Yas dayandi 30a, hala ilk bulusma ve belirsizliklerden baska bisey yok

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Selam kizlar, 30 una merdiven dayamis ve ask mesk olaylarinda kendime ve erkeklere guvenemeyen, bu islerde odun gibi davranip pek basarili olamayan biri olarak sizlere danismak istedim. Yakin arkadaslarima ozelimi anlatamuyorum, guvenemiyorum cunku beni dogru anlayacaklarina.

10 yildir gorusmedigim bir arkadasimla rastlastik cok alakasiz bir yer ve zamanda. Cok sasirdik, 5-10 dk konustuktan sonra "mutlaka goruselim, bi yemek yiyelim" dedi. O gun tel.no mu alip aksam aradi, karsilasmamizdan cok etkilendigini (cok paspaldim ustelik, gozlerim uykudan yari kapali, makyaj aksamdan kalma, sac bas bagimsizligini ilan etmis:) ) soyledi. Bu hafta da mesaj atip beni aksam yemegine davet etti.

Ben de etkilenmistim karsilasmamizdan, sevincle kabul ettim ve bulustuk. Bu durumlarda en cok korktugum sey hayalkirikligi yaratip onun heyecaninin gitmesini gormektir ama bu sefer oyle olmadi gibi sanki. Yemek boyunca durmadan konustuk, bana surekli hayatimla ilgili sorular sordu, derin konulardan yuzeysellere kadar hersey hakkinda sohbet edebildik. Kendini de ovdu durdu. Uzun uzun gozlerime bakti konusurken, hic kacirmadi gozlerini.

Arada karsilasmamizin ne iyi oldugundan tekrar tekrar bahsetti. Daha dursak duracaktik da ben gideyim artik diyerek izin istedim, eve birakmayi teklif ettiyse de kabul etmeyip gittim.

Eve gidince vardigimi belirtir mesaj attim (at demisti) ve bir iki mesajlastik. Sorun su ki yeniden bulusmak icin sozlesmedik :s

Adam cevresi genis olan ve sevilen, kariyerli, kendine cok guvenen, sair ruhlu, nazik ve cok derin dusunebilen bi adam. Liseden tanisiyoruz, o zamanlar da ayni boyleydi ve ben ondan hoslanirdim. Ve ben bu adami daha yakindan tanimak istiyorum, cunku cok hoslandim tavirlarindan.

Bu konularda kendime guvensizlik var cunku pek basarili olamiyorum gonul isinde, benim de iyi bir kariyerim var, derin dusunurum, elim yuzum duzgun. E simdi ikinci kez gorusecek miyiz gorusmeyecek miyiz, ondan mi haber bekleyecegim? Ilk bulusmada aksam yemegine gitmek arkadasca bisey midir? Sinyalleri nasil degerlendireyim? Ben ikinci gorusmeyi teklif etmeyeyim di mi?

Son düzenleme:

Bence akışına bırakıp biraz beklemelisin farklı anlamlar yüklemeye gerek yok şuan

Aynı fikirdeyim. Telefonlaşmayı, mesajlaşmayı deneyin gün içinde. Durum size yol gösterecektir zaten.

Bekle bakalım arar zaten canım boşuna yemeğe çağırmamıştır yemekte gayet güzel geçmiş anladığım kadarıyla bekle sen aramasını :)

Bu gibi durumlarda yapilacak tek sey zamana birakmaktir.. Senden etkilendiyse mutlaka adim atar. Etkilenmediyse de uzerine dusmenin anlami yok. Ne zaman yediniz yemek? Hemen uzerine sozlesilmemesi normal. Haftasonu yapilir bu takilmalar baslarda

Bu saydığın sebepleri düşündükçe kendini kasarsın. Rahat ol Allah'tan hayırlısını iste hayırlıysa olsun de ve zamana bırak. Öncekiler bir tecrübeydi demek ki.

Kısmetin oysa zaten herşey kendiliğinden gelişiyor. Canlı tanığı ve örneğiyim

şimdiki erkeklerde bir tuhaf bayanın hareketlerinden %100 bu iş olur mesajı almıyorsa kesiyor irtibatı.. eskisi gibi nazlanayım biraz peşimden koşsunlar tarih oldu malesef e bizde görür görmez olaya atlayamadığımzdan kalıyoruz böyle bence yinede ikinci bir adım atmasını ondan bekleyin

Ben de tekrar görüşmeyi teklif etmemelisin diyorum.

Ama arada bir mesaj atıp hal hatır sorabilirsin. Sonuçta o da ilk günden numaranı almıl aramış çağırmış vs.
Sen de mesaj atıp yeşil ışık yakarsın..

Olumlu olduğunu anlasın. Kendisi de seninle aynı fikirdeyse zaten ikinci buluşma için adım atacaktır. İkincisi de geldimi gerisi çok kolay zaten :) Senin söylemende de sakınca kalmicak. :). Umarım gönlünce oluur..

Gerçekten etkilendiysen eğer ki belli yaştan sonra kolay etkilenemiyor insan daha seçici oluyor.
Çok ağırdan satayım, aman yüz vermeyeyim havan olmasın.
Hep ondan bekleme. Gün içinde mesajlarına cevap ver.
Ertesi sabah günaydın yazan sen ol mesela..
Şakalaş, uzun uzun muhabbet et ki onunla konuşmaktan keyif aldığın anlaşılsın.

Mesela dışarı çıktın diyelim. Yazışırken çok iyi geldi, gezmeyi çok severim de.
Hoşlanan bir erkek bunu fırsata dönüştürür. Bir gezme planı yapalım der diye düşünüyorum..

Bu gibi durumlarda yapilacak tek sey zamana birakmaktir.. Senden etkilendiyse mutlaka adim atar. Etkilenmediyse de uzerine dusmenin anlami yok. Ne zaman yediniz yemek? Hemen uzerine sozlesilmemesi normal. Haftasonu yapilir bu takilmalar baslarda

Persembe aksami( iki gun once) yedik, o gun bugundur ses yok.

Bence akışına bırakıp biraz beklemelisin farklı anlamlar yüklemeye gerek yok şuan

Bakalim, belki elimden gelen bisey olur.

Aynı fikirdeyim. Telefonlaşmayı, mesajlaşmayı deneyin gün içinde. Durum size yol gösterecektir zaten.

Bana okumami tavsiye ettigi siirler vardi, onlari okudugumu gosteren bi mesaj atabilirim :)

Bekle bakalım arar zaten canım boşuna yemeğe çağırmamıştır yemekte gayet güzel geçmiş anladığım kadarıyla bekle sen aramasını :)

Iki gundur tik yok, guzel gectiyse arardi sanirim..

Hayirlisi diyorum ama pimpirikliyimdir ben, o da bana hayati akisina birak dedi durdu zaten.. Belki de fazla pimpirikli geldim ona, gerci bisey de yapmadim ama..

Hah iste onlardan yok artik, ben de bunu anlamiyorum. Kiz bol nasilsa diye mi dusunuyolar ki. Kiz var da benim gibisi yok demem lazim ona

Hmm evet hal hatir sorabilirim, 2 gun sure veriyorum kendime. Gorusme isinden bahsetmeden biseyler yazarim, isterse bunu firsata donusturur..

Seciciyim diye bu hale geldim, sece sece insanlari hep kendimden uzaklastirdim, sonra da ikili iliskileri basaramamaya baslayip kendime guvensiz hale geldim Su an ikimiz de yazmiyoruz, gorusmeden once de hic yazismadik sayilir mesaj yazmayi sevmiyor sanirim. Iki gun daha bekleyip sohbet acacagim siirden muzikten biseyden:)

Anlatmana göre verilen/alinan sinyaller gayet olumlu sanki.
Bence de sirf ondan bekleme yazmasini, sen yaz.
Sonucta her ikinizde yasini basini almis olgun, ne istedigini bilen insanlarsiniz,
aman ben yazmayayim aman gec cevap vereyim gibi olaylara girmeye hic gerek yok.
Insallah hayirlisi olur ikiniz hakkinda:)

Ya okuduğun şiirle ilgili birşeyler yaz.
Veya gittiğiniz yerle ilgili şunu söyleyebilirsin mesaj atıp oranın telefonu var mı çok beğendim bir arkadaşıma önericem gibi gibi
Mesela oda diyebilir çok sevdiysen tekrar gidebiliriz diye
Böyle bi senaryo uydurdum şu an ama işe yarayabilir

Acaba soğuk mu davrandın diye düşündüm ben de :26: Benden hoşlanmadı diye düşünmüş olabilir mi yani? Gerçi daha 2 gün oluyor, ortada bir sorun var gibi durmuyor. Ama benim en yakın arkadaşımın muzdarip olduğu bir sorundur oradan aklıma geldi. Görüştüğü insanlar hep soğuk davrandığını, kendisinden hoşlanmadığını düşünüp bir daha irtibatı kesiyor. Senin de öyle değildir umarım.

Bana klasik Don Juan karakterrli adam hikayesi gibi geldi. Flörtöz, konuşkan, eğlenceli, kadınları çok kolay etkileyen, biraz romantik ama asla ciddi ilişki yaşayamayan, yaşamak istemeyen adamlar vardır ya, bu adam öyle bir adam gibi. Çok üstüne düşme, bırak isterse o arar zaten.

benim takıldığım konulardan biri akşamdan kalma makyajla sokağa çıkılması ve kendine güvensizlik :44: bayan olsun erkek olsun öncelikle kendine güveni olması lazım karsınızda ki Brad pitt değil ki kasmaya ne gerek var...Erkekler öyle göstermese de güçlü kendine güvenen kadınları da ha çok beğenir....Bir mesaj atıp halini hatrını sorabilirsin sonra oda senle konuşmak istiyorsa meseja devam edip konu açacaktır mesajlaşma hemen kesilmiyorsa bilki 1 ışık vardır...ama kendine güven çok önemli

Biliyor musun aslında böyle adamlar daha çok ister ciddi bir ilişkiyi ama çevresinde ki kızlarda bunu göremezse oda eğlence boyutuna bakar

Bence bir süre bekle.. seninle karşılaştığı günün akşamında aradığına göre, öyle çekingen biri falan değil... bir süre bekle, eğer görüşmek isterse arayacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…