- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Tamam o zaman brokoli sevmemistim zaten olan malzeme ile yapayımbrokolisizde olur canım şart değil ama olursada güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman brokoli sevmemistim zaten olan malzeme ile yapayımbrokolisizde olur canım şart değil ama olursada güzel olur
Tamam o zaman brokoli sevmemistim zaten olan malzeme ile yapayım
Tesekkur ederim canimşimdiden afiyet olsun canım
Bende oldum olasi brokoli sevmiyorum karnabahar severim ama brokoliye karsi bi iyyyy durumum var. ..Tamam o zaman brokoli sevmemistim zaten olan malzeme ile yapayım
Denersen pişman olmazsı canım çok güzel tadı şimdiden afiyet olsunEllerine sağlık canım, teşekkür ederiz tarif için bende en kısa zamanda deneyeceğim
Belki fotoğrafını da paylaşırım
Sırf anneme denemek için gecen ay aldırdım ama nedense sevemedim basta güzel geldi az yiyince begenemedim :))Bende oldum olasi brokoli sevmiyorum karnabahar severim ama brokoliye karsi bi iyyyy durumum var. ..
Aslinda cook faydaliymis faydali diye yiyeyim diyorum ama yinede olmuyorSırf anneme denemek için gecen ay aldırdım ama nedense sevemedim basta güzel geldi az yiyince begenemedim :))
Ne yapalım baska seylerden fayda alırız bizdeAslinda cook faydaliymis faydali diye yiyeyim diyorum ama yinede olmuyor
Aslinda cook faydaliymis faydali diye yiyeyim diyorum ama yinede olmuyor
Himmm bi deniyeyim ozaman. kizim 5.5 yasinda anne brokoli yap diyor halbuki tadini bilmiyor cizgifilmlerde görüyor...inan bana benim bu tarifimle yaparsan çok seveceksin brokoliyi sevdiren tarif diyebilirim
Himmm bi deniyeyim ozaman. kizim 5.5 yasinda anne brokoli yap diyor halbuki tadini bilmiyor cizgifilmlerde görüyor...
Tabi tabii diye gecistiriyorum bu tarifi deniyeyim canim sağol...
Anlastik canimdene canım sevip sevmediğini yazarsan sevinirim
Ben bu tarife beyaz peynir biraz yogurtta koyuyorum o zaman fazla kepege gerek kalmiyorPırasa böreği
Malzemeler
Haşlanmış pırasa
Maydanoz dereotu
İki yumurta
Bir buçuk su bardağı yulaf kepeği
Pulbiber karabiber kimyon
Havuç rendesi
Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırıp fırın tepsisini yağlayıp tepsiye döküp fırında pişiriyoruz
Ben bu tarife beyaz peynir biraz yogurtta koyuyorum o zaman fazla kepege gerek kalmiyor
Aynisini ispanaklida yapiyorum
her yerde bulurum sizimoni beğenmişsinnn :))
her yerde bulurum sizi