Yas süreci suçluluk duygusu ?

Bence her akşam uykusunda çocuğunuza sarılıp uyuma imkanını bırakmayın. Bu dönem siz yetişkin biri olduğunuz halde bu kadar zorsa evladınıza çok daha zor bir anda hem anne hem baba gidiyor. Eşiniz demek ki iyi bir eş olmadığı gibi iyi bir baba da değil. Bu durumda üzgünüm ama çocuğunuza bu kötülüğü yapacaksanız siz de iyi bir anne olmuyorsunuz. Hayatta ne yaşayacağımızın garantisi yok. Çocuğuma annem daha iyi bakar cümlesini kabul edemiyorum onu ben doğurduysam en iyi ben bakacağım. Evet sancılı bir süreç ama evladınızı bırakıp onun hayatını böyle mahvetme hakkınız yok

Kızından ayrılma, sen nereye o oraya ya da o nereye sen oraya.
Bu duyguların geçici, alışık olduğun bir durumun içinden belirsizliğe çıktın çok normal.
Geçecek ama bu süreçte kızın için doğru adımları at lütfen.

Çocuğunuzu sakın ama sakın bırakmayın. Siz de annenizin yanına gidip orda işe girin,yeni bir hayat kurun. Çocuğunuz size, siz ona iyi geleceksiniz. Her dert bizim için, her daraldığımda şu söze sığınırım. "Gün doğmadan neler doğar" . Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez, iyileşeceksiniz

İnş çok kötüyüm kızımla elbette bende gidicem ama ruh hali olarak iyi degilim

İnş çok kötüyüm kızımla elbette bende gidicem ama ruh hali olarak iyi degilim
İyileşeceksiniz..şu an asla iyi olamazsınız gibi geliyor size ama iyi olacaksınız, tekrar gülecek tekrar yaşamdan keyif alacaksınız.. Bunca acıdan sonra bu kadınlar tekrar nasıl küllerinden doğuyor sanıyorsunuz

Tamam ayrıldınız zor ama çocuğunuzu bırakmayın.soylediginiz şey bahane geldi bana.isterseniz Samsun'da iş bulursunuz sanki köye mi gideceksiniz.en azından önce ailenizin yanında kalın kızınız yeni duruma alışsın siz iş bulana kadar.butun yolları deneyin bu son çare olsun.siz hemen dünden razı çocuğu göndereyim diyosunuz

Samsun çarşambada iş bulablrmym acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…