Yas dayandi 30a, hala ilk bulusma ve belirsizliklerden baska bisey yok

İşte ben de onu anlamadım, başaran nasıl başarıyor. Ben direk soğutuyorum kendimden, sanırım özelliklerimiz tutmuyor. Mesela görüştüğüm kişiler çoğunlukla çok sosyal, popüler, arkadaş çevresi çok geniş insanlar oluyor. Ben ise gayet asosyal, kültürel aktivitelere pek katılmayan, arkadaş çevresi dar ve sivri dilli biriyim. Galiba böyle biri olduğumu anlayınca uzaklaşıyorlar.

görüşme davetinin gelmesi için bişey bahane edip mesaj atsanız olmaz mı onun işiyle ilgili soru olabilir,ya da eski bi arkadaşınız...vs?

Bişey bahane edip sorarak mesaj attım zaten ama cevabı saçma ve yarım yamalak olarak geldi. Yeterli özen gösteriilmemiş belli ki. İki soru sormuştum, "birini sonra cevaplıycam" yazmış. Ben de cevaben teşekkür ettim (halbuki teşekkür etmeye ne gerek var di mi zaten felsefik sorular sormuşum neyin teşekkürüyse).

İşte böyle.

geçenlerde bir kitap okumuştum. Kocan kadar konuş...

aynı senin gibi 30 lu yaşlarındaki genç birinin başından geçenler anlatıyordu... kitabı okursan anlarsın aslında...

herneyse bence seni 10 yıl önce nasıl tanıdıysa.. ki ozamanda sivri dilliymişsinizdir. bi şekilde tanıyor işte seni... sen kendin gibi ol. yapmacık olma.. içinden geldiği gibi davran. mesaj çekmek istiyorsan mesaj çek. istemiyorsan bişey deme..

İçimde olumsuz bir his var, sanırım fazla heveslendim. Lisedeyken bana "çıksak mı ki acaba biz" diyip dururdu ama net bişey söylemezdi, şimdi de arkadaş ayağına çıkarmamıştır heralde yemeğe. O zaman bi kahve içelim der geçiştirirdi veya gündüz biyere davet ederdi. Ağır akşam yemeği de ne ola ki.

Off ben hep yalnız kalıcam heralde herşey hemen olsun bitsin istiyorum hiç sabrım tahammülüm yok

nasibin nezaman nasıl çıkacağını bilemezsin ki... evlenme hevislisi görünme sadece hiç kimseye... oluruna bırak... amacın mutlu olmak olsun...

arkadaşınıda zamana bırak... belki hayırlı değildir... hayırlı ise de seni bulsun inşallah...

siz nezaketen teşekkür etmişsiniz o kabalık etmiş bi erkek olarak

Evet zamana bırakıyorum, şu dakikadan sonra hiçbirşey yazmayacağım, bakalım görüşmek isteyecek mi?

siz nezaketen teşekkür etmişsiniz o kabalık etmiş bi erkek olarak

İşte onun kabalığı yüzünden ben kendimi tuhaf hissediyorum, sanki saçmalamışım gibi. Halbuki adam nezaketten anlasa gayet de benim davranışım yerli yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…