- 26 Nisan 2020
- 63
- 91
- 38
- Konu Sahibi Mikrokosmos
-
Saçma değil niye saçma olsunÇok mu saçma bir istek bu? İç dökmek istedim. Kusura bakmayın
Öncelikle teşekkür ederim çok naziksiniz atama konusundaki sözleriniz için ☺Saçma değil niye saçma olsunHayırlı olsun atandınız sanırım eski konularınıza da göz attım biraz, içine kapanık sosyal çevresi olmayan birisiniz sanırım, sürekli kpss ailenizin hastalıklarıyla mücadele derken yalnızca kendinize ait bir hayat yaşayamamışsınız gibi sanki.
Ailenizin sağlık durumu artık iyidir inşallah, size tavsiyem hafta sonlarını yıllık izinleri değerlendirip bütçenize göre şehir dışı veya yurtdışı turlarına katılın, size yakın şehirlerde düzenlenen günübirlik doğa gezileri olabilir, şehrinizdeki bir dans kursuna katılabilirsiniz, ne bileyim zevkinize göre heykel, resim vs kursları olur.
Hobiler veya arada bir birkaç günlük tur kaçamakları derken sosyal çevreniz olur, arkadaş edinirsiniz, hoşlandığınız ve sizden hoşlanan birileri çıkar.
Yani çekingen biriyim ama hani öyle soğuk vs de değilim. Ne bileyim en soğuk görünen insana karşı bile merak duygusu hisseden biri olurdu. Maalesef eskiden de beğenilmeyen biriydim. Bazen açıkça bazen üstü kapalı duymuşluğum vardır.Hiç flörtünüzün dahi olmaması bana biraz enteresan geldi. Üstelik meslek sahibi eğitimli birisiniz anladığım kadarıyla. oldukça sert mizaçlı ya da dışardan bakıldığında çok egolu denebilecek anlaşılması güç biri olarak mı görünüyorsunuz acaba tip dış görünüş vs mesele değil çok çekim bakımsız olanların dahi onlarca flörtü sevgilisi oluyor
Rica ederim, atanmanıza ve ailenizin sağlığının iyi olmasına sevindimÖncelikle teşekkür ederim çok naziksiniz atama konusundaki sözleriniz için ☺. Evet o ara gerçekten normalden fazla içime kapanmıştım. Ailem şu an o zamanlara göre daha iyi sağlık yönünden ve ben atandım. Bundan önce dershaneye de başlamıştım tekrar yani aslında tekrar insan içine girmeye başladım bile. Şimdi de çalışıyorum yani eskisi kadar insanlardan uzak değilim. Giyinim ve makyaj konusunda da daha kendimle ilgileniyorum. İnsanlarla iletişimim daha rahat. Yeni bir çevre üstelik ama işte bu söylediklerim değişmiyor maalesef. Hele herkesin hayatını şekillendirdiği bir zamanda çok yalnızım sanki. Pozitif değişiklik olarak artık kendi paramla gezip tozabiliyorum. Bunlara da şükür :)) Ama şöyle evlilik sorumluluğu olmadan sevilmek hiç fena olmazdı.
Tamam sevilmemiş olabilirsiniz fakat hiç mi sevmediniz bu zamana kadar? Kendinizi kapatmışsınız bence sevmeye sevilmeye. Birinden hoşlansanız mesela onun yanında kalbiniz pır pır etse. Belki o da hissedecek. Bakışınızdan gülüşünüzden etkilenecek. Kimseye de durup dururken teklfler yağmıyor. İnsan bir ışık görmek istiyor karşıda. Alıcı gözüyle çevrenize bakın benceÖncelikle teşekkür ederim çok naziksiniz atama konusundaki sözleriniz için ☺. Evet o ara gerçekten normalden fazla içime kapanmıştım. Ailem şu an o zamanlara göre daha iyi sağlık yönünden ve ben atandım. Bundan önce dershaneye de başlamıştım tekrar yani aslında tekrar insan içine girmeye başladım bile. Şimdi de çalışıyorum yani eskisi kadar insanlardan uzak değilim. Giyinim ve makyaj konusunda da daha kendimle ilgileniyorum. İnsanlarla iletişimim daha rahat. Yeni bir çevre üstelik ama işte bu söylediklerim değişmiyor maalesef. Hele herkesin hayatını şekillendirdiği bir zamanda çok yalnızım sanki. Pozitif değişiklik olarak artık kendi paramla gezip tozabiliyorum. Bunlara da şükür :)) Ama şöyle evlilik sorumluluğu olmadan sevilmek hiç fena olmazdı.
Ya hu bir durun, ben eşimle 28 yaşımda tanıştım ve 30'da evlendim. Kimse yaşın geçiyor, evde kaldın muhabbeti yapmadı. Nasıl bir çevreniz var böyle, 27 yaş nedir ki?27 yaş mesleğim var çokta beğeniliyorum ama yok yok erkek yok kimse karşıma çıkmıyor benden küçük kuzenlerim evlendi kardeşim bi bana yok bu duygular evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?