Bende aynı sizin gibi oldum.25 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmedim.Ve çıkan tüm güzel kısmetleride tepdim.Benim bu sene sizin gibi evlenmeyi isteyen 3 arkadaşım bu sene gece gündüz dua ettiler.Onlarda sıkıntidaydi.Neyse hepsinin bu sene karşılarına istedikleri gibi kısmetleri çıktı.Çok mutlular.Hatta biri 31 yaşında yeni nisanlandi.Velhasili kelam Allah verince veriyor.Oturup çokça dua etmek gerekiyor.Allah gonlunuze göre versin inşaallah.İnternetten evliligide önermem bu arada
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yas 29 sanırım evde kaldım
- Konu Sahibi sahra1986
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
ben bu hesabı hiç anlamadım 33 yaşında torun sahibi torunda 2 yaşındaymış o zaman 11 yaşında doğurması gerekAnneniz sizi 13 yaşındayken mi doğurmuş???
- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
aaaaaaaaaAnneniz sizi 13 yaşındayken mi doğurmuş???
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
ben bu hesabı hiç anlamadım 33 yaşında torun sahibi torunda 2 yaşındaymış o zaman 11 yaşında doğurması gerek
Kız 20 yaşında annesi 33. Yani annesi 13 yaşında doğurmuş oluyor.
Kız 17sinde evlenmiş 2 yaşında kızı var burası kafanı karıştırdı sanırım ama kız 17de evlenip 1 yıl sonra hamile kalmışsa şu an kızı 2 yaşındadır işte.
13 yaşında annemi nasıl yaKız 20 yaşında annesi 33. Yani annesi 13 yaşında doğurmuş oluyor.
Kız 17sinde evlenmiş 2 yaşında kızı var burası kafanı karıştırdı sanırım ama kız 17de evlenip 1 yıl sonra hamile kalmışsa şu an kızı 2 yaşındadır işte.
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
13 yaşında annemi nasıl ya
Bende şaşırdım üye öyle birşey yazmış ama henüz cevap alamadım.
şimdi,anne 33 yaşında torun sahibi. siz 20 yaşında. anne 12 yaşında hamilemi kalmış. 11 dede evlenmiş belkide. ee çocuk yaşta evlilik suç bu olay çokta eski değilArkadas ortamyla tanisp 17 yasnda evlendm suanda 20 yasndayim anm 33 yasnda torun sahibii kizmn var 2 yasnda sanirim ben hayati cok hizli yasiyorm ole derler hep hersy nasip kismet cnm
- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
Yaşının 23 olduğunu söyle mesela
Psikolojik baskı yapmaya çalışıyorlar başka dertleri yokmuş gibi.
Aynen bunu söyleyen zaten yaşlı insanlar. İşi gücü dedikodu olan teyzeler fln.. Özellikle babamın babası olan dedem. Eski kafalı insanlar onlara göre zaten kızı gözü açılmadan evlendireceksin ki yerini yurdunu bilsin. Sen dert etme dede ben bilirim ne zaman evleneceğimi diyorm
23 yaşla 30 yaşın arasında 7 yıl var amma abartmışlar
o zaman 13 yaşındayken de 20 sayılalım
Aynen abartıyorlar. Kendi kızı okumayanlar beni evlenmiyorum da okuyorum diye çekemiyorlar bence..
Akademisyen olacam onlara inat
ben 33 yaşınagelince çocuk sahibi olabilecek miyim acaba ?millet anane oluyor33 yasinda torun sahibi olmak
Ben var kalpten gitmek
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
ben 33 yaşınagelince çocuk sahibi olabilecek miyim acaba ?millet anane oluyor
Yok millet o yasta annane olmuyor. Bu mesaji yazan uyenin annesine has bir durum umarim 43 demek istemistir de yanlislikla 33 yazmistir. beyin hucrelerim yandi suan dusunce uretemiyorum
Konu sahibi arkadaşım
Konuyu görünce bastan sona her yorumu okudum ki konu birkaç ay önce açılmış yeni de değil
Neyse, ne zaman buna benzer konu görsem dediğim laf şudur :
"Evde kalacağım tabii sokakta kalacak halim yok ya!" :)
Baska bir konuda uzun uzun yazmistim dusuncelerimi hala ayni kafadayim :) onu bulup ekleyecegim senin icin belki motivasyon olur buldum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-kaldim-kimene.851464/page-5#post-42332215
Konuyu görünce bastan sona her yorumu okudum ki konu birkaç ay önce açılmış yeni de değil
Neyse, ne zaman buna benzer konu görsem dediğim laf şudur :
"Evde kalacağım tabii sokakta kalacak halim yok ya!" :)
Baska bir konuda uzun uzun yazmistim dusuncelerimi hala ayni kafadayim :) onu bulup ekleyecegim senin icin belki motivasyon olur buldum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-kaldim-kimene.851464/page-5#post-42332215
Kiz Betül niye ölüyorsun yaayaşım 34 ben öliim o zaman :)
Ne guzel kocaman evimiz var huzurla oturdugumuz, senin kuşun da vardi oh hayat bize guzel valla şekerim
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Bizim görücü usulü oldu ilk.. Kaynanam buldu düğünde gördü beni oğlunun resmi gösterdi ben utanmisim sonra kardeşi beni facede ekledi ilk basta kabul etmedim çünkü tanimiyordum derken abisi ekledi konuştuk nette.. İlk beni görmeye geldi beğendi ve böle başladı mecaramiz... İlişkiye başladıktan 2 ay sora istemeye geldi sora 2 ay sorada söz ve 6 ay sonrada düğün nasip işde herşey.. Eşime evlendikten sora daha cok Asik oldum çok seviyorum işde iyiki tanimisim
Eşimin ailesini de çok seviyorum çok iyiler bana kizi gibi davraniyorlar çok şükür :)
Eşimin ailesini de çok seviyorum çok iyiler bana kizi gibi davraniyorlar çok şükür :)
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Esim sanirim benim ilk kismetimdir galiba ondan önce istemeye gelen olmadi.. Allah ilki olan daha güzel şeyler veriyor bunu anladim seninde olur sana gelen kismetini geri çevirme belki de evleneceğini adamdir bilemezsiniz iyice tani öyle evlen.. Evlenince önce annesine baktim iyi mi kotu mu diye. Anne kotuyse oğlu da kotu olur o yüzden dikkatli ol Kaynana olayi çok cikiyor burada biliyom allahtan benim Kaynanam melek gibi.. Hic birşey demiyo bana.. :) çok sukur
- 27 Şubat 2015
- 203
- 3.310
- 43
- 27 Şubat 2015
- 203
- 3.310
- 43