Yas süreci suçluluk duygusu ?

Bence her akşam uykusunda çocuğunuza sarılıp uyuma imkanını bırakmayın. Bu dönem siz yetişkin biri olduğunuz halde bu kadar zorsa evladınıza çok daha zor bir anda hem anne hem baba gidiyor. Eşiniz demek ki iyi bir eş olmadığı gibi iyi bir baba da değil. Bu durumda üzgünüm ama çocuğunuza bu kötülüğü yapacaksanız siz de iyi bir anne olmuyorsunuz. Hayatta ne yaşayacağımızın garantisi yok. Çocuğuma annem daha iyi bakar cümlesini kabul edemiyorum onu ben doğurduysam en iyi ben bakacağım. Evet sancılı bir süreç ama evladınızı bırakıp onun hayatını böyle mahvetme hakkınız yok

Bi önceki konumu biliyosunuz evden çıktım ilk kez bilmediğim bi şehir suçluyorum kendimi bu ağlıyorum bi ferahlıyırum sonra unutamadığım aklıma geliyo işte çalışması maddi zorluklar bi kızım var onu annem alıp götürecek Samsun'da bakacak mecbur kızımın ayrılığı da var Allahım ölmeliyim şuan yaşamak istemiyorum eş kişisinin umrunda değil ailemi bile aralamış ebru gitmiş diye ben napıcam bu bağlılık mı neyse geçermi kendime bişe yapmaktan korkuyorum aşırı canım yanıyor ben napıcam çok zor şeyler beni bekleyecek
Kızından ayrılma, sen nereye o oraya ya da o nereye sen oraya.
Bu duyguların geçici, alışık olduğun bir durumun içinden belirsizliğe çıktın çok normal.
Geçecek ama bu süreçte kızın için doğru adımları at lütfen.

Kocadan ayrılırken bu kadar git gel yaşıyorsunuz kafanız karışıyor yüreğiniz sıkışıyor filan ama çocuğunuzdan ayrılırken zırt diye karar veriyorsunuz ya şoke oluyorum

Nasıl ya bır anne evladından nasıl ayrılır... İş yokmuş bılmem ne aç kalın hanfendı.. Gıdın çocuğunuzun yanına varsın sız aç kalın... Annenızın yanına gıdın.. Evladınızdan ayrılmayın ya..
Tamam annemlerle gidicem kızımdan ayrılmycm asla bu süreçte kafam çok dalgın

Bi önceki konumu biliyosunuz evden çıktım ilk kez bilmediğim bi şehir suçluyorum kendimi bu ağlıyorum bi ferahlıyırum sonra unutamadığım aklıma geliyo işte çalışması maddi zorluklar bi kızım var onu annem alıp götürecek Samsun'da bakacak mecbur kızımın ayrılığı da var Allahım ölmeliyim şuan yaşamak istemiyorum eş kişisinin umrunda değil ailemi bile aralamış ebru gitmiş diye ben napıcam bu bağlılık mı neyse geçermi kendime bişe yapmaktan korkuyorum aşırı canım yanıyor ben napıcam çok zor şeyler beni bekleyecek
Çocuğunuzu sakın ama sakın bırakmayın. Siz de annenizin yanına gidip orda işe girin,yeni bir hayat kurun. Çocuğunuz size, siz ona iyi geleceksiniz. Her dert bizim için, her daraldığımda şu söze sığınırım. "Gün doğmadan neler doğar" . Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez, iyileşeceksiniz 🙏🌺

Çocuğunuzu sakın ama sakın bırakmayın. Siz de annenizin yanına gidip orda işe girin,yeni bir hayat kurun. Çocuğunuz size, siz ona iyi geleceksiniz. Her dert bizim için, her daraldığımda şu söze sığınırım. "Gün doğmadan neler doğar" . Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez, iyileşeceksiniz 🙏🌺
İnş çok kötüyüm kızımla elbette bende gidicem ama ruh hali olarak iyi degilim

Tamam ayrıldınız zor ama çocuğunuzu bırakmayın.soylediginiz şey bahane geldi bana.isterseniz Samsun'da iş bulursunuz sanki köye mi gideceksiniz.en azından önce ailenizin yanında kalın kızınız yeni duruma alışsın siz iş bulana kadar.butun yolları deneyin bu son çare olsun.siz hemen dünden razı çocuğu göndereyim diyosunuz

Ebrucum diger konunada yorum yapmistim. Sen neden cocugunla gitmiyorsun samsuna.ordada avmler var ise girersin istanbulda kalmana gerek yokki. Ordada is imkanlari var. Magazalara bile girebilirsin yeterki avmlerdeki kurumsal magazalari tercih et. Markalar seni alir. Calisma saatleri guzel 10 gidip 6 da cikiyorsun veya 2 de gidip aksam 10 da cikiyosun avm servisleri var. Yemek karti veriyolar suan en dusuk yemek parasi 5 bin gibi. Yol parasi verenler var. Prim sigorta maas. Eski meslegim oldugu icin bu tarz isleri bilirim.hem bak saatlerden dolayi sabah kalkar annene yardim edersin cocuguna kahvalti ettiriir zaman ayiririsin. 6 da ciktigin gunlerde eve gider dinlenirsin. Guvenlik daha zor gibi. Satis danismanligini tercih et ama satisa odaklanip kafani dagitirsin. İnan bana bu dediklerimi yapsan kisa surede toplarsin suan kafan hep orda benimde ilk zamanalr oyleydi. Asla esimi aramadim sormadim oda aramadi sormadi aileler zaten gorusmuyor asla. Burda bilir uyeler beni asla adim atmadim sadece cocukla alakali soru sorarsa bilgi veriyorum. İlk zamanlar bende cok ozluyodum. Buraya konuyu acinca kizlar beni kendime getirdi. Ve hamileyim bide dusun. Kendime ugras buldum ya yatiyorum ya sosyal medyada takiliyorum ya kitap okuyorum. Bak senin evladinda var onla mesgul olsan iyi ilgilensen bile kafan dagilir. Bosanma durumlarinda ne yapmali diye yaz makaleler oku videolae dinle. Ben genelde oyle yapip hazirlandim
Samsun çarşambada iş bulablrmym acaba

X