• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz pasta tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    878
  • Anket Kapalı .
Görüntü olarak yanardag pasta favorim oldu. Ancak tabi icerigine bakinca cikolatali karamelli supriz pasta istahimi daha cok kabartti. Cook eglenceli ve lezzetli bir yarisma olmus. Tum katilimcilarin ellerine saglik :kk77:
Pastamı beğenmene çok sevindim. Çok teşekkür ederim :KK74:
Keşke tattırma imkanım da olsaydı :KK36:

Yarışmayı kazanmaktan ziyade burada birilerinin beğenisini kazanıyor olmak çok güzel bir duygu. Çok teşekkür ediyorum:KK200:
Rica ederim.
Çok güzel görünüyor insan kesip yemeye kıyamaz :)
Sizin mideye inmiştir çoktan tabi :D

Aslında cok güzel pastalar vardı anne özlemim fazlalastı bu ara ondan belkide ıspanak yemeyen bir cocuktum ve o ıspanaklı pastayı antep fıstıgı diye yutturup yedirtirdi hiç beceremez annem pastane pastası gibi pasta cıkarmayı o yüzden cok mükemmel görünen pastalar yerine anne pastası olan ıspanaklıyı sectim beni cocukluguma götürdü bebişimin bile karnımda canı cekti herkese bol sans

Oyyy oyyy Diloş'um gelmiş.:anneadayı::nazar:Becerikli kardeşim:KK60:Bebiş erkek mi oluyor:rolleyes:
Tecrübeli hatun :KK19: evet ablacım bildin :KK58: şimdilik erkek değişmezse :KK70: ama tatlı çikolata seven biri olarak şimdi sevmemek çok kötüymüş gerçekten :mad: kategoriniz Harika olmuş , e sen varsın olmaz mı zaten:KK60:

Back