Yaş 34,bekarlık…

Öncelikke kendimi güzel bulmamam bakım eksikliğinden ötürü değil.
Cilt bakımı,botoks,makyaj vs hepsini yaptıran ve yapan,kendine bakan bir insanım.
Ama karamsarlık konusunda haklısınız.Enerjim düşük olunca sağlıklı erkekler de beni aramıyor.
Ruh halimiz dış görünüşümüze yansıyor gerçekten. Mesela kuaförden çıktığımda dünyanın en havalı kadını gibi hissediyorum kendimi, yürüyüşüm bile değişmiş oluyor. 😃

Ruh halimiz dış görünüşümüze yansıyor gerçekten. Mesela kuaförden çıktığımda dünyanın en havalı kadını gibi hissediyorum kendimi, yürüyüşüm bile değişmiş oluyor. 😃
Evet bazen ben de kaşlarımı aldırmayı geçiştiriyorum.kendimi kötü hissediyorum.

Şansına çocuk olmuş. 40 yaşında benim yumurtalar çoktan omlet olur.simdi bile bir halta yaramıyor 😄
40 yaş ve üstünde doğum yapan çok fazla insan var çevremde. Bu şans değil, normal olan. Eğer yumurtalar 40 yaşında işe yaramaz duruma geldiyse(ben öyle demezdim) bunu şanssızlık olarak görebilirim sizin şans olarak baktığınız konuya göre.

Merhaba,eşinizle aranızda kaç yaş var?

Ben de şöyle bir takıntı oldu:Ailem benimle yaşıtlarımın bana bakmayacağını,çünkü doğurganlığımın azalmış olabileceğini vs söylüyor.
Açıkçası bana saçma gelse de bilinçaltıma yerleşmiş olacak ki rüyalarımda bile kriterlerime uygun insanlar tarafından tercih edilmiyorum ve sıkıntıyla uyanıyorum.😓😓
Takmam sandığım şeyleri takıyorum.

Dün arkadaşım birini gösterdi,benden 10 yaş büyük.Bazıları için sorun olmayabilir ama bana tuhaf geldi.
Ne var,erkek geç olgunlaşır ,dedi.
Yani tamam da o kadar mı evde kaldım yani?😓
benim eşim benden 5 yaş büyük. ama siz 35seniz, ve kendine bakmış ve genç görünen 45 yaşında biri de çok yaşlı değil ve baba olabilecek bir yaşta. bence kriterlerinizi yaşa göre belirlemeyin. yaştan çok daha önemli konular var inanın. sizi mutlu etmesi, size değer vermesi, sizin için çaba sarfetmesi de çok önemli fiziksel çekiminiz de varsa.

benim eşim benden 5 yaş büyük. ama siz 35seniz, ve kendine bakmış ve genç görünen 45 yaşında biri de çok yaşlı değil ve baba olabilecek bir yaşta. bence kriterlerinizi yaşa göre belirlemeyin. yaştan çok daha önemli konular var inanın. sizi mutlu etmesi, size değer vermesi, sizin için çaba sarfetmesi de çok önemli fiziksel çekiminiz de varsa.
Söylediğim yaştan daha büyük ve yıpranmış görünüyordu.O yüzden elemek zorunda kaldım.

40 yaş ve üstünde doğum yapan çok fazla insan var çevremde. Bu şans değil, normal olan. Eğer yumurtalar 40 yaşında işe yaramaz duruma geldiyse(ben öyle demezdim) bunu şanssızlık olarak görebilirim sizin şans olarak baktığınız konuya göre.
Yaşa bağlı değilse o zaman bende iş yok.

Merhabalar,34 yaşındayım,35’e doğru gidiyorum.
Ben kendimi çok geç farkettim.Kişilik olarak geç olgunlaştım.Yaşam tarzı,ailevi meseleler filan derken kendimin farkına varmam zaman oldu.

Kendimi fiziksel olarak beğeniyorum,işim de var…Bir türlü evliliğe cesaret edemiyorum.
Şimdi de yaşım geçmiş gibi hissediyorum.
Yani kendimi yaşlı hissetmeye başladım son zamanlar.Benim yaşımdakiler bana bakmazmış gibi geliyor.20li yaşlardakinin yanında hiç şansım yokmuş gibi geliyor.
Hatta çirkin bile bulmaya başladım kendimi.Kendime ne kadar bakarsam bakayım bebeksi yüzüm,gülen yüzüm eskisi gibi yok gibi.
Oysa çocuk sahibi olmayı o kadar çok isterdim ki.
Sınıf öğretmeniyim.Öğrencilerimi çok seviyorum.Onlarla olmak beni o kadar mutlu ediyor ki…25 yaşında nişandan döndüm,onunla evlenseydim belki benim de çocuğum öğrencilerimle aynı yaşta olacaktı diye düşünüyorum.
Ay,çok hüzünlüyüm.Ağlamak istiyorum…
sadece yazmak,içimi dökmek istedim.
Yalnız değilsiniz demek için geldim. 33 yaşındayım bırakın nişan vs daha sevgilim bile hiç olmadı. Tanışma imkanım yok, yapayalnız hissediyorum kendimi.
Yazmak umarım size iyi gelmiştir...

Yalnız değilsiniz demek için geldim. 33 yaşındayım bırakın nişan vs daha sevgilim bile hiç olmadı. Tanışma imkanım yok, yapayalnız hissediyorum kendimi.
Yazmak umarım size iyi gelmiştir...
Neden imkanınız yok ki? Çok alakasız yerlerden tanışanlar olmuş ya da oluyor.

Neden imkanınız yok ki? Çok alakasız yerlerden tanışanlar olmuş ya da oluyor.
Sürekli evdeyim ve yalnız yaşıyorum. Freelancer olarak çalışıyorum o yüzden yüzyüze tanışma imkanım vs yok. Sosyal medyayı genelde işim için kullanıyorum zaten yapı itibariyle çekingen ve özgüvensizim maalesef:110:

Söylediğim yaştan daha büyük ve yıpranmış görünüyordu.O yüzden elemek zorunda kaldım.
Beğenmediniz demek ki , gönlünüz yoksa prens olsa , o evlilik cehennem olur. Size çekici gelmemiş demek ki. Size çekici gelmeyen adamla nasıl yatağa gireceksiniz? Demek ki olmaması en iyisi.

Back
X