- 30 Ocak 2014
- 4.578
- 9.198
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
Yaş ilerledikçe anne babayı kaybetme korkusu sizde de oluyor mu? Takıntı seviyesinde değil,yaşlandıklarını görmek gibi eskisi gibi olamadıklarını....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizler büyüdükçe onlar da yaş alıyor. Yavaş yavaş o eski dinç hallerinin gittiğini, kırışıklıkların eklendiğini görüyorum. Üzülüyor insan, ölüm sırası kime gelir bilinmez ama yine de yokluklarını göstermesin ailelerimizin, sevdiklerimizinYaş ilerledikçe anne babayı kaybetme korkusu sizde de oluyor mu? Takıntı seviyesinde değil,yaşlandıklarını görmek gibi eskisi gibi olamadıklarını....
Annemden uzakta 10 ay geçirdim. Her fotoğraf attığında biraz yaşlanmış geldiği için geceleri rüyamda kaybettiğimi falan görüp paramparça uyanıyordum. O korku çok kötü bir korku.Yaş ilerledikçe anne babayı kaybetme korkusu sizde de oluyor mu? Takıntı seviyesinde değil,yaşlandıklarını görmek gibi eskisi gibi olamadıklarını....
Babayı zaten kaybettim de anneyi de kaybedicem diye gerçekten aklım çıkıyo. Yaşlandım demesi bile zoruma gidiyor yaYaş ilerledikçe anne babayı kaybetme korkusu sizde de oluyor mu? Takıntı seviyesinde değil,yaşlandıklarını görmek gibi eskisi gibi olamadıklarını....
Yaslandiklarini göremedim...Yaş ilerledikçe anne babayı kaybetme korkusu sizde de oluyor mu? Takıntı seviyesinde değil,yaşlandıklarını görmek gibi eskisi gibi olamadıklarını....
Yaslandiklarini göremedim...
AminnnBizler büyüdükçe onlar da yaş alıyor. Yavaş yavaş o eski dinç hallerinin gittiğini, kırışıklıkların eklendiğini görüyorum. Üzülüyor insan, ölüm sırası kime gelir bilinmez ama yine de yokluklarını göstermesin ailelerimizin, sevdiklerimizin
Rabbim mekanlarını cennet eylesin aminYaslandiklarini göremedim...
Ay evet. Mekanı cennet olsun canımBabayı zaten kaybettim de anneyi de kaybedicem diye gerçekten aklım çıkıyo. Yaşlandım demesi bile zoruma gidiyor ya
Evet maalesef. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin aminAnnemden uzakta 10 ay geçirdim. Her fotoğraf attığında biraz yaşlanmış geldiği için geceleri rüyamda kaybettiğimi falan görüp paramparça uyanıyordum. O korku çok kötü bir korku.
Allah rahmet eylesin canımBende malasef.
Babam 39 annem 42 yaşındaydi.