Yas dayandi 30a, hala ilk bulusma ve belirsizliklerden baska bisey yok

Ay konunuzu okuyunca heyecanlandım. Faceden eklemesi çok iyi olmuş. Artık oradan da yazışırsınız. En azından olumsuz mu acaba diye kuruntunuz kalmamış oldu. Bizi haberdar edin. Bende çok merak içindeyim. İnşallah güzel güzel haberlerinizi alırız.

Artik faceden ekleyince kayitsiz kalamadim, adimina karsilik vermek istedim ve bahsettigimiz birkac konuda yemekteyken "seni sinav yapicam" dedigim icin sorular sordum. Halen beklemedeyim, artik bu da olmazsa mahallenin kedilerini eve toplayip omur boyu onlarla yasamayi dusunuyorum

Çok güldüm yaaa Olsun kısmet. Benim çok yakın arkadaşım şuan 28 yaşında. Bugüne kadar değil sevgilisi, konuştuğu bir erkek dahi olmamıştı. Hep soğuktu, mesafeliydi. Onun evleneceğine hiç ihtimal vermiyordum. Hatta konusunu bile yaptırmıyordu. Akrabaları biriyle tanıştırdılar. Herkese hayır diyen, bu konuda artık ümidini kesmiş olan arkadaşım etkilenmiş. 2 aydır görüşüyorlardı. Önümüzdeki ay nişan yapacaklar. Biz hala şoktayız. Allah büyük yani. Kuzenim eski sevgisi ile evlendi 30 yaşında. Çocuğu beğenmediği için ayrılmıştı. Hemde biraz üzücü şeyler söylemişti çocuğa. Seneler sonra çocuk bir mesaj atıyor ve yeniden başlıyorlar. Şimdi evliler ve çocukları var. Kısmetin ne zaman, nereden çıkacağı belli olmaz. Benim o kadar sevgilim olurdu ben evliliğe daha yakın görünürdüm. Ama bende şuan kapıyı tıklatan yok Yani kısmet bu işler. Ümidini kaybetme sakın.

Çok heyecanlanarak okumuştum veee FaceTime eklemiş sizi yaşasın hadi inşallah güzel bir arkadaşlığınız olur, hiç bişey sebepsiz değildir vardır bi nedeni karşılaşmanızda. Bizi haberdar edin, heyecanınız dorukta olsun dilerim

Son düzenleme:
Online olursa biraz bekle o yazmazsa sen yazarsın :)
Facede hep açık olma merak etsin sorarsa işlerim vardı dersin.
Şu bir gerçek ki erkekler gizemi seviyorlar herşeyi önüne döktüğünde ilgisiz kalıyorlar merak etmesini sağla.
Sevimli davran, pozitif ol ama her an ona cevap vercek müsaitlikte olma

Kizlar soruma cevap yazdi ama yarim yamalak, sacma bir cevap. Hic firsata falan da donusturmedi. Ben de cok sacma sekilde sormusum kizdim kendime, yani ben olsam sogurdum o derece:) Sanirim kedilerle yasamima devam edip bu isleri unutmanin vakti geldi:/

Cok acele ediyorsun birak atiyorsa adimi o atsin. Atmiyorsa da yol alsin.

sakın acele etme . acele edersen 30 una gelmiş koca bulamamış bir an önce evlenmek istiyor düşüncesini verirsin karşı tarafa . ondan yavaştan al bence . ilk buluşmanız güzel geçti . keşke biraz sinyal verseydin . yani yanındayken kendine güvenli tekrar görüşmek istedğini belli etseydin . yanyanayken daha etkili bence . msjlarla falan olmaz o iş . sonra çekilip bekleseydin kesin adım atardı . şimdi bekle sürekli msj atan sen olma .

Napiyim beceremiyorum Atmiycam artik mesaj falan.

Napiyim beceremiyorum Atmiycam artik mesaj falan.

bende çok aceleliyim birşey olunca . ondan hep kaybettim . biraz flörtöz olmakta fayda var sanki . yani ben mesela ilşki olucaksa olsun olmayacaksa yoluma bakayım derken bir çok şansımı ters çevirdim kendi elimle .
bence sen beklemeye al kendini . üstüne düşürsen kendini bir halt sanar . başka insanlarlada görüşebilirsin varsa kafanı dağıt . tek bir kişiye bağlanma . belki böle yazdım diye kızanlar olucaktır ama hayat böle artık . o başkalarıylada görüşüyordur kesin sende öle yap .

Aynen oyle yapiyorum ben de, tezcanliyim. Olacaksa olsun olmayacaksa da herkes yoluna diyip kapatiyorum kapilarimi, geride kirginlik kaliyo tabii ki.

aklında yer ettiyseniz mutlaka çaba ve zaman harcayacaktır... acele etmeyin ,bekleme modunuzdan çıkın ,herşey olacağına varır diyerek rutine devam edin ki, süpriz olsun olacaklar size,tadını çıkarın..hayırlısını dileyin.sonuçta o yaştaki bir erkek ,ne istediğini bilen biri,ve şayet siz onun istediği iseniz peşini bırakmayacaktır,istediği kadar cool olsun vs sonuçta bu kalb işleri zaaflarımızdır ve aşk teslimiyettir... sizi face ten akledi ,siz mesaj attınız cvp geldi,şimdi bekleyin..hakkınızda hayırlısı olsun

bende o bakkala bile makyajsız gitmeyenlerdenim işte yapılan araştırmalara göre insan en bakımsız olduğu anda hoşlandığı kişi ile karşılaşırmış bu senin basına gelmiş işte bırak burnu hava da desinler sen kendine güven ve uygun zamanı yakala yeter ki

Allah'tan hayirlisini diliyorum, ikili iliskilerdeki basarisizlik beni yormaya basladi. Belki de sadece bana uygun kisiler karsima cikmadigi icin boyle oluyordur.

Allah'tan hayirlisini diliyorum, ikili iliskilerdeki basarisizlik beni yormaya basladi. Belki de sadece bana uygun kisiler karsima cikmadigi icin boyle oluyordur.

Kendine azıcık güven yahu.
Böyle başarısızım türküsünü söylemeye devam edersen öylede kalırsın Allah korusun
Ne sanki ikili ilişkiler çokmu zor bir şey başaran nasıl başarmış nerden öğrenmiş
İçinizden geldiği gibi davranın bence her konuda baskılamayın kendinizi

görüşme davetinin gelmesi için bişey bahane edip mesaj atsanız olmaz mı onun işiyle ilgili soru olabilir,ya da eski bi arkadaşınız...vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…