Depresif nöbet geçiriyorsunuz31 yaşındayım 4 ay önce 3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım. herkes mutlu son beklerken evlilik hayallerim suya düştü. ayrılığı kabullenmek çok zordu. devlet memuruyum sabit bir maaşım var çok şükür ama zamanında aileme yaptığım masraflar üniversite yüksek lisans derken biriken aşırı borçlarım, boyumu aşan borçlarımve yarım kalan hayallerim. bunlarla baş edebilmek için yaşlandığımı hissediyorum, başkalarına her daim derman olurken kendime bir faydam yok. yaşadıklarım karşısında şu an geldiğim nokta, her şeyden vazgeçmiş hayattan zevk almayan geceleri ağlama nöbetleri geçiren bir bitki. sürekli bir bıkkınlık hali. 20'li yaşlarda kolayca üstesinden gelebileceğim sorunlara gücüm yetmiyor. Bu yaş sendromundan nasıl kurtulabilirim? farklı bakış açılarına yaşanmış deneyimlere ihtiyacım var.
Bence bir psikolojik danışmandan destek almalısın ..31 yaşındayım 4 ay önce 3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım. herkes mutlu son beklerken evlilik hayallerim suya düştü. ayrılığı kabullenmek çok zordu. devlet memuruyum sabit bir maaşım var çok şükür ama zamanında aileme yaptığım masraflar üniversite yüksek lisans derken biriken aşırı borçlarım, boyumu aşan borçlarımve yarım kalan hayallerim. bunlarla baş edebilmek için yaşlandığımı hissediyorum, başkalarına her daim derman olurken kendime bir faydam yok. yaşadıklarım karşısında şu an geldiğim nokta, her şeyden vazgeçmiş hayattan zevk almayan geceleri ağlama nöbetleri geçiren bir bitki. sürekli bir bıkkınlık hali. 20'li yaşlarda kolayca üstesinden gelebileceğim sorunlara gücüm yetmiyor. Bu yaş sendromundan nasıl kurtulabilirim? farklı bakış açılarına yaşanmış deneyimlere ihtiyacım var.
teşekkür ederim cevaplarınız için. istanbul' da yaşıyorum. evden çok çıkmıyorum burdan başlıyorum şimdilik. mutlu bir ilişkim vardı o günleri özlüyorum. bunu atlatamamaktan korkuyorum galiba içten içe.
Ben de 27 yaş sendromu yaşıyorum.
Bir de onun üstüne aşka olan inancım da yerle bir olup gitti, çok kötü bir ayrılık yaşadım, manen tükendim. Şimdi de olduğum yerde çalışma izni almakta sıkıntı çekiyorum, iyice sabrım zorlanıyor artık, cinnetin eşiğindeyim. Her şey üst üste geliyor, bir olumsuzluğu daha kaldıracak halim yok çünkü halihazırda hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor.
Ben de tükendim , yalnız değilsiniz diye yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?