- 2 Aralık 2015
- 31.704
- 105.680
- 598
Kim ben miiii,kuru iftira
anında yeme huyu değişen deynep
sağlıklı beslenmeci oldu bak hele
nevonun payına bile göz koyan deynep nerelere gitti
Kızım mı yazdı o mesajı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim ben miiii,kuru iftira
anında yeme huyu değişen deynep
sağlıklı beslenmeci oldu bak hele
nevonun payına bile göz koyan deynep nerelere gitti
kesin la senden hiç şüphem yok ki zatenKim ben miiii,kuru iftira
Kızım mı yazdı o mesajı acaba?
Di mi ama.Ben Nevreste gibi cısslı şeyler yemem,bak bütün KKya bildirim göndermiş gelin pastalara bakın ,yiyin yiyin kilo alın demişkesin la senden hiç şüphem yok ki zaten
taaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDi mi ama.Ben Nevreste gibi cısslı şeyler yemem,bak bütün KKya bildirim göndermiş gelin pastalara bakın ,yiyin yiyin kilo alın demiş
Ne oluyor ne.oluyor bana da söyleyin bana da olsunBana da oluyor
Ne oluyor ne.oluyor bana da söyleyin bana da olsun
Ben yemiyorum siz yiyebilirsinizDi mi ama.Ben Nevreste gibi cısslı şeyler yemem,bak bütün KKya bildirim göndermiş gelin pastalara bakın ,yiyin yiyin kilo alın demiş
Ben de merak ettim.Yanardağ pasta neden oylama dışı oldu ?
Paylaş canımBirinci belli ama oylama bitmeden oyumu verim dedim :)) bu arada bende pastamı yaptım ama katılmadım yine de sizle paylaşsam mı ki ??
Bi bakim bakim :))Paylaş canım
Hoşgeldin canım bitti mi derslerHani pastamızBi bakim bakim :))
Daha bitmedi cnm... bu vizeydi daha finaller var..Hoşgeldin canım bitti mi derslerHani pastamız
Ellerine sağlık canım hoşgeldin bu arada. Eksikliğin farkedildiEki Görüntüle 2072571 arkadaşlar pastam buydu.. iki renkli pasta
Oooooyyy ooyy eli de boş gelmezmiss hosgeldin hippom ellerine sağlık cok guzel olmussEki Görüntüle 2072571 arkadaşlar pastam buydu.. iki renkli pasta
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2072571 arkadaşlar pastam buydu.. iki renkli pasta
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2072571 arkadaşlar pastam buydu.. iki renkli pasta