• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yas dayandi 30a, hala ilk bulusma ve belirsizliklerden baska bisey yok

Selam kizlar, 30 una merdiven dayamis ve ask mesk olaylarinda kendime ve erkeklere guvenemeyen, bu islerde odun gibi davranip pek basarili olamayan biri olarak sizlere danismak istedim. Yakin arkadaslarima ozelimi anlatamuyorum, guvenemiyorum cunku beni dogru anlayacaklarina.

10 yildir gorusmedigim bir arkadasimla rastlastik cok alakasiz bir yer ve zamanda. Cok sasirdik, 5-10 dk konustuktan sonra "mutlaka goruselim, bi yemek yiyelim" dedi. O gun tel.no mu alip aksam aradi, karsilasmamizdan cok etkilendigini (cok paspaldim ustelik, gozlerim uykudan yari kapali, makyaj aksamdan kalma, sac bas bagimsizligini ilan etmis:) ) soyledi. Bu hafta da mesaj atip beni aksam yemegine davet etti.

Ben de etkilenmistim karsilasmamizdan, sevincle kabul ettim ve bulustuk. Bu durumlarda en cok korktugum sey hayalkirikligi yaratip onun heyecaninin gitmesini gormektir ama bu sefer oyle olmadi gibi sanki. Yemek boyunca durmadan konustuk, bana surekli hayatimla ilgili sorular sordu, derin konulardan yuzeysellere kadar hersey hakkinda sohbet edebildik. Kendini de ovdu durdu. Uzun uzun gozlerime bakti konusurken, hic kacirmadi gozlerini.

Arada karsilasmamizin ne iyi oldugundan tekrar tekrar bahsetti. Daha dursak duracaktik da ben gideyim artik diyerek izin istedim, eve birakmayi teklif ettiyse de kabul etmeyip gittim.

Eve gidince vardigimi belirtir mesaj attim (at demisti) ve bir iki mesajlastik. Sorun su ki yeniden bulusmak icin sozlesmedik :s

Adam cevresi genis olan ve sevilen, kariyerli, kendine cok guvenen, sair ruhlu, nazik ve cok derin dusunebilen bi adam. Liseden tanisiyoruz, o zamanlar da ayni boyleydi ve ben ondan hoslanirdim. Ve ben bu adami daha yakindan tanimak istiyorum, cunku cok hoslandim tavirlarindan.

Bu konularda kendime guvensizlik var cunku pek basarili olamiyorum gonul isinde, benim de iyi bir kariyerim var, derin dusunurum, elim yuzum duzgun. E simdi ikinci kez gorusecek miyiz gorusmeyecek miyiz, ondan mi haber bekleyecegim? Ilk bulusmada aksam yemegine gitmek arkadasca bisey midir? Sinyalleri nasil degerlendireyim? Ben ikinci gorusmeyi teklif etmeyeyim di mi?

Bence sizi bunaltmaktan korktugu icin tekrar bulusma teklif etmemis. Siz azicik citlatin bence tekrar bulusmak istediginizi. Mesela mesajlasiyorsaniz" bu hafta cok guzel bir film gelmis ona bakiyordum" diyin. O isterse anlar zaten.
Bu kadar hoslandiysaniz sessiz durmak sacma.
Mutluluklar ♥ ♥ ♥

Biliyor musun aslında böyle adamlar daha çok ister ciddi bir ilişkiyi ama çevresinde ki kızlarda bunu göremezse oda eğlence boyutuna bakar

Ben öyle düşünmüyorum açıkçası. Biz ona inanmak istiyoruz hayatımıza böyle insanlar girdiğinde. Ben farklıyım, diğerleriyle eğlendi ama benimle ciddi. Çünkü ben eğlenilecek değil evlenilecek kızım falan diye düşünüyoruz. Sonra buraya konu açıyoruz sevgilim ya da eşim beni aldattı, halbuki her şey çok iyidi diye.

Deprem yasadigimiz icin uzun bir sure telefonlar cekmedi, internet de ayni sekilde oldugu icin sayfaya hic bakamadim.

Daha onceleri yasadigim tecrubelerde ben ilgi gosterince kactilar hep, o yuzden ilgi gostermek icimden gelmiyor pek.

Anlatmana göre verilen/alinan sinyaller gayet olumlu sanki. :1:
Bence de sirf ondan bekleme yazmasini, sen yaz.
Sonucta her ikinizde yasini basini almis olgun, ne istedigini bilen insanlarsiniz,
aman ben yazmayayim aman gec cevap vereyim gibi olaylara girmeye hic gerek yok.
Insallah hayirlisi olur ikiniz hakkinda:)

Simdiye kadar hep bu mantikla davrandim ve kaybettim, ben net ve ne istedigini bilen biriyim, oyunlara entrikalara girmek istemiyorum ama yine de kaciyorlar, kismet diyebiliyorum sadece ama elimden geleni yaptigimdan da emin degilim.

Ya okuduğun şiirle ilgili birşeyler yaz.
Veya gittiğiniz yerle ilgili şunu söyleyebilirsin mesaj atıp oranın telefonu var mı çok beğendim bir arkadaşıma önericem gibi gibi :1:
Mesela oda diyebilir çok sevdiysen tekrar gidebiliriz diye :9:
Böyle bi senaryo uydurdum şu an ama işe yarayabilir :34:

Aslinda guzel fikir ama gittigimiz yer herkesin bildigi kolay bulunabilecek biyerdi, telefonla aranacak biryer degil. Kahve icmeyi unuttuk kahve ismarliyim desem cok mu sacmalamis olurum :D

Aslinda guzel fikir ama gittigimiz yer herkesin bildigi kolay bulunabilecek biyerdi, telefonla aranacak biryer degil. Kahve icmeyi unuttuk kahve ismarliyim desem cok mu sacmalamis olurum :D

konuştuğunuz konularla ilgili bişi sorsan. o bahsettiğin şiir kimindi gibi normal davran. eve niye bırakmasını istemedin ki

Acaba soğuk mu davrandın diye düşündüm ben de :26: Benden hoşlanmadı diye düşünmüş olabilir mi yani? Gerçi daha 2 gün oluyor, ortada bir sorun var gibi durmuyor. Ama benim en yakın arkadaşımın muzdarip olduğu bir sorundur oradan aklıma geldi. Görüştüğü insanlar hep soğuk davrandığını, kendisinden hoşlanmadığını düşünüp bir daha irtibatı kesiyor. Senin de öyle değildir umarım.

Aslinda kendime bile itiraf etmeye cekindigim bisey var ki, gizemli olamamak. Paldir kuldur kendimi ozetleyiveriyorum ve merak edilecek bi yanim kalmiyo. Keske bu oyunlara girmeden karaktere, durustluge vb bakilip ileri donuk degerlendirme yapilsa. Ama ne yazik ki insan yaradilis itibariyle boyle, duz mantikla hareket etmektense cilve naz katinca daha cekici oluyor.

Bana klasik Don Juan karakterrli adam hikayesi gibi geldi. Flörtöz, konuşkan, eğlenceli, kadınları çok kolay etkileyen, biraz romantik ama asla ciddi ilişki yaşayamayan, yaşamak istemeyen adamlar vardır ya, bu adam öyle bir adam gibi. Çok üstüne düşme, bırak isterse o arar zaten.

Ben de acaba oyle mi diye suphelenmedim degil. Lise hayatindan tanimama ragmen aradan gecen 10 yilda nasil bir kisi haline geldi bilmiyorum.

benim takıldığım konulardan biri akşamdan kalma makyajla sokağa çıkılması ve kendine güvensizlik :44: bayan olsun erkek olsun öncelikle kendine güveni olması lazım karsınızda ki Brad pitt değil ki kasmaya ne gerek var...Erkekler öyle göstermese de güçlü kendine güvenen kadınları da ha çok beğenir....Bir mesaj atıp halini hatrını sorabilirsin sonra oda senle konuşmak istiyorsa meseja devam edip konu açacaktır mesajlaşma hemen kesilmiyorsa bilki 1 ışık vardır...ama kendine güven çok önemli

Pazar sabahi sinava gidiyordum o yuzden ozenmemistim :s Bakkala bile giderken bakimini ihmal etmeyeceksin derler, dogruymus. Kendime guvensizlik konusu sadece gonul iliskileri icin gecerli ama hayatimin diger alanlarina da yansiyo olabilir. Tam aksini soyleyenler olur cevremde, cok burnu havada gozukuyosun yaklasmaya cekiniyolar diyorlar ama aslinda kirilgan bi yapim var icten ice. Bakalim haftasonu gecsin, ufaktan harekete gecicem sanirim.

Bence bir süre bekle.. seninle karşılaştığı günün akşamında aradığına göre, öyle çekingen biri falan değil... bir süre bekle, eğer görüşmek isterse arayacaktır...

Aslinda dogru hic cekingen degil. Gayet demir tavinda dovulur gibi tavri vardi, o yuzden yemekten sonra aramayinca " istese begense arardi" demekten kendimi alamiyorum.

konuştuğunuz konularla ilgili bişi sorsan. o bahsettiğin şiir kimindi gibi normal davran. eve niye bırakmasını istemedin ki

Ne bileyim ilk gorusmede eve kadar gelmesi dogru gelmedi. Iste o sormam gereken seyi bi turlu bulamiyorum :) O cok sosyal biri, sinema tiyatro cok seviyor. Bense ozellikle tiyatrodan nefret ederim:)

Ne bileyim ilk gorusmede eve kadar gelmesi dogru gelmedi. Iste o sormam gereken seyi bi turlu bulamiyorum :) O cok sosyal biri, sinema tiyatro cok seviyor. Bense ozellikle tiyatrodan nefret ederim:)

ya sen gel eve demiyorsun eve kapıdan bıracak sonuçta eskiden tanıdığın biri çocuk belki demiştir etkişlenmedi. yarın mesaj attı arkadaşımla sinemaya gideceğiz film öenriri misin diye :D

erkekler artık kimsenin peşşnde koşmuyoo sende çabala

Selam kizlar, 30 una merdiven dayamis ve ask mesk olaylarinda kendime ve erkeklere guvenemeyen, bu islerde odun gibi davranip pek basarili olamayan biri olarak sizlere danismak istedim. Yakin arkadaslarima ozelimi anlatamuyorum, guvenemiyorum cunku beni dogru anlayacaklarina.

10 yildir gorusmedigim bir arkadasimla rastlastik cok alakasiz bir yer ve zamanda. Cok sasirdik, 5-10 dk konustuktan sonra "mutlaka goruselim, bi yemek yiyelim" dedi. O gun tel.no mu alip aksam aradi, karsilasmamizdan cok etkilendigini (cok paspaldim ustelik, gozlerim uykudan yari kapali, makyaj aksamdan kalma, sac bas bagimsizligini ilan etmis:) ) soyledi. Bu hafta da mesaj atip beni aksam yemegine davet etti.

Ben de etkilenmistim karsilasmamizdan, sevincle kabul ettim ve bulustuk. Bu durumlarda en cok korktugum sey hayalkirikligi yaratip onun heyecaninin gitmesini gormektir ama bu sefer oyle olmadi gibi sanki. Yemek boyunca durmadan konustuk, bana surekli hayatimla ilgili sorular sordu, derin konulardan yuzeysellere kadar hersey hakkinda sohbet edebildik. Kendini de ovdu durdu. Uzun uzun gozlerime bakti konusurken, hic kacirmadi gozlerini.

Arada karsilasmamizin ne iyi oldugundan tekrar tekrar bahsetti. Daha dursak duracaktik da ben gideyim artik diyerek izin istedim, eve birakmayi teklif ettiyse de kabul etmeyip gittim.

Eve gidince vardigimi belirtir mesaj attim (at demisti) ve bir iki mesajlastik. Sorun su ki yeniden bulusmak icin sozlesmedik :s

Adam cevresi genis olan ve sevilen, kariyerli, kendine cok guvenen, sair ruhlu, nazik ve cok derin dusunebilen bi adam. Liseden tanisiyoruz, o zamanlar da ayni boyleydi ve ben ondan hoslanirdim. Ve ben bu adami daha yakindan tanimak istiyorum, cunku cok hoslandim tavirlarindan.

Bu konularda kendime guvensizlik var cunku pek basarili olamiyorum gonul isinde, benim de iyi bir kariyerim var, derin dusunurum, elim yuzum duzgun. E simdi ikinci kez gorusecek miyiz gorusmeyecek miyiz, ondan mi haber bekleyecegim? Ilk bulusmada aksam yemegine gitmek arkadasca bisey midir? Sinyalleri nasil degerlendireyim? Ben ikinci gorusmeyi teklif etmeyeyim di mi?

Bir erkek gercekten hoslandiysa etkilendiyse pesinden kosar diye düsünüyorum...Beklemen taraftariyim. Eger bisi cikmazsa da demek ki cok üstünde durmak gerekmiyormus oda cok ilgili degilmis söyledigi kadar diye degerlendiririm
Iletisim önemlidir ama erkekler adim atmalidir ilk etapta:ssz:

Bence de sen adim atma su asamada.birak o kendi duygularini tartsin ve oyle yaklassin sana.ayrica iki insanin birbirini sevmesi baglanmasi icin oyuna gerek yok.oldugun gibi olman en guzeli.ancak bir arkadasin dedigi gibi bu adan bir don juan ise dikkatli ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back