Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman zaten olmasın ya. Son gün, son dakikaya kadar uğraştı yetiştirebilmek için, eline emeğine sağlıkYok canım öyle birşey
Cok tesekkur ederimm begenmene cok sevindim abla bende oy verdigini gordugumde allaaah nevos pastami begenmis diye cok sevindimBen oyumu Çikolatalı Yaş Pastaya verdimBu pastayı unutmuştum ,ilk mesajı düzenleyince gördüm...Ayyy bunu kim yapmıştı dedimSonra ilk mesajımı görünce hatırladımPastaya vuruldum
Hepinizin emeğine sağlık
Saricik3 başarılar canım
Aynen canım pastası muhteşem olmuşYok yok senin pastanda çok güzel olmuşAman zaten olmasın ya. Son gün, son dakikaya kadar uğraştı yetiştirebilmek için, eline emeğine sağlık
Eşime pastaların fotoğraflarını gösterdiğimde arzum77 nin pastasına gelince işte bu sana göre bir pastaya benziyor dedi
Her ne kadar eşim favorisinin ben olduğumu söylese de galiba beni mutlu etmek için her yarışmada böyle söylüyor
Beğendim hem de çok ,bir de kızlarımda senin pastanı beğenince oyumuzu sana verdikCok tesekkur ederimm begenmene cok sevindim abla bende oy verdigini gordugumde allaaah nevos pastami begenmis diye cok sevindim
opuyorum onlari da ablacim Allah bagislasinBeğendim hem de çok ,bir de kızlarımda senin pastanı beğenince oyumuzu sana verdik
Sağol canımopuyorum onlari da ablacim Allah bagislasin
Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır !
En hafif oldugunu kendi yiyebilecegimi tahmin ettigim kahveli mini pastadan yana kullandim oyumu (Ben pek pasta sevmedigim icin)
Hepinizin eline emegine saglik
Cok tesekkurler canim benimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cikolatali-yas-pasta-torku-sponsorlugunda.1040578/ oyumu çikolatalı yaş pasta dan yana kullandımbasarilar kuzum
Beğenmene çok sevindim canım, keşke ikram edebilsem gerçektenOff şu "Çikolatalı Karamelli Süpriz Pasta" neymiş öyle yaaaa
Bi çatal alasım geldi vallaa
Ellerinize sağlık hanımlar döktürmüşsünüz yine ^^