- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Evet ya cok sakin suan sayfayi yenilemekten internetim bittiBildirim gitse de oylama hareketlense
Çok heyecanlı geçeceğe benziyor
Ne zaman gider acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya cok sakin suan sayfayi yenilemekten internetim bittiBildirim gitse de oylama hareketlense
Çok heyecanlı geçeceğe benziyor
İnternet çok lazım ,idareli kulanEvet ya cok sakin suan sayfayi yenilemekten internetim bitti
Ne zaman gider acaba
Evdekilerin internetinden baglanirimİnternet çok lazım ,idareli kulan
Bence en az 2 gün daha gitmez
Bencede perşembe gününe anca gider diye düşünüyorumİnternet çok lazım ,idareli kulan
Bence en az 2 gün daha gitmez
Aktif olduğunuz yada girdiğiniz konularda yarışmadan bahsedilip haberdar edilirse oylama bilgisi verilebilir sonuçta. Daha sonra yöntemin tüm üyeleri de davet ederse oylamalarda büyük değişimler olur
Evet,biliyorum zaten. Banada daha önceki yarışmalarda oylama için davet mesajı gelmişti.Selam,yönetim tüm üyelere mesaj yolluyor zaten,katılım çoğalıyor o zaman..
Evet,biliyorum zaten. Banada daha önceki yarışmalarda oylama için davet mesajı gelmişti.
Oylama linki dagitmak yasak zaten tum uyelere bildirim gidecekAktif olduğunuz yada girdiğiniz konularda yarışmadan bahsedilip haberdar edilirse oylama bilgisi verilebilir sonuçta. Daha sonra yöntemin tüm üyeleri de davet ederse oylamalarda büyük değişimler olur
Hak eden kazansın tabi .. Ama bazen şans faktörü de öne geçebiliyor :)Böyle olunca katılımda çoğalıyor,rekabet artıyor her zaman:))
Oylama linki dagitmak yasak zaten tum uyelere bildirim gidecek
Hak eden kazansın tabi .. Ama bazen şans faktörü de öne geçebiliyor :)
Canım oylama için link dağıtmak yasak, dağıtırsanız diskalifiye oluyorsunuz diye biliyorum. Aman dikkatHak eden kazansın tabi .. Ama bazen şans faktörü de öne geçebiliyor :)
Katilim orani derken yarismaya katilmalari icin. Oy islemi icin zaten bildirim gidiyor ama tabi Kazen ve Nevreste daha iyi bilirEki Görüntüle 2070108
Konu linki paylaşmak serbest :)
Yarışmaya katılmak için link paylaşmak serbest ama oy için değil diye biliyorum ben de. Katılım süresi dolduğu için artık paylaşırsak oy için olmuş olacak... Yönetim zaten oy için bildirim gönderiyor.Eki Görüntüle 2070108
Evet canim bende oylama linki dagitmak diskalifiye nedeni diye biliyordumCanım oylama için link dağıtmak yasak, dağıtırsanız diskalifiye oluyorsunuz diye biliyorum. Aman dikkat
Ben paylaşsam olabilir linki de yarışmaya katılan biri kendi arkadaşlarıyla sohbet ettiği bir topikte paylaşsa şık olmaz.Mutlaka yarışmaya katıldığı ortaya çıkar,oy vermek zorunda hissedebilir diğerleri arkadaşım diye.Eki Görüntüle 2070108
Burada Nevreste kesinlikle yasaktir yazmis :)Oylama başladı arkadaşlarHepinize bol şans diliyorum
Saricik3
LezzetliCipetpet
@EmiraSalih
arzum77
@Lunya
Makyajkolik13
@nuryolu
@Sidelya95
@OotaNi
@tevafuk55
@Hazal
@asliii1
@zms rainbow
@emoslandd
@Daughter of your father
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!
Nevreste hanıma özel mesajla yazdım sordum. Kazen beyle yazdığı uyuşmamış. Kendisi cevap verecektir ...Burada Nevreste kesinlikle yasaktir yazmis :)