- 10 Mart 2010
- 2.054
- 2.225
- 398
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Ay konunuzu okuyunca heyecanlandım.Faceden eklemesi çok iyi olmuş. Artık oradan da yazışırsınız. En azından olumsuz mu acaba diye kuruntunuz kalmamış oldu. Bizi haberdar edin. Bende çok merak içindeyim. İnşallah güzel güzel haberlerinizi alırız.
Artik faceden ekleyince kayitsiz kalamadim, adimina karsilik vermek istedim ve bahsettigimiz birkac konuda yemekteyken "seni sinav yapicam" dedigim icin sorular sordum. Halen beklemedeyim, artik bu da olmazsa mahallenin kedilerini eve toplayip omur boyu onlarla yasamayi dusunuyorum
Kizlar soruma cevap yazdi ama yarim yamalak, sacma bir cevap. Hic firsata falan da donusturmedi. Ben de cok sacma sekilde sormusum kizdim kendime, yani ben olsam sogurdum o derece:) Sanirim kedilerle yasamima devam edip bu isleri unutmanin vakti geldi:/
Napiyim beceremiyorumsakın acele etme . acele edersen 30 una gelmiş koca bulamamış bir an önce evlenmek istiyor düşüncesini verirsin karşı tarafa . ondan yavaştan al bence . ilk buluşmanız güzel geçti . keşke biraz sinyal verseydin . yani yanındayken kendine güvenli tekrar görüşmek istedğini belli etseydin . yanyanayken daha etkili bence . msjlarla falan olmaz o iş . sonra çekilip bekleseydin kesin adım atardı . şimdi bekle sürekli msj atan sen olma .
Cok acele ediyorsun birak atiyorsa adimi o atsin. Atmiyorsa da yol alsin.
Napiyim beceremiyorumAtmiycam artik mesaj falan.
Dogru diyorsunuz hep bundan kaybediyorum.
Aynen oyle yapiyorum ben de, tezcanliyim. Olacaksa olsun olmayacaksa da herkes yoluna diyip kapatiyorum kapilarimi, geride kirginlik kaliyo tabii ki.bende çok aceleliyim birşey olunca . ondan hep kaybettim . biraz flörtöz olmakta fayda var sanki . yani ben mesela ilşki olucaksa olsun olmayacaksa yoluma bakayım derken bir çok şansımı ters çevirdim kendi elimle .
bence sen beklemeye al kendini . üstüne düşürsen kendini bir halt sanar . başka insanlarlada görüşebilirsin varsa kafanı dağıt . tek bir kişiye bağlanma . belki böle yazdım diye kızanlar olucaktır ama hayat böle artık . o başkalarıylada görüşüyordur kesin sende öle yap .
Aklina su karikatur gelsin uzak durursun.Bir erkek konusmak istediginde arar sorar. O yuzden acele etmene gerek yok sadece bekle.
Aynen oyle yapiyorum ben de, tezcanliyim. Olacaksa olsun olmayacaksa da herkes yoluna diyip kapatiyorum kapilarimi, geride kirginlik kaliyo tabii ki.
Pazar sabahi sinava gidiyordum o yuzden ozenmemistim :s Bakkala bile giderken bakimini ihmal etmeyeceksin derler, dogruymus. Kendime guvensizlik konusu sadece gonul iliskileri icin gecerli ama hayatimin diger alanlarina da yansiyo olabilir. Tam aksini soyleyenler olur cevremde, cok burnu havada gozukuyosun yaklasmaya cekiniyolar diyorlar ama aslinda kirilgan bi yapim var icten ice. Bakalim haftasonu gecsin, ufaktan harekete gecicem sanirim.
Allah'tan hayirlisini diliyorum, ikili iliskilerdeki basarisizlik beni yormaya basladi. Belki de sadece bana uygun kisiler karsima cikmadigi icin boyle oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?