Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

mesela en güzel manzaralı fotoğraf yarışması,herkes manzaralı bir yerde çekilmiş fotosunu göndersin(doğa,deniz,tarihi yer v.s.)

Bi yerde gördüm ben çok hoşuma gitti anneler günü temalı bir yarışma olabilir. Şiir ya da mektup ya da başka bişey bence güzel olur :1rolleyes:

Bütün fikirler,öneriler değerlendiriliyor arkadaşlar..

Oylaması devam eden En Sevimli Uyuyan Bebek&Çocuk yarışmamız biter bitmez,yeni yarışma ile karşınızda olacağız..

Sevgili gulkurusuu en güzel göz makyajı yarışmasını daha önceden yaptık..Ama yeniden ilerleyen zamanlarda neden olmasın? Tekrar da yapabiliriz..yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/136732-guzel-goz-makyaji-yarisma-anketi.html

yaparsanız yenıden bende katılırım, bu konu da ıyıyım ayıptır söylemesı sengözlerimebaksanab

:) super olmuş geçmış yarışma...

CADIARZUbütün insanları ilgilendiren,düşündüren,ders veren vb.herhangi bi konu olmalı bence.damardan girelim olmazmı? senağlama

Pasta yarı$ması oLsuncokacimcoook..... ciciLi ßiciLi pastaLarrr oLsunnn meseLa sıradan değil.... ya da karakaLem çaLı$ması oLaßilir....... CADIARZU

bence su bahar aylarında sahılerı yada yeşilliklerı yarıştırmalıyız bende katılmak istiyorum bu konuda olursa

Gülümseyen bebek?
Aglayan bebek?
sekil yapan bebek :dance:
yeni anne oldugum her yerden belli oluyor herhalde...:emir_bebek:

En güzel yorum yarışması olsun...yerimseniben
Mesela , bir konu açılsın kim isterse o konu hakkındaki yorumunu özelden yollasın...CADIARZU
Bizde oylayalım...
hihoyyyt

En güzel yemek sunum yarışması olabilir.
Pasta, tatlı, ana yemek, çorba farketmez ama sunum şekli önemli olan :)

en uçuk giyinmiş bebek veye çocuğu seçelim şöle sıradışı giydirelim bizim ufaklıkları ne dersinizhihoyyyt

yazı şiir vs. olabilir .hep görsel şeylerle yarışılıyor birazda düşünceler yarışsın yahu=)

Evet ama onlarca yazıyı okumak tansa resımler daha az vakıt alıyor bence en guzle gulen cocuk en guzel kaş olabilır

Back