Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Valla bence de super bi fikirmis...Baba ve cocuk fotograf yarismasi opuyorumnanaktan
huhu uzmancim,oralarda misin canim .Hic sesin cikmiyor yerimsenibenyerimseniben

ewet ewet baba ve çocuk fotoğraf yarışması yapalım güzel olur..:lepi:
uzmmaaaaaaaaaaannnnn seni bekliyoruuuuuuuuuzzzzzz......
nerdeeeeessssiiiiiiinnnnnnn!!!! hu huuu !!!

Uzmancim seni iyice meraketmeye basladim..SEn bizi hic bu kadar boslamazdin..Umarim cocuklarla ilgili bi sorun falan yoktur...Hala beklemediyiz yerimseniben

bence en sevimli hayvan resmi olsunn(kendi çektiğimiz)

harbi süper bir fikirmismis baba ve cocuk yarismasi ama ses seda cikmadi dimi kizlar???
gerci babalar günüde gecdi ama neysse saglik olsun

harbi süper bir fikirmismis baba ve cocuk yarismasi ama ses seda cikmadi dimi kizlar???
gerci babalar günüde gecdi ama neysse saglik olsun

ay evet o fikri yazmıştım baba çocuk zemuszemus ama geçti o ayrı bişeyy :gitme:

benimde inci tanem tuana bu ismiiyi ki vermişim bebişime yaaa
zaten revaçisim kolumu çarpsam TUANA sırnaşık şey

ay evet o fikri yazmıştım baba çocuk zemuszemus ama geçti o ayrı bişeyy :gitme:

benimde inci tanem tuana bu ismiiyi ki vermişim bebişime yaaa
zaten revaçisim kolumu çarpsam TUANA sırnaşık şey

son cümleni anlamadim canim kusuruma bakma lütfen

tuanan saglikli ve uzun ömürlü olur insallah:Saruboceq:

kız doğum evine gittim geçenlerde hamile kadınlardan kime sorsam ne koycaksın ismini Tuana diyolar hep ezberlemiş gibi onu dedim hani kolumu çarpsam diye...benimde adım tuba ilkokulda 8 tane tuba vardı o yüzden bizim kızlarda büyüyünce aynı şeyi yaşıcak gibi kaydirigubbakcemile3

anladim simdi canim
valla ben bu ismi bekarken duymusdum ve sükürki nasip oldu suan burda cevremde tek tuana aman olsun hem tapulu malim diilki bu isim
ayrica kizim 3bucuk yasinda oldugu icin sanmam cok tuanalarla karsilasicagini okulda bide isvicredeyiz zatenyerimseniben
demekki neymis cok begenilen bir isimmis zemuszemus

harika ya bayıldım walla :roflol: harikasın hem yabancılar daha güzel söyler bebişlerimizin ismini :sm_cool:

BENCE YENİ YARIŞMAMIZ, EN GÜZEL GÖRÜNEN YEMEK YA DA SALATA OLABİLİR...cokacimcoook

Hadi bakalım hareketlenelim..yarışalım eğlenelim, çok ara verdik.

Uzman nerde ki?

Güzel salata vs. olabilir

mrb kızlar 2008 yuz guzelı yarısması yapıldımı..merak ettım yapıldıysa ,sonucları...

Ses yarışması yapalım? herkes amatör evde kayıt yapsın söylesin, ama kimin hangi kullanıcı olduüu yarışma sonuna kadar saklansın, en güzel sesi seçelim.. karaoke de olabilir müziksiz de olabilir.. çok eğlenceli olur bence kaydirigubbakcemile2: teytey:

evginin resmi konulu bir resim yarışması olabilir güzel resimler çıkacağını düşünüyorumm yada baba ve oğul olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…