- 16 Kasım 2021
- 1.327
- 1.331
- 83
Aynen bi sözlükte hep görüyorum mesela, "22 yasindaki kız ve 52 yaşındaki erkek ilişkisi" diye. 20li yaşlardaki kiz neden babası yaşındaki adama baksın ki? Ben 25 yaşındayım gelmiş bana "35-40 yaşındaki adamlar 25 yaş veya daha gencini ister" diyorlar. Benden 15 yaş büyük adamla ne işim var ki benim?Evet 35lik erkekleri bekliyordu 20lik kızlar dainan bana hiçbir 20 25 yaş hatta 28 29 yaşındaki kızlar 35 likleri kolay kolay kabul etmiyor kendim en büyük örnek ayrıca 35 yaşındaki bir kadın 30 yaşında biri ile evlenebilir inanın bana vermiş olduğunuz örnekler çok cinsiyetçi sanki 35 lik erkekler için sıraya giriyor tüm 20likler de 34 lük kadınlar o yüzden değer görmüyor gibi niye 38 indeki bir erkek 35 inde bir kadın ile evlenmesin sebebi nedir
34 yaşında diye niye kriter belirtmesin atanmış öğretmen kadın Allah gönlüne göre versin deyip geçin cok mu zor bunu söylemek
![]()

Komşumuzun kızı 41 yaşında ve çok güzel ve genç. Kesinlikle kendine bakmakla alakalı.Saçmalamışsiniz eski güzelliğim yok diyerek . 20li yaslarimdan çok daha güzelim kendimi aynada hayranlıkla izliyorum . 20li yaslarimin olduğu video ve resimlere bakinca resmen glow up yasamisim diyorum çünkü o dönemler bosanmakla uğraşıyordum. Saçınıza bir tarak vurmuyor yüzünüze iki krem surmuyorsaniz bunun suçu 32 yaş değil sizsiniz bilakis kadınlığın zirve yaşları bu yaşlar cirkinlesmeniz imkansız .Bu karamsarlikla çok ama çok zor bırakın doğru kişiyi bulmak "herhangi birine" denk gelmeniz. Siz gencken okumayı tercih etmişsiniz doğru veya yanlış elinizde bu var . Şimdi bu elinizdekilerle ne yapacaksınız onu dusunun .