Yaş farkı

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
333
Sakarya
Sevgiliniz veya eşiniz aranızda yaş farkı ne kadar veya şöyle diyeyim elbette ki insanların yaşayışları hayata bakışları farklı ama sizce en fazla ne kadar olmalı ?hoşlandığım kişi benden 7 Yaş küçükmüş yaa :))ayy güldüğüme bakmayın çok utandım yaş farkımız olduğunu tahmin ettimde bu kadarını da bilemedim valla

Bu isin standardi yok. Yasamadan bilinmez.

Eski esimden 3 yas buyuktun yenisinsen 1 yas büyüğüm : ))
Kendinden buyuk kadinla evlenen zengin olur sozunu benimsemis adamlari buluyorum demek ki : )ole minyon falanda degilimdir ama yanlarinsa kucuk görünüyorum.yas sorun degildir benim icin ister 3 ister 5 ıster 10.babamda annemden 17 yas buyuk

Erkekte yaş farkinda sıkıntı olmuyor genelde ama kadin büyükse sıkıntı oluyor. Erkekler gec olgunlasiyor malesef ..

Kisiden kisiye degisir. Ben kendimden 2 yas kucukle yapamam gibi geliyor. 1 yas neyse de.. bir kez gorusmustum benden 2 bucuk yas kucuk cocukla. Ben direkt yaşa odaklandigim icin sanirim, muhabbet ilerlemedi. Kendimi cok buyuk hissetmistim yaninda. Genelde oyle oluyo zaten. Kendimi cok buyuk hissettigim icin muhabbet dahi edemiyorum. Kucuk olacaksa en fazla bir yas kucuk olmali. Buyuk olacaksa da en fazla 5 yas. Daha fazlasi kart geliyo

Bende bugünlerde bu konuyla yatıp kalkıyorum.. konuştuğum kişi benden 2,5 yaş küçük ama kafa olarak olgun. Görüntü olarak biraz sıkıntıdayım.. bakalım zaman ne gösterecek

Pek uygun değil. Sen 35 olup yolu yarilamisken o 28 olacak ve daha 30 'unda bile olmayacak.

Bir zamanlar ben de kendimden küçüklere sarmıştım. En fazla birkaç ay dayanabildim. Üstelik en küçüğü benden sadece 2 yaş küçüktü Beni açmıyor genç arkadaşlar. Erkeğin kart olanını severim. Eşim benden 5 yaş büyük hiç kesmiyor

Bir tanıdığımız kocasından 9 yaş büyük ve dünyanın en tatlı çiftiler bana göre :)) Adam o kadar seviyorki kadını iki dakika boş bıraksam başkası kapar benim karımı diyor, ilgi alaka sevgi her şey mükemmel karısına karşı, aranızdaki uyum kafa yapıları vs önemli.

Yasamadan bilinmez.
Ama ben olsam kendimden kucuk erkekle yapamazdim.
Bence erkek biraz buyuk olmali.
Tabii bu benim fikrim

siz tamam deseniz bile milletin lafından yıpranırsınız. olur mu olabilir ama 22 yaşında birine güvenip daha yola çıkılmaz bence.

İstisnalar kaideyi bozmaz, erkek kadından büyük olmalı. Benim odunzade benden 2 yaş büyük çocuk gibi. Tercih edebilme şansım olsa 5-10 yaş arasını tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…