- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Selam kizlar, 30 una merdiven dayamis ve ask mesk olaylarinda kendime ve erkeklere guvenemeyen, bu islerde odun gibi davranip pek basarili olamayan biri olarak sizlere danismak istedim. Yakin arkadaslarima ozelimi anlatamuyorum, guvenemiyorum cunku beni dogru anlayacaklarina.
10 yildir gorusmedigim bir arkadasimla rastlastik cok alakasiz bir yer ve zamanda. Cok sasirdik, 5-10 dk konustuktan sonra "mutlaka goruselim, bi yemek yiyelim" dedi. O gun tel.no mu alip aksam aradi, karsilasmamizdan cok etkilendigini (cok paspaldim ustelik, gozlerim uykudan yari kapali, makyaj aksamdan kalma, sac bas bagimsizligini ilan etmis:) ) soyledi. Bu hafta da mesaj atip beni aksam yemegine davet etti.
Ben de etkilenmistim karsilasmamizdan, sevincle kabul ettim ve bulustuk. Bu durumlarda en cok korktugum sey hayalkirikligi yaratip onun heyecaninin gitmesini gormektir ama bu sefer oyle olmadi gibi sanki. Yemek boyunca durmadan konustuk, bana surekli hayatimla ilgili sorular sordu, derin konulardan yuzeysellere kadar hersey hakkinda sohbet edebildik. Kendini de ovdu durdu. Uzun uzun gozlerime bakti konusurken, hic kacirmadi gozlerini.
Arada karsilasmamizin ne iyi oldugundan tekrar tekrar bahsetti. Daha dursak duracaktik da ben gideyim artik diyerek izin istedim, eve birakmayi teklif ettiyse de kabul etmeyip gittim.
Eve gidince vardigimi belirtir mesaj attim (at demisti) ve bir iki mesajlastik. Sorun su ki yeniden bulusmak icin sozlesmedik :s
Adam cevresi genis olan ve sevilen, kariyerli, kendine cok guvenen, sair ruhlu, nazik ve cok derin dusunebilen bi adam. Liseden tanisiyoruz, o zamanlar da ayni boyleydi ve ben ondan hoslanirdim. Ve ben bu adami daha yakindan tanimak istiyorum, cunku cok hoslandim tavirlarindan.
Bu konularda kendime guvensizlik var cunku pek basarili olamiyorum gonul isinde, benim de iyi bir kariyerim var, derin dusunurum, elim yuzum duzgun. E simdi ikinci kez gorusecek miyiz gorusmeyecek miyiz, ondan mi haber bekleyecegim? Ilk bulusmada aksam yemegine gitmek arkadasca bisey midir? Sinyalleri nasil degerlendireyim? Ben ikinci gorusmeyi teklif etmeyeyim di mi?
Bu gibi durumlarda yapilacak tek sey zamana birakmaktir.. Senden etkilendiyse mutlaka adim atar. Etkilenmediyse de uzerine dusmenin anlami yok. Ne zaman yediniz yemek? Hemen uzerine sozlesilmemesi normal. Haftasonu yapilir bu takilmalar baslarda
Bence akışına bırakıp biraz beklemelisin farklı anlamlar yüklemeye gerek yok şuan
Aynı fikirdeyim. Telefonlaşmayı, mesajlaşmayı deneyin gün içinde. Durum size yol gösterecektir zaten.
Bekle bakalım arar zaten canım boşuna yemeğe çağırmamıştır yemekte gayet güzel geçmiş anladığım kadarıyla bekle sen aramasını :)
Bu saydığın sebepleri düşündükçe kendini kasarsın. Rahat ol Allah'tan hayırlısını iste hayırlıysa olsun de ve zamana bırak. Öncekiler bir tecrübeydi demek ki.
Kısmetin oysa zaten herşey kendiliğinden gelişiyor. Canlı tanığı ve örneğiyim
şimdiki erkeklerde bir tuhaf bayanın hareketlerinden %100 bu iş olur mesajı almıyorsa kesiyor irtibatı.. eskisi gibi nazlanayım biraz peşimden koşsunlar tarih oldu malesefe bizde görür görmez olaya atlayamadığımzdan kalıyoruz böyle bence yinede ikinci bir adım atmasını ondan bekleyin
Ben de tekrar görüşmeyi teklif etmemelisin diyorum.
Ama arada bir mesaj atıp hal hatır sorabilirsin. Sonuçta o da ilk günden numaranı almıl aramış çağırmış vs.
Sen de mesaj atıp yeşil ışık yakarsın..
Olumlu olduğunu anlasın. Kendisi de seninle aynı fikirdeyse zaten ikinci buluşma için adım atacaktır. İkincisi de geldimi gerisi çok kolay zaten :) Senin söylemende de sakınca kalmicak. :). Umarım gönlünce oluur..
Gerçekten etkilendiysen eğer ki belli yaştan sonra kolay etkilenemiyor insan daha seçici oluyor.
Çok ağırdan satayım, aman yüz vermeyeyim havan olmasın.
Hep ondan bekleme. Gün içinde mesajlarına cevap ver.
Ertesi sabah günaydın yazan sen ol mesela..
Şakalaş, uzun uzun muhabbet et ki onunla konuşmaktan keyif aldığın anlaşılsın.
Mesela dışarı çıktın diyelim. Yazışırken çok iyi geldi, gezmeyi çok severim de.
Hoşlanan bir erkek bunu fırsata dönüştürür. Bir gezme planı yapalım der diye düşünüyorum..
Bana klasik Don Juan karakterrli adam hikayesi gibi geldi. Flörtöz, konuşkan, eğlenceli, kadınları çok kolay etkileyen, biraz romantik ama asla ciddi ilişki yaşayamayan, yaşamak istemeyen adamlar vardır ya, bu adam öyle bir adam gibi. Çok üstüne düşme, bırak isterse o arar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?