- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu kişinin yüzünü göstermek istemeyeceğini düşünürsek ,yüz modlarca gizlenip en güzel kızı seçebiliriz.Fiziğine güvenen manken adayları artık koyar fotocuklarını.Çok da zevkli olur ,hem Kk'nın 2010 güzelini seçeriz.Her yıl da geleneksel hale gelir.:dance:
bu bence çok saçma olur çünkü yüzü güzel olmayan ama sadece fiziği güzel olan birine "gerçek güzel"den saymaz çoğu kimse (bende saymam ve öyle birine oyumu vermek istemezdim çünkü hak ettiğini düşünmüyorum) :hulya:
oyüzden gerçek güzeli seçeceksek yüzde olmalı...heleki her yıl yapılacaksa...
gerçekten kendine güveniyorsa bir insan ozaman yüzünüde göstermesi lazım
birde anlamadığım neden çekiniyorsunuz ki..
"en çok benzetildiğiniz ünlü kim(resimli paylaşım) ) adı altındaki başlıkta zaten herkes yüzünü gösteriyor veya bugün ne giydinde felan, sonra avatarlara da ekliyor çoğusu..
bence bu tarz bir yarışmayı sadece yüz güzelliğine güvenmeyenler ister(sözüm meclisten dışarı tabi) bilmem anlatabildimmi sengözlerimebaksanab
sevgiler a.s.
:a.s.a.s.Uzun zamandır eskisi gibi pek uğrayamıyorum buralara:çok üzgünüm: uğrasamda pek oturamıyorumÇok sıkıntılı ve üzüntü dolu günlerin ardından malesef babamı kaybettim:çok üzgünüm: 4 ay oldusenağlama bu arada müstakil şööyle küçücük bahçeli bir evin inşaatına başlamıştık aylar önce ( Babamın ölmeden en çok istediği şey bu evde bir müddet daha yaşayabilmekti malesef olmadı ) bu arada acımızı yaşarken, birşeylerle meşgul olmak hepimize iyi geldi ! işi hafiflettik sayılır... şu an bahçe düzenleni için plan yapmakla meşgulüm... Aklıma hazır bilgisayar proğramlarıyla bahçemizi düzenleme yarışması geldialkisalkisalkis bugünsositososito acemi olsamda
aşağıdaki resinde gördüğünüz bahçemi düzenledim... gerçi çok hatam var ama yine de böyle bir yarışma, bizlere daha güzel fikirler verebilir . Hatta benim bahçemi düzenleme yarışması
ne güzel olur benim için sahi
lmaz: demeyin ne olur:teytey: hadi kızlar bu küçücük bahçeyi birşeye benzetelimopuyorumnanaktan
bu bence çok saçma olur çünkü yüzü güzel olmayan ama sadece fiziği güzel olan birine "gerçek güzel"den saymaz çoğu kimse (bende saymam ve öyle birine oyumu vermek istemezdim çünkü hak ettiğini düşünmüyorum) :hulya:
oyüzden gerçek güzeli seçeceksek yüzde olmalı...heleki her yıl yapılacaksa...
gerçekten kendine güveniyorsa bir insan ozaman yüzünüde göstermesi lazım
birde anlamadığım neden çekiniyorsunuz ki..
"en çok benzetildiğiniz ünlü kim(resimli paylaşım) ) adı altındaki başlıkta zaten herkes yüzünü gösteriyor veya bugün ne giydinde felan, sonra avatarlara da ekliyor çoğusu..
bence bu tarz bir yarışmayı sadece yüz güzelliğine güvenmeyenler ister(sözüm meclisten dışarı tabi) bilmem anlatabildimmi sengözlerimebaksanab
sevgiler a.s.