Yas dayandi 30a, hala ilk bulusma ve belirsizliklerden baska bisey yok

Bence sizi bunaltmaktan korktugu icin tekrar bulusma teklif etmemis. Siz azicik citlatin bence tekrar bulusmak istediginizi. Mesela mesajlasiyorsaniz" bu hafta cok guzel bir film gelmis ona bakiyordum" diyin. O isterse anlar zaten.
Bu kadar hoslandiysaniz sessiz durmak sacma.
Mutluluklar ♥ ♥ ♥

Biliyor musun aslında böyle adamlar daha çok ister ciddi bir ilişkiyi ama çevresinde ki kızlarda bunu göremezse oda eğlence boyutuna bakar

Ben öyle düşünmüyorum açıkçası. Biz ona inanmak istiyoruz hayatımıza böyle insanlar girdiğinde. Ben farklıyım, diğerleriyle eğlendi ama benimle ciddi. Çünkü ben eğlenilecek değil evlenilecek kızım falan diye düşünüyoruz. Sonra buraya konu açıyoruz sevgilim ya da eşim beni aldattı, halbuki her şey çok iyidi diye.

Deprem yasadigimiz icin uzun bir sure telefonlar cekmedi, internet de ayni sekilde oldugu icin sayfaya hic bakamadim.

Daha onceleri yasadigim tecrubelerde ben ilgi gosterince kactilar hep, o yuzden ilgi gostermek icimden gelmiyor pek.

Simdiye kadar hep bu mantikla davrandim ve kaybettim, ben net ve ne istedigini bilen biriyim, oyunlara entrikalara girmek istemiyorum ama yine de kaciyorlar, kismet diyebiliyorum sadece ama elimden geleni yaptigimdan da emin degilim.

Aslinda guzel fikir ama gittigimiz yer herkesin bildigi kolay bulunabilecek biyerdi, telefonla aranacak biryer degil. Kahve icmeyi unuttuk kahve ismarliyim desem cok mu sacmalamis olurum

Aslinda guzel fikir ama gittigimiz yer herkesin bildigi kolay bulunabilecek biyerdi, telefonla aranacak biryer degil. Kahve icmeyi unuttuk kahve ismarliyim desem cok mu sacmalamis olurum

konuştuğunuz konularla ilgili bişi sorsan. o bahsettiğin şiir kimindi gibi normal davran. eve niye bırakmasını istemedin ki

Aslinda kendime bile itiraf etmeye cekindigim bisey var ki, gizemli olamamak. Paldir kuldur kendimi ozetleyiveriyorum ve merak edilecek bi yanim kalmiyo. Keske bu oyunlara girmeden karaktere, durustluge vb bakilip ileri donuk degerlendirme yapilsa. Ama ne yazik ki insan yaradilis itibariyle boyle, duz mantikla hareket etmektense cilve naz katinca daha cekici oluyor.

Ben de acaba oyle mi diye suphelenmedim degil. Lise hayatindan tanimama ragmen aradan gecen 10 yilda nasil bir kisi haline geldi bilmiyorum.

Pazar sabahi sinava gidiyordum o yuzden ozenmemistim :s Bakkala bile giderken bakimini ihmal etmeyeceksin derler, dogruymus. Kendime guvensizlik konusu sadece gonul iliskileri icin gecerli ama hayatimin diger alanlarina da yansiyo olabilir. Tam aksini soyleyenler olur cevremde, cok burnu havada gozukuyosun yaklasmaya cekiniyolar diyorlar ama aslinda kirilgan bi yapim var icten ice. Bakalim haftasonu gecsin, ufaktan harekete gecicem sanirim.

Bence bir süre bekle.. seninle karşılaştığı günün akşamında aradığına göre, öyle çekingen biri falan değil... bir süre bekle, eğer görüşmek isterse arayacaktır...

Aslinda dogru hic cekingen degil. Gayet demir tavinda dovulur gibi tavri vardi, o yuzden yemekten sonra aramayinca " istese begense arardi" demekten kendimi alamiyorum.

konuştuğunuz konularla ilgili bişi sorsan. o bahsettiğin şiir kimindi gibi normal davran. eve niye bırakmasını istemedin ki

Ne bileyim ilk gorusmede eve kadar gelmesi dogru gelmedi. Iste o sormam gereken seyi bi turlu bulamiyorum :) O cok sosyal biri, sinema tiyatro cok seviyor. Bense ozellikle tiyatrodan nefret ederim:)

Ne bileyim ilk gorusmede eve kadar gelmesi dogru gelmedi. Iste o sormam gereken seyi bi turlu bulamiyorum :) O cok sosyal biri, sinema tiyatro cok seviyor. Bense ozellikle tiyatrodan nefret ederim:)

ya sen gel eve demiyorsun eve kapıdan bıracak sonuçta eskiden tanıdığın biri çocuk belki demiştir etkişlenmedi. yarın mesaj attı arkadaşımla sinemaya gideceğiz film öenriri misin diye

erkekler artık kimsenin peşşnde koşmuyoo sende çabala

Bir erkek gercekten hoslandiysa etkilendiyse pesinden kosar diye düsünüyorum...Beklemen taraftariyim. Eger bisi cikmazsa da demek ki cok üstünde durmak gerekmiyormus oda cok ilgili degilmis söyledigi kadar diye degerlendiririm
Iletisim önemlidir ama erkekler adim atmalidir ilk etapta

Bence de sen adim atma su asamada.birak o kendi duygularini tartsin ve oyle yaklassin sana.ayrica iki insanin birbirini sevmesi baglanmasi icin oyuna gerek yok.oldugun gibi olman en guzeli.ancak bir arkadasin dedigi gibi bu adan bir don juan ise dikkatli ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…