Yaş durumu, çiftler uygun mu??

kevseraydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
11
2
36
Merhaba, doğru konu mu bilemedim de, ciddi bir isteyenim var birçok özelliği iyi gibi gözüken ancak bi durum var ki çok düşündürücü.. arada yaş farkı var 12-13 yaş.. ama yaşını göstermiyor, görünüm olarak.. bende kendi yaşıtlarımla yapamam çünkü olduğum yaştan çok daha olgunum karakter olarak.. neyse yaş farkı çok düşündürüyor sizcee sorun olur mu ilerde vs? Ya da sorun olursa ne gibi sorunlar olur??

bekarken bede büyük adamla evlenecem aklı başında olsun diyordum
benden küçük bir koca aldım çok şükür ve buradaki konuları okuyunca iyiki büyük biriyle evlenmemişim diyorum ,

senın yaşın kaç

Yaş farkı en fazla 5-6 olmalı.
Siz en güzel yaşlarınızdayken o artık çöküşe geçiyor.
Benim birkaç arkadaşım babalarında alamadıkları sevgıyı 10 yaş ve daha fazlasıyla evlenerek bulacagını sandı evlendı hepsı boşandı, işin komiği adamlar eski karılarına döndü.
Yaşlanınca nasılsa bana bakar mantıgı.
Olgunum falan da demeyın ne kadar olgun olsak da karşı taraf evirip çeviriyor zarfa koyuyor.

Siz kaç yaşındasınız yani yıllar ilerledikçe yaş farkı sabit kalıyor ama uyum açısından sorun olmuyor .yani eğer 32 yaşındaysaniz 44 yaşında biriyle olmanız sorun olmayabilir ama 22 yaşında 34 yaşında biriyle olmanız sorunlar oluşturabilir.

Deli divane aşık değilsen öyle birşey yapma tabi. 26 sana büyümüşsün gibi falan geliyor ama otuzlarında, hayattan en çok keyif aldığın dönemlerinde, her şeyi yaşamış, bıkmış, heyecanını kaybetmiş bir adamla yapabilecek misin? Yirmili yaşlarda yaşça kendinden büyük biri çok cazip geliyor ama sonrası pişmanlıktan başka bişey değil.

26 ya 38

Peki olumlu olumsuz yönlerini değerlendirsek tek olumsuz yönü yaş ise ve yaşını göstermiyor ve hayata bakış açısı yaşayış tarzı da benim istediğim gibi hayat dolu biriyse vs vs sizce yine de sorun olur mu?

Ben 30 yaşın altındaki insanlara bu kadar yaş farkını doğru bulmuyorum. İnanın yorulması ,eve gelince uyuması bile gözünüze batar .çok insani durumlar gibi geliyo ama cinsel hayatınız bile çok etkilenecek.yine de kesinlikle yanlış bir karar denilemez çünkü evlilik ruh işi

Yirmili yaşlarda ben de kendimden büyük biriyle düşündüm. Şimdi otuzların başındayım, iyi ki olmamış diyorum. Facebooktan bakmıştım, bir yaşlanmış, çirkinleşmiş, kendine emmi süsü vermiş.. Tespihli dayılar gibi olmuş.. Öte yandan yaşıtım nişanlıma bakıyorum, yanıma yakışır, filinta gibi delikanlı..
Nişanlımla yurtdışı gezi planı yapıyoruz birkaç ay sonrası için. Onunla ancak kayınvalide akraba ziyareti yapardım. Düşünsene..
Daha ne diyeyim beybisi..

Bence seviyorsanız bir sıkıntısı yok. Aynı yaşta biriyle olunca tüm sıkıntılar bitmiyor. Yani yakın yaşta ikişkilerde gayet bitebiliyor. Sırf yaş farkı var diye ilerlemeyecek değil ki bu ikinizin elinde. Belki aradığınızı o insanda buldunuz, sırf yaş nedeni ile o insanı itmek saçma olur bence. İnsanlar arasındaki en önemli şey sevgi bence. Eğer yaşlanınca kaldıramam diyorsanız sizin fikriniz tabii. Ama bence cidden bu kişiye aşıksanız neden olmasın?

Bence mükemmel bir evlilik yok kimisinde yaş sorun olur kimisinde aile kimisinde kültür farkı vs ama önemli olan size ne hissettirdiği eğer güçlü sebepler varsa sizi bağlayan akışına bırakın. ..ama yaş farkı sorun olmaz demek zor bu tamamen sizin ilişkinize bağlı...

sorun yaşayan cok kadın var ondan dedim
Bence cok fark var.Şu an her sey yolunda olabilir ama ilerleyen yıllarda siz 39 da kadinliginizin en guzel,en aktif en anlam bulmuş ,her seyin farkina varmis yaşinda iken karsı taraf ellili yaşlarin ortalarinda olur ve o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi.

Erkeğin büyük olması daha iyi.

Benim eşimle 7 yaş fark var aramda ,20 yıl sonra cok oldugunu anladim.Bence 2_5 yaş en fazla erkegin buyuk olmasi idealdir

konu sahibi ben değilim canım
bende uygun olmadıgını dile getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…