- 21 Eylül 2015
- 11
- 2
- 36
- Konu Sahibi kevseraydin
-
Neden ki? Ben 26 o 38bekarken bede büyük adamla evlenecem aklı başında olsun diyordum
benden küçük bir koca aldım çok şükür ve buradaki konuları okuyunca iyiki büyük biriyle evlenmemişim diyorum ,
senın yaşın kaç
Neden ki? Ben 26 o 38
Siz kaç yaşındasınız yani yıllar ilerledikçe yaş farkı sabit kalıyor ama uyum açısından sorun olmuyor .yani eğer 32 yaşındaysaniz 44 yaşında biriyle olmanız sorun olmayabilir ama 22 yaşında 34 yaşında biriyle olmanız sorunlar oluşturabilir.Merhaba, doğru konu mu bilemedim de, ciddi bir isteyenim var birçok özelliği iyi gibi gözüken ancak bi durum var ki çok düşündürücü.. arada yaş farkı var 12-13 yaş.. ama yaşını göstermiyor, görünüm olarak.. bende kendi yaşıtlarımla yapamam çünkü olduğum yaştan çok daha olgunum karakter olarak.. neyse yaş farkı çok düşündürüyor sizcee sorun olur mu ilerde vs? Ya da sorun olursa ne gibi sorunlar olur??
26 ya 38Siz kaç yaşındasınız yani yıllar ilerledikçe yaş farkı sabit kalıyor ama uyum açısından sorun olmuyor .yani eğer 32 yaşındaysaniz 44 yaşında biriyle olmanız sorun olmayabilir ama 22 yaşında 34 yaşında biriyle olmanız sorunlar oluşturabilir.
Peki olumlu olumsuz yönlerini değerlendirsek tek olumsuz yönü yaş ise ve yaşını göstermiyor ve hayata bakış açısı yaşayış tarzı da benim istediğim gibi hayat dolu biriyse vs vs sizce yine de sorun olur mu?Deli divane aşık değilsen öyle birşey yapma tabi. 26 sana büyümüşsün gibi falan geliyor ama otuzlarında, hayattan en çok keyif aldığın dönemlerinde, her şeyi yaşamış, bıkmış, heyecanını kaybetmiş bir adamla yapabilecek misin? Yirmili yaşlarda yaşça kendinden büyük biri çok cazip geliyor ama sonrası pişmanlıktan başka bişey değil.
Ben 30 yaşın altındaki insanlara bu kadar yaş farkını doğru bulmuyorum. İnanın yorulması ,eve gelince uyuması bile gözünüze batar .çok insani durumlar gibi geliyo ama cinsel hayatınız bile çok etkilenecek.yine de kesinlikle yanlış bir karar denilemez çünkü evlilik ruh işi26 ya 38
Yirmili yaşlarda ben de kendimden büyük biriyle düşündüm. Şimdi otuzların başındayım, iyi ki olmamış diyorum. Facebooktan bakmıştım, bir yaşlanmış, çirkinleşmiş, kendine emmi süsü vermiş.. Tespihli dayılar gibi olmuş.. Öte yandan yaşıtım nişanlıma bakıyorum, yanıma yakışır, filinta gibi delikanlı..Peki olumlu olumsuz yönlerini değerlendirsek tek olumsuz yönü yaş ise ve yaşını göstermiyor ve hayata bakış açısı yaşayış tarzı da benim istediğim gibi hayat dolu biriyse vs vs sizce yine de sorun olur mu?
Bence cok fark var.Şu an her sey yolunda olabilir ama ilerleyen yıllarda siz 39 da kadinliginizin en guzel,en aktif en anlam bulmuş ,her seyin farkina varmis yaşinda iken karsı taraf ellili yaşlarin ortalarinda olur ve o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi.sorun yaşayan cok kadın var ondan dedim
Erkeğin büyük olması daha iyi.Merhaba, doğru konu mu bilemedim de, ciddi bir isteyenim var birçok özelliği iyi gibi gözüken ancak bi durum var ki çok düşündürücü.. arada yaş farkı var 12-13 yaş.. ama yaşını göstermiyor, görünüm olarak.. bende kendi yaşıtlarımla yapamam çünkü olduğum yaştan çok daha olgunum karakter olarak.. neyse yaş farkı çok düşündürüyor sizcee sorun olur mu ilerde vs? Ya da sorun olursa ne gibi sorunlar olur??
Bence cok fark var.Şu an her sey yolunda olabilir ama ilerleyen yıllarda siz 39 da kadinliginizin en guzel,en aktif en anlam bulmuş ,her seyin farkina varmis yaşinda iken karsı taraf ellili yaşlarin ortalarinda olur ve o zaman anlarsiniz ne demek istedigimi.
Pardon evet ,yanlislikla sizden alinti yapmisim sonradan farkettim.Hic uygun görmüyorum ben de.konu sahibi ben değilim canım
bende uygun olmadıgını dile getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?