim eksik oldugunda kavga gurultu ariyorum halledebiliyorum. Ben onun suyuna gitsem benim evliljgim surerdi zaten bende biraz geçimsizim kabul ediyorum. Ama gercekten senin esin ailesi daha buyuk sikinti. Bak samsuna git carsambada avm var. Ebebek adL yves rocher pasabahce bu tarz magazalarin sartlari iyi. Gunu gunune maasin yatar asgari suan ne bilmiykrum 17 olsa primlerle 26 bini falan buluyor. Servisleri var yolundan alip yoluna birakiyor. Yemek karti var. Magazaci arkadaslaeim var 7 bin yatiran firmalar var. 6 da cikacaksin bazen 2, de gideceksin. Kendine zaman ayiriyorsun izin gunun oluyor. Ssk odeniyor. Onemli olan boyle avmlerde kurumsal yerlere girmek. Oyle sokak arasinda cadde bssinda kucuk yerler dukkanlar olmaz onlar sikinti. Cocugununda hayatini garantilersin. Kendine guvenin gelir. Eski esin pesinde kossun dursun o zaman
İlk defa evden çıktım eşimden dolayı şuan korkuyorum duygularım çok tuhaf içimde bi acı var ayrılık hiç kolay değilmiş gerçektenNiye kızınızın olduğu yerde bir yaşam kurmuyorsunuz kızınız ne olacak niye ölmek istiyorsunuz bu kadar dayanılmaz olan nedir
Şuan mantığım devre dışı haklısınız ama çok üzülüyorumHiçbir şey için çocuğunu bırakmayacaksın. Sne de ailenle giidp çocuğuna bakacaksın! Bu ne böyle? Kocaya dönmeyi düşünüyosun ama çocuğu annenizle göndermek hangi akıl? Dünya yanmadı yıkılmadı. İnsanlar neler neler çekiyor. Gençsiniz. Mantıklı oturup mantıklı kararlar verin lütfen.
Sen şu an kızına odaklan. Gerisi zaten olacağına varırŞuan mantığım devre dışı haklısınız ama çok üzülüyorum
Yok ben calismiyroum uzun suredir. Hamileyim muhtemelen cocuk nasipse bes yasina gelene kadarda calisamayacagim. Yani korkmak degil aslinda kaygi ozlem uzuntu saskinlik bunlari hissediyorsun. Ama geciyor bir kac gun sonra kafani dagitacak seyler bulursan gecer. Cocugunu al temiz havaya cik konus surekli oyna.biraz olsun iyi gelir. Zaten duzgun bir adam olsa herseyden once seni degil evladini ararÇok teşekkür ederim tabi dinlerim araştırırım akasya hnm ama bi an kararsızlaşmamın nedeni ne sizce korkmamın sizce bu adam hiç aramaz demi num değiştim şuan bana ulaşamaz ama ailemden olsa bile ulaşabilirdi öldükmü kaldık mı diye sizde çalışıyormsnz
Boşanmak süreci inanın herkes aynı şeyleri yaşıyor çocuksuz boşanmama rağmen nefes alamdigin,kalbimin sıkıstigi ağlama ataklarımın olduğu o günler çok zordu. Sizin çocukla belki daha zor duruyor olabilir ama çektiginiz o cehennemi düşünün. Hiç iyileşmek istemedim hala etkisi var ama sadece günler geçtikçe bunun azalacağını ve bunun biteceğini kabul ederseniz yükünüz biraz daha azalacaktır. Ağlayın elbet içinizi ferahlatin bu süreç böyle azalacak geçecek.. Her şeyin biteceğini kabul ettiğimizde canınız daha az acıyacak.Bi önceki konumu biliyosunuz evden çıktım ilk kez bilmediğim bi şehir suçluyorum kendimi bu ağlıyorum bi ferahlıyırum sonra unutamadığım aklıma geliyo işte çalışması maddi zorluklar bi kızım var onu annem alıp götürecek Samsun'da bakacak mecbur kızımın ayrılığı da var Allahım ölmeliyim şuan yaşamak istemiyorum eş kişisinin umrunda değil ailemi bile aralamış ebru gitmiş diye ben napıcam bu bağlılık mı neyse geçermi kendime bişe yapmaktan korkuyorum aşırı canım yanıyor ben napıcam çok zor şeyler beni bekleyecek
Karşı taraf çok rahat ama o böyle değilBoşanmak süreci inanın herkes aynı şeyleri yaşıyor çocuksuz boşanmama rağmen nefes alamdigin,kalbimin sıkıstigi ağlama ataklarımın olduğu o günler çok zordu. Sizin çocukla belki daha zor duruyor olabilir ama çektiginiz o cehennemi düşünün. Hiç iyileşmek istemedim hala etkisi var ama sadece günler geçtikçe bunun azalacağını ve bunun biteceğini kabul ederseniz yükünüz biraz daha azalacaktır. Ağlayın elbet içinizi ferahlatin bu süreç böyle azalacak geçecek.. Her şeyin biteceğini kabul ettiğimizde canınız daha az acıyacak.
Bilemezsiniz belli etmiyorlar.. Siz o cehennemden kurtulun da onu bosverin. Bulanirsaniz bana yazabilirsiniz.Karşı taraf çok rahat ama o böyle değil
Allah razı olsun yazdım size buara bunalımdayım çok teşekkür ederimBilemezsiniz belli etmiyorlar.. Siz o cehennemden kurtulun da onu bosverin. Bulanirsaniz bana yazabilirsiniz.bu süreçte insan çok dolu oluyor.
Nasıl yollayacaksınız para? İstanbulda yaşamak çok pahalı. Kendiniz bile geçinemezsinizSamsun da iş çok yok ilçesi çünkü İstanbul'da hastane ile görüştüm ben çalışır para yollarım dedim anneme çok güveniyorum benden daha iyi bakar zor olacak sadece mecburiyet
Ailemle mi gideyim o zaman ben kendime burda bi şans vereyim biraz çalışaym demiştim erkek kardeşimin yanında eve kira vermeyecem kazandığım bana kalacaktı ondan demiştimÇok fevri ve ani hareketler.Etrafınızda aklıselim birinin olması lazım.sonu başı yok, plan yok.inanın böyle olmaz daha çok bocalarsınız. Çocuğun anne ve babaya ihtiyacı vardır. Anneanneye değil. Çocuğu alıp evden gittiniz hadi bu tamam ama gerisi çok ofsayt.
Aleyhinize kullanılacak çok durum var.
İstanbul da sanki aylık 100 bin kazanacak gibi düşünmeniz de gerçekçi değil. Üzgünüm ama çok drama filmi gibi düşünmüşsün ama o film bu hayat.
Lütfen aklıselim olun. Çocuğu bırakmayın.
Nasıl ya bır anne evladından nasıl ayrılır... İş yokmuş bılmem ne aç kalın hanfendı.. Gıdın çocuğunuzun yanına varsın sız aç kalın... Annenızın yanına gıdın.. Evladınızdan ayrılmayın ya..Bi önceki konumu biliyosunuz evden çıktım ilk kez bilmediğim bi şehir suçluyorum kendimi bu ağlıyorum bi ferahlıyırum sonra unutamadığım aklıma geliyo işte çalışması maddi zorluklar bi kızım var onu annem alıp götürecek Samsun'da bakacak mecbur kızımın ayrılığı da var Allahım ölmeliyim şuan yaşamak istemiyorum eş kişisinin umrunda değil ailemi bile aralamış ebru gitmiş diye ben napıcam bu bağlılık mı neyse geçermi kendime bişe yapmaktan korkuyorum aşırı canım yanıyor ben napıcam çok zor şeyler beni bekleyecek