- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Abla beni mi gonderiyon uyumuyorum henuzHayırlı geceler canım
Size cupcake yaptiydimdi gostermiyim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla beni mi gonderiyon uyumuyorum henuzHayırlı geceler canım
Evet bak o olabilir internette testler oluyor ya hani onlardan yapinca 70li yaslarinda cikiyorumBilemedim ruhun mu teyze acaba
Göster sonra hemen uyumayaAbla beni mi gonderiyon uyumuyorum henuz
Size cupcake yaptiydimdi gostermiyim o zaman
Hücum kizlar cupcake yiyoruz Eki Görüntüle 2072186
Ben çıkıyorum ablacim hayirli geceler cok optum
Ellerine sağlık canım
Hayırlı gecelerBen çıkıyorum ablacim hayirli geceler cok optum
Bundan sonra noter hanim diye kalirsa adin sasirma abla
O kadar cok noter dedim ki suan beynim yandi
Size de oluyor mu mesela 100 kere ayşe ayşe ayşe diyince anlamsiz gelmeye basliyor mu ne diyorum ben
100 kereye gerek yok ,aynı kelimeyi peşpeşe hızlı şekilde 5 kere söylesem yine anlamsız geliyorSize olmuyor mu cidden ya tek miyim bunu yasayan alallaa
Neden ben Sen bana yaşlı demek mi istedin ?Bana olmuyor gencim ben ama deynepnaz ı bilmem ona olabilir
Bende yasliyim yani
Deynep nerelerdesin yetis sen yokken yaslandirdi seni lunya
Nevo yemez zaten ,bana 2 tane düşüyor mu?Hücum kizlar cupcake yiyoruz Eki Görüntüle 2072186
Ne hiç der miyim deynebim hep nevroş dedirtiyor zorlaNeden ben Sen bana yaşlı demek mi istedin ?
Ruhumla kimlik yarı yarıya
Afiyet olsun deynebimNevo yemez zaten ,bana 2 tane düşüyor mu?
Gerçi 1 tane muzlu,1 tane marmelatlı,1 tane fındıklı ,hepsinin tadına bakayım ayıp olur,kekli olan kalsın fazla yemeyeyim kilo alırım
Ellerine sağlık ,çok leziz duruyor.
Dun gece bi an kendimi yalniz sandim bu konuda demekki başkalarına da oluyomus rahatladim100 kereye gerek yok ,aynı kelimeyi peşpeşe hızlı şekilde 5 kere söylesem yine anlamsız geliyor
Neden ben Sen bana yaşlı demek mi istedin ?
Ruhumla kimlik yarı yarıya
Kilo da verdim ,gençleştim .
Nevo gelip te ne kadar verdin sanki diye köstek olur
Hatun zorla beni 60 yapmaya uğraşıyor
Dun gece bi an kendimi yalniz sandim bu konuda demekki başkalarına da oluyomus rahatladim
Bi an kendimi deli sanacaktimBana da oluyor
Bi an kendimi deli sanacaktim
Evet aynen bide soyledigim sey anlamsiz geliyor Tarkan neydi ya diyeMesela on kere Tarkan diyeyim en son kantar oluyor
Evet aynen bide soyledigim sey anlamsiz geliyor Tarkan neydi ya diye
Nevo yemez zaten ,bana 2 tane düşüyor mu?
Gerçi 1 tane muzlu,1 tane marmelatlı,1 tane fındıklı ,hepsinin tadına bakayım ayıp olur,kekli olan kalsın fazla yemeyeyim kilo alırım
Ellerine sağlık ,çok leziz duruyor.
Aaaaa onlar cupcake miydi ?Hücum kizlar cupcake yiyoruz Eki Görüntüle 2072186
Oooo Miu gelmiş buraya
Aaaaa onlar cupcake miydi ?
Ben kürdan kebabı sandım ,üzerine süzme yoğurt koydun sandım ,yoksa ben öyle cısslı şeyler yemem
Sağlıklı beslenelim lütfen
Oooo Miu gelmiş buraya