Yaş farkı???

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
Kızlar sizce bir kadının kocasından 8 yaş büyük olması bir 80 li biri 88 li nasıl bir durum? Bana anlaşmak zor gibi geldi.
Bana göre erkekler çok geç olgunlaşıyor. Bir de 8 yaş çok büyük fark.
Seda Sayan gibi ünlülerden örnk vermeyin onlar ne yaptığını bilmiyor

bence de 8 yaş çok fazla.. 3 4 yaş sorun olmaz belki ama.. yalnız aşk söz konusuysa yaş hiç önemli değillll :)

benim bi kız arkadaşım 27 yaşında, 17 yaşında biriyle evlenmişti. hatta çocuğu gittiğimiz mekana almıyolardı evlilik cüzdanıyla girmişti :)))) velhasıl anlaşamayıp boşandılar, bence fazla 8 yaş 1 bilemedin 2 normal. erkekle çocuk gibi zaten

bu daha bir vahim durummuş 17 yaşındaki erkek çocuktur yaw.

bayanlar doğum yapıyor kilo al ver ister istemez daha erken çökebiliyorlar, birde yas farkı olunca iyice köprü olur arada o yuzden bence bu iş olmazz

Kadının erkekten büyük olması dezavantaj. 3-4 yaş bir yere kadar tolere edilebilir ama 5 yaş ve üzeri aradaki farkı çok açıyor. Hele de kadınların her zaman erkeklerden daha erken olgunlaştığını göz önünde bulundurursak.

Youtube da takip ettiğim bir vlog var: Gurbetçi aileninin günlük hayatı
Orda ki bayan da kocasından 7-8 yaş büyük, ama mutlu bir evlilikleri ve 2 tane de çocukları var.

bak tam da dün yaşadığım konuyu aktarıyorum sana sıcak sıcak :)

çocuk 19 yaşında ,ben 29. ciddiye bile almadım,cevap ta yazmadım. hani 3-4 yaş olsa ( ve olgun insansa),hadi tamam diyeceğim de...

Yaş farkı,çiftlerin anlaşmasında en büyük etken bence.. Her ne kadar Akıl yaştadeğil Başta olsa da. Ama bu bir istisnai durum..

ben ve eşim arasında 7 yaş var. zaman zaman yaşımın getirdiği heyecan, onun yaşının getirdiği olgunluk ile karşılaşınca çocuksu sevinçlerim içimde kalıyor ama işte burada sevgi devreye giriyor. eşim bu durumlarda hep benim yaşıma inmeye çalışıyor. kısacası seviyorlarsa, bence önemi yok..

fark kulağa çok gibi geliyor çünkü kadınlar erken olgunlaşıyor erkeklerin olgunlaşması için zaman gerekiyor ama yinede her erkek geç olgunlaşır diye bir kural yok anlaşabiliyorsa iki insan yaş göz ardı edilebilir çok aşırı fazla değil çünkü

bence de hiç uygun değil . benim aralarında sadece 4 yaş fark olan bir arkadaşım var . eşiyle iyiler ama arada mutlaka sorun oluyor . bu durumu 8 yaş için düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…