- 4 Nisan 2024
- 12
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi iyiliktozuu
-
Yani bir buçuk yaş küçük olması sonunu yanlış yazmışımMerhaba Haziran'da 28 yaşında olacagim benden 1,5 yaş küçük bir görücüm var ailesini tanıyoruz iyi insanlar ama ben yaştan çok düşünüyorum ilerde proplem olurmu diye. Kabul etmeme taraftarı daha baskın oluyor. Sizce kadının erkekten 1,5 yaş büyük olması ilerde sorun olurmu?
Teşekür ederimErkekler gec olgunlasir derler ama cevremde erkegin yasinin kucuk oldugu evlilikler var devam eden. Ben tercih etmezdim acikcasi. Psikolojiktir belki benimki ama kendimden bir yas kucuk erkek kardesim varken kardesimden kucuk biriyle birlikte olma fikrine sicak bakmadim hic.
Aileyi tanıyorum güzel insanlar ama benden 1.5 yaş küçük olması kafamda çok proplem oluyor onlar hiç yaşı sorun etmediler yasla ilgili konu bile acmadilar ama ben düşünmekten bir yere varamiyorum.Konu sadece yaşsa, bence hiç mevzu değil..
Tesekur ederim fikriniz için1 yas problem olmaz bnce bir tanisin ona gore karar verin
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için çok haklısınız bu düşünceleri asamadim o yüzden tanıma firsati daha vermedimHiç sorun olmaz bence ama iyice tanıyın derim.
Sen 20, o 18,5 yaşında olsaydınız önemli olurdu.Aileyi tanıyorum güzel insanlar ama benden 1.5 yaş küçük olması kafamda çok proplem oluyor onlar hiç yaşı sorun etmediler yasla ilgili konu bile acmadilar ama ben düşünmekten bir yere varamiyorum.
Tesekur ederim fikriniz içinSen 20, o 18,5 yaşında olsaydınız önemli olurdu.
Ama ikiniz de 25i geçmişsiniz. Tek konu buysa takılacak bi şey değil diyorum.
Sadece aileyi değil evlenmeyi düşündüğünüz adamı da tanıyınAileyi tanıyorum güzel insanlar ama benden 1.5 yaş küçük olması kafamda çok proplem oluyor onlar hiç yaşı sorun etmediler yasla ilgili konu bile acmadilar ama ben düşünmekten bir yere varamiyorum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin teşekkür ederimBenim kocamda benden kücük ama cok eğlenceli geçiyor evliliğimiz hdjdjdjd durup bana kaptın benim gibi çıtırı diyor, bende sen küçüksün ekmek almaya git falan diye takılıyorum. Şaka bi yana aşırı bir fark yoksa yaş önemli olmuyor karakteri düzgünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?